d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev1420542064207420842095001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Dec 16 2014 03:57am
Quote (Fej @ Dec 16 2014 11:43am)
az hogy te vagy vanek, meg annak is egyertelmu aki 1 hete regelt a forumra

most masoljam be juventus progress topicjabol a postjaidat amit vanek neven irtal? :D

1.08-rol irsz oldalakat, igen, ezt biztos a 17 eves tuskesvanek irta, akinek ugyvedek a szulei es hetvegen a nagyszuleihez jar, please, just stop

A topicot bemásolhatod, mert ha 08 walk, akkor érdekel, hátha tanulok valami újat.

Vanekkel amúgy hetekig leveleztünk a 07 és 1.10 walkom közben, nem tehetek róla, hogy D2-ben érdeklődő. Nyáron amúgy majdnem találkoztunk a Dream Theater koncerten. Ettől függetlenül úgy tűnik, te jobban ismered, mint én.

Igazából azt sem értem, hogy neked mi ebben a profit? Csam úgy mondom, hogy egy átlagos munkanap annyi időm sincs, hogy a beérkező e-mailjeimet végigolvassam és normálisan megválaszoljam, nemhogy generáljak x ezer postot egy fake accountról. Kösz de kösz nem. Akinek innen ismerős vagyok Facebookon az láthatja, hogy mennyire aktív a netes életem: kb. semennyire. Nem mindenki jár azért irodába, hogy fórumozzon. Nem kell magadra venned, csak most úgy látom, hogy te viszont eléggé ráérsz...

Azért, mert te foggal-körömmel ragaszkodsz valamihez, ne várd el tőlem, hogy asszisztáljak hozzá, és majd bevallom a semmit. Ez itt nem a 84 :D
Member
Gold: 33,265.80
Dec 16 2014 03:59am
Quote (ZaturekManfred @ 16 Dec 2014 10:57)
A topicot bemásolhatod, mert ha 08 walk, akkor érdekel, hátha tanulok valami újat.

Vanekkel amúgy hetekig leveleztünk a 07 és 1.10 walkom közben, nem tehetek róla, hogy D2-ben érdeklődő. Nyáron amúgy majdnem találkoztunk a Dream Theater koncerten. Ettől függetlenül úgy tűnik, te jobban ismered, mint én.

Igazából azt sem értem, hogy neked mi ebben a profit? Csam úgy mondom, hogy egy átlagos munkanap annyi időm sincs, hogy a beérkező e-mailjeimet végigolvassam és normálisan megválaszoljam, nemhogy generáljak x ezer postot egy fake accountról. Kösz de kösz nem. Akinek innen ismerős vagyok Facebookon az láthatja, hogy mennyire aktív a netes életem: kb. semennyire. Nem mindenki jár azért irodába, hogy fórumozzon. Nem kell magadra venned, csak most úgy látom, hogy te viszont eléggé ráérsz...

Azért, mert te foggal-körömmel ragaszkodsz valamihez, ne várd el tőlem, hogy asszisztáljak hozzá, és majd bevallom a semmit. Ez itt nem a 84 :D

Az osszeeskuves elmeletek mindig nepszeruek.
Member
Dec 16 2014 04:00am
Quote (josheide @ Dec 16 2014 11:59am)
Az osszeeskuves elmeletek mindig nepszeruek.

Jut eszembe: te most Pesten vagy, vagy még külföldön tanulsz?
Member
Dec 16 2014 04:13am
Quote (ZaturekManfred @ 16 Dec 2014 10:57)

szoval akkor te most joey vagy, de ez is a te accod, tovabba meg a szebbjovot, viszont vanek nem, illetve a postokat 1.08-rol sem te irtad

en orulok ha tenyleg igy van, maga a tudat, hogy egy 3x eves ember ezzel szorakozik, eleg kiabrandito volt, nekem semmi bajom nem volt veled mig joeykent forumoztal (anno eleg sokat is segitettel nekem egy hcl kari osszerakasaval kapcsolatban)
Member
Dec 16 2014 04:21am
Quote (Fej @ Dec 16 2014 12:13pm)
szoval akkor te most joey vagy, de ez is a te accod, tovabba meg a szebbjovot, viszont vanek nem, illetve a postokat 1.08-rol sem te irtad

en orulok ha tenyleg igy van, maga a tudat, hogy egy 3x eves ember ezzel szorakozik, eleg kiabrandito volt, nekem semmi bajom nem volt veled mig joeykent forumoztal (anno eleg sokat is segitettel nekem egy hcl kari osszerakasaval kapcsolatban)

Így van, ahogy most leírtad. Én sem emlékszem, hogy bajunk volt egymással, sőt... ezért sem értem, hogy miért saraztál, meg hogy mi okom lenne egyáltalán multiról flamelni rád.

Amúgy, ha vanek nem az, akinek állítja magát, akkor engem is átvert, mint anno Seneditiz Lacuskát.

This post was edited by ZaturekManfred on Dec 16 2014 04:23am
Member
Gold: 2,496.00
Dec 16 2014 04:59am
Komoly problemak vannak itt kerem.
Member
Gold: 0.16
Dec 16 2014 05:22am
Én eddig nem voltam benne teljesen biztos, míg de most h láttam joey postjait..
Tagadhatatlan hasonlóság a megfogalmazásban és stílusban azzal mint amit vanek produkált.
Sry joey, énis bírtalak.. és valamiert meg mindig hiszek neked, csak valami kézzelfogható bizonyítékot is felmutathatnál hogy nem te vagy vanek, mert mar eléggé hihetetlen

This post was edited by AngryBug on Dec 16 2014 05:22am
Member
Gold: 3,747.73
Dec 16 2014 05:25am
Quote (AngryBug @ Dec 16 2014 12:22pm)
Tagadhatatlan hasonlóság a megfogalmazásban és stílusban azzal mint amit vanek produkált.
Sry joey, énis bírtalak.. és valamiert meg mindig hiszek neked, csak valami kézzelfogható bizonyítékot is felmutathatnál hogy nem te vagy vanek, mert mar eléggé hihetetlen

Szerintem meg mit erolkodjon, kinem szarja le h szerinted o vanek
Szerintem vanek kurvara primitiv, meg pl megigerte h atkuldi a postblockert es baszott se, joey sosem tenne iyet, hamar megigerte tuti atkudlte volna, vagy meg sem igeri
Lehet en vagyok a hulye h igy gndolom de ezt is ki nem szarja el
tok folosleges ugralni azon h vanek joey e, most ez itt joey es normalisan posztol, vanek nincs itt szal nekem full of win akkor is ha csak joez skizofren
Member
Dec 16 2014 05:27am
ember embernek farkasa
Member
Gold: 2,496.00
Dec 16 2014 05:30am
Quote (AngryBug @ Dec 16 2014 12:22pm)

:D

Mit olvasok. Ez valami koreai tvdrama?

Meg ha egy pillanatra abbahagyoma nevetest, ezt hogyan lehet bizonyitani?
Go Back To Magyar Topic List
Prev1420542064207420842095001Next
Closed New Topic New Poll