Quote (SummertimeClothes @ 9 Aug 2016 15:07)
hat konkretan szinte minden, ami melyebbe meg foleg nehezebbe tette a bwt sc2vel szemben, az igy manapsag kb direkt idegesito featurenak szamitana szerintem
workerek nem mennek ra alapbol a minefieldre, nem lehet egyszerre egy epuletnel meg 8 unitnal tobbet kijelolni egyszerre, pathing elbaszottsaga es emiatti micro, mar csak az, hogy alig latsz valamit egy kepernyon a felbontas miatt, etc
en a wolban szerettem, hogy ezek igy noobositva voltak, de aztan cserebe kivettek ilyeneket, hogy siege tech, meg beraktak csomo mas szart (hots kijovetele ota nem kovetem igazabol, de csak kepzelem, hogy ilyenekbol volt egyre tobb), LUL
igazabol nem tudom elhinni, hogy onszantukbol csinaljanak egy uj jatekot ilyen kenyelmetlenre, ha meg csak ezeket valtoztatjak a grafikan kivul, mar az elbaszhatja a balanceot valahogyan szerintem
"there won't ever be a more complete game than brood war was" - flash
ez a kulonbseg a ket jatek kozott
sc2ben tul sokszor volt az, hogy az egyik jatekosnak tul sok volt a lehetosege a masiknak meg tul keves es geci szar metak voltak, es nem is lesz soha annyira balanceos mint a bw (hots legvegen volt a legjobb az sc2 kb)
az ilyen worker rallykat meg a pathfindingot amugy sztem meglehetne csinalni, a balanceon nem valtoztatna nagyon, mert a prok igyis tokeletesen csinaltak mindket oldalon, csak sc2-re nem ezt valtoztattak meg egyedul
de ilyeneket mindenkeppen bent kell hagyni sztem h max 12 unitot lehet egyszerre selectelni, meg egyeb ilyen limitek, mert akkor sosem lesz ilyen amove fos mint ami a protoss vegig volt
meg lehet az olyan bugokat, hogy a sajat siegetankod bal alulrol belemegy a cc-be akkor igy nem robbanna fel az jo lenne)
This post was edited by Cpt_Ghost on Aug 9 2016 07:32am