d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > League Of Legends
Prev1420542064207420842094303Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 411.00
Aug 9 2016 06:39am
Quote (Cpt_Ghost @ 9 Aug 2016 14:38)
Meg mindig nem kell egyikhez se skill B)

errol jut eszembe, hogy amugy meg noobok vagytok
Member
Gold: 0.00
Aug 9 2016 06:40am
Quote (SummertimeClothes @ Aug 9 2016 01:37pm)
ilyen queue penaltyt azert kap az ember dotaban, ha nem readyzik, mikor talal neki meccset, nemtom hogy vannak a lepcsofokok, de eleg szar ahhoz, hogy veletlenul se akarja egynel tobbszor elbaszni
lowprioba akkor kerulsz, ha ilyen nemtom mennyire hosszu (elegge) idon belul masodszorra leavelsz, amikor mas leaverekkel meg sopredekkel vagy egy gameben, es ott muszaj megnyerned a gamet, hogy kikerulj belole, asszem kettorol indul, aztan no, ha tobbet rosszalkodsz

ez, hogy barmilyen szakaszban a leaveles voidolja tobbieknek a gamet, szerintem inkabb idegesito, mint nem, de izles kerdese

háromnál többször leavelsz lolban (gameből), ott acc suspensiont kapsz

tegnap pont volt benne részem, haver accján akartam pörgetni pár gamet, és 14 napos bant kapott leavelések miatt :DDDDDDDDDD

amióta végre rendesen működik a leaver buster, azóta csökkent a megevett rák száma >nagyon<

This post was edited by TrollBoss on Aug 9 2016 06:43am
Member
Aug 9 2016 06:45am
Quote (TrollBoss @ 9 Aug 2016 14:40)
háromnál többször leavelsz lolban (gameből), ott acc suspensiont kapsz

tegnap pont volt benne részem, haver accján akartam pörgetni pár gamet, és 14 napos bant kapott leavelések miatt :DDDDDDDDDD

amióta végre rendesen működik a leaver buster, azóta csökkent a megevett rák száma >nagyon<

na mindegy a lenyeg szerintem az, hogy az elso nehany gameje lesz a legjobbja az embernek barmelyik online csapatjatekban, penalty rendszertol fuggetlenul
Member
Gold: 710.00
Aug 9 2016 06:48am
ákos?
Member
Aug 9 2016 06:49am
Quote (sylke @ 9 Aug 2016 14:48)
ákos?

Member
Gold: 80.00
Aug 9 2016 06:56am
Quote (SummertimeClothes @ 9 Aug 2016 13:45)
sc2: wol?? PogChamp

Kappa
nem, csak grafikai meg interface overhaul lesz, a jatekhoz magahoz nem nyulnak
kivancsi leszek h hogy oldjak meg, mert az a retardalt pathing se biztos hogy jo lesz 2017-ben, de kar lenne erte, mert sokat tett hozza az is a skillcaphez, hogy ugy kell a kibaszott rampan felbabusgatni a dragoonjaidat mert egyebkent elkoboroltak a halal faszara
sc2 meg sajnos egy kudarc lett, tul sok mindent akartak valtoztatni egy egyebkent kesz jatekon es sosem volt eleg balanceos, legalabbis az elodjenek a kozelebe sem erhetett, meg rengeteg hibaja volt
de meg emellett kibaszott frusztalo es geci nehez is volt, meg a blizzard kibaszott kretenul csinalta a community dolgokat, a chat egy fosadek volt kurva sokaig, KLANOK NEM VOLTAK EGESZ WOLBAN, aztan mar warcraft 3-ban volt beepitett bazmeg, azt tiz ev a korkulonbseg
etc

(kicsit megkesett a post mert gepen elfelejtettem ramenni a replyre)

This post was edited by Cpt_Ghost on Aug 9 2016 06:57am
Member
Aug 9 2016 07:07am
Quote (Cpt_Ghost @ 9 Aug 2016 14:56)
http://static-cdn.jtvnw.net/emoticons/v1/25/1.0
nem, csak grafikai meg interface overhaul lesz, a jatekhoz magahoz nem nyulnak
kivancsi leszek h hogy oldjak meg, mert az a retardalt pathing se biztos hogy jo lesz 2017-ben, de kar lenne erte, mert sokat tett hozza az is a skillcaphez, hogy ugy kell a kibaszott rampan felbabusgatni a dragoonjaidat mert egyebkent elkoboroltak a halal faszara
sc2 meg sajnos egy kudarc lett, tul sok mindent akartak valtoztatni egy egyebkent kesz jatekon es sosem volt eleg balanceos, legalabbis az elodjenek a kozelebe sem erhetett, meg rengeteg hibaja volt
de meg emellett kibaszott frusztalo es geci nehez is volt, meg a blizzard kibaszott kretenul csinalta a community dolgokat, a chat egy fosadek volt kurva sokaig, KLANOK NEM VOLTAK EGESZ WOLBAN, aztan mar warcraft 3-ban volt beepitett bazmeg, azt tiz ev a korkulonbseg
etc

(kicsit megkesett a post mert gepen elfelejtettem ramenni a replyre)

hat konkretan szinte minden, ami melyebbe meg foleg nehezebbe tette a bwt sc2vel szemben, az igy manapsag kb direkt idegesito featurenak szamitana szerintem
workerek nem mennek ra alapbol a minefieldre, nem lehet egyszerre egy epuletnel meg 8 unitnal tobbet kijelolni egyszerre, pathing elbaszottsaga es emiatti micro, mar csak az, hogy alig latsz valamit egy kepernyon a felbontas miatt, etc
en a wolban szerettem, hogy ezek igy noobositva voltak, de aztan cserebe kivettek ilyeneket, hogy siege tech, meg beraktak csomo mas szart (hots kijovetele ota nem kovetem igazabol, de csak kepzelem, hogy ilyenekbol volt egyre tobb), LUL

igazabol nem tudom elhinni, hogy onszantukbol csinaljanak egy uj jatekot ilyen kenyelmetlenre, ha meg csak ezeket valtoztatjak a grafikan kivul, mar az elbaszhatja a balanceot valahogyan szerintem
Member
Aug 9 2016 07:19am
Quote (SummertimeClothes @ 9 Aug 2016 15:07)
hat konkretan szinte minden, ami melyebbe meg foleg nehezebbe tette a bwt sc2vel szemben, az igy manapsag kb direkt idegesito featurenak szamitana szerintem
workerek nem mennek ra alapbol a minefieldre, nem lehet egyszerre egy epuletnel meg 8 unitnal tobbet kijelolni egyszerre, pathing elbaszottsaga es emiatti micro, mar csak az, hogy alig latsz valamit egy kepernyon a felbontas miatt, etc
en a wolban szerettem, hogy ezek igy noobositva voltak, de aztan cserebe kivettek ilyeneket, hogy siege tech, meg beraktak csomo mas szart (hots kijovetele ota nem kovetem igazabol, de csak kepzelem, hogy ilyenekbol volt egyre tobb), LUL

igazabol nem tudom elhinni, hogy onszantukbol csinaljanak egy uj jatekot ilyen kenyelmetlenre, ha meg csak ezeket valtoztatjak a grafikan kivul, mar az elbaszhatja a balanceot valahogyan szerintem

"there won't ever be a more complete game than brood war was" - flash
ez a kulonbseg a ket jatek kozott
sc2ben tul sokszor volt az, hogy az egyik jatekosnak tul sok volt a lehetosege a masiknak meg tul keves es geci szar metak voltak, es nem is lesz soha annyira balanceos mint a bw (hots legvegen volt a legjobb az sc2 kb)
az ilyen worker rallykat meg a pathfindingot amugy sztem meglehetne csinalni, a balanceon nem valtoztatna nagyon, mert a prok igyis tokeletesen csinaltak mindket oldalon, csak sc2-re nem ezt valtoztattak meg egyedul
de ilyeneket mindenkeppen bent kell hagyni sztem h max 12 unitot lehet egyszerre selectelni, meg egyeb ilyen limitek, mert akkor sosem lesz ilyen amove fos mint ami a protoss vegig volt
meg lehet az olyan bugokat, hogy a sajat siegetankod bal alulrol belemegy a cc-be akkor igy nem robbanna fel az jo lenne)

This post was edited by Cpt_Ghost on Aug 9 2016 07:32am
Member
Gold: 2,751.03
Aug 9 2016 10:24am

Quote (jarabekg @ Aug 9 2016 02:10pm)
egy kicsit ossze vissza beszelt, de a lenyeg, hogy nalunk korrektul megoldottak, hogy kivagjak az orosz metelyt a communitybol

en oszinten meg mondom, pontosan 10 gamet adtam a dotanak, egy darab gameben nem volt 5v5, es mindben voltak oroszok cserebe, semmi kedvem nem votl elinditani egy uj gamet

mondjuk en nehezen valtok jatekot, mert amugy sem egy core dolog az eletemben a gaming, max akkor ha nagyon szarul erzem magam, es nincs is mas dolgom, de arra pont jo egy casual game, amivel az rl ismeroseim is jatszanak, es oszinten nem ertem a dotasok vergodeset :S

ez csak azt bizonyítja, hogy tökéletesen működik a matchmaking b)

egyébként lolban is többszáz game kell csak a lvl30hoz, ha esetleg ezt elfelejtetted volna
de te bizony nagyon kiráj vagy, hogy már 10 game után megmondod a tutit

Quote (Cpt_Ghost @ Aug 9 2016 01:41pm)
dehogy, en mar feladtam evek ota jobb buszken meghalni mint rakban elni)
amugy meg most elvileg csinal reworkot hd-ban sc1-hez a blizzard
ha azt megcsinaljak geci jol sztem koreaban minden mas mehet a picsaba :D
aztan meglatjuk a nyugaton hogy lesz

kampanyról már volt egy fan made rework, az is viszonylag jól sikeredett
ezt én biztos megvennem pl
remélem a régi hangokat is belerakják :drool:
Member
Aug 9 2016 10:29am
Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ 9 Aug 2016 18:24)
ez csak azt bizonyítja, hogy tökéletesen működik a matchmaking b)

egyébként lolban is többszáz game kell csak a lvl30hoz, ha esetleg ezt elfelejtetted volna
de te bizony nagyon kiráj vagy, hogy már 10 game után megmondod a tutit

kampanyról már volt egy fan made rework, az is viszonylag jól sikeredett
ezt én biztos megvennem pl
remélem a régi hangokat is belerakják :drool:

ja azt én is remélem, hogy a voice actinget meg egyeb zajokat meghagyjak, max a minoseget toljak fel
a kampány remake? marmint sc2-n belul?
Go Back To Magyar Topic List
Prev1420542064207420842094303Next
Add Reply New Topic New Poll