Quote (fahrii @ Jun 13 2013 03:32pm)
tényleg nem akarok vitázni ezen, mert nem vagyok sem szakmabeli, sem mobilbuzi, de a szöveget nem érzem úgy hogy ellent mondana nekem
vagy csak rosszul értelmezem?
van egy ilyen részlet:
"A Nokia ontotta magából a Symbian alapú termékeket, még az E50, E60, E70 idejében is a világ vezető operációs rendszeréről beszélhettünk[...]" ebből a legutolsó az E70, amihez a cikk már 2006 júniusában kint volt
(
http://mobilarena.hu/teszt/nokia_e70_csak_repulni_nem_tud/bevezeto_koncepcio.html ).
Ezután jóformán el is kezdi felvezetni és kifejteni, hogy a symbian szélsebesen gurult lefelé a lejtőn 2007-től, amikor megjelent az első iphone, majd két évvel később(5 éve) jött a végső hasba szúrás, az android:
"A nagy szárnyalás vége az iPhone, illetve az Android térnyeréséhez köthető. Az Apple érintőképernyős rendszerét félvállról vette a Nokia, a vásárlók viszont a felhasználó élmény, a szép animációk és a teljesen retardáltak számára is egyértelmű kezelhetőség mellett tették le a voksukat."
laikusként, wikipédiázás és guglizás nélkül a "6-7 éve" intervallum kijelentésem szerintem nem akkora mellélövés, ami megérdemelte jarabek nagyképű, leosztó kirohanását
te hogy értelmezed?