Quote (Fej @ Dec 16 2014 11:43am)
az hogy te vagy vanek, meg annak is egyertelmu aki 1 hete regelt a forumra
most masoljam be juventus progress topicjabol a postjaidat amit vanek neven irtal?
1.08-rol irsz oldalakat, igen, ezt biztos a 17 eves tuskesvanek irta, akinek ugyvedek a szulei es hetvegen a nagyszuleihez jar, please, just stop
A topicot bemásolhatod, mert ha 08 walk, akkor érdekel, hátha tanulok valami újat.
Vanekkel amúgy hetekig leveleztünk a 07 és 1.10 walkom közben, nem tehetek róla, hogy D2-ben érdeklődő. Nyáron amúgy majdnem találkoztunk a Dream Theater koncerten. Ettől függetlenül úgy tűnik, te jobban ismered, mint én.
Igazából azt sem értem, hogy neked mi ebben a profit? Csam úgy mondom, hogy egy átlagos munkanap annyi időm sincs, hogy a beérkező e-mailjeimet végigolvassam és normálisan megválaszoljam, nemhogy generáljak x ezer postot egy fake accountról. Kösz de kösz nem. Akinek innen ismerős vagyok Facebookon az láthatja, hogy mennyire aktív a netes életem: kb. semennyire. Nem mindenki jár azért irodába, hogy fórumozzon. Nem kell magadra venned, csak most úgy látom, hogy te viszont eléggé ráérsz...
Azért, mert te foggal-körömmel ragaszkodsz valamihez, ne várd el tőlem, hogy asszisztáljak hozzá, és majd bevallom a semmit. Ez itt nem a 84