d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Help Mí Mateval Kapcs
Prev1414243444547Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 10,257.50
Mar 21 2018 02:19pm
Quote (Moonflow @ 21 Mar 2018 20:47)
eszembe juttattad ezt az emberket

http://forums.d2jsp.org/user.php?i=293202

kinek van meg gyujtemenye?

___---===[ AlgoPyrin Bible v2.0]===---___

Last updated: 2009.20.20

Special thanks to:
Nerz8
Rezs

Quote(AlgoPyrin)

(001)

jaja mindig cry olt hogy amba hadja... am ugy easy amba hagyni.. törd szét a cd-t gyüljsd meg a kodot töröld a gépröl küld el Zackariásnak az fg det és töröld az összes karidat és nem lessz kedved többet játcani az tuti wink.gif

(002)

szeretek horgászni mindig ki váltom az engedély-t smile.gif

Sajon szoktam meg az egyesület tavain

Folyami harcsára-kishalal,rothat májal :/

Domojko-villanto,meggy

Csuka-villanto,twister,kishal

Márna-sajt

Ponty-giliszta

Dévérkeszeg-kenyér,giliszta

Amur-ilyen boltba kaphato narancssárga nagy kukorica pasz milyen valami Cukk szarság

Balin-kishal,twister,kishal

villantozni,twisterezni szeretek meg kishalal ragadozora menni

legnagyobb halam:27killos Harcsa smile.gif)) ( lótetü power) biggrin.gif

csuka:6killo

domojko:killo koruli

márna-1.5killos

ponty-2.5killos lol nah igen elég kicsi:S

amur-9killos smile.gif)

balin-2killos

(003)

y Fezzy szarok már rájuk yy NEM TAGADOM SZARUL ÍROK de szerintem még mindig jobb mintha mást kritizálnék vagy valami meg ha szoktam is csak viccböl meg szidják egymás anyát stb NEM tetcik Oli vagy mittudom még kiknek gyere bunyozunk eltöröm minden csontodat kis csira gyerek.. oszt utána irkálj ijet másoknak meg nekem... Sok nyomorék haverjaitok sincsenek meg semmi épkézlább dolgotok

(004)

régenben 250 es suzuki gyári crossom volt régeben crossozgatam de eladtam... manapság csak haverok motorjain meg néha az enyémen

most csak 1 350 esem van nagybátyámé volt csak megkellet csinálnom kb 80 nál be ált álta fötengely csapágy csapágy szét kellet huznia blokot,henger furás,dugyok,gyürük,szimerongek,csapágyak etc

de eddig amin ültem és jo volt:::

600as Ktm heart.gif 650 es husaberg ezek amitt értek is valamit biggrin.gif 250 husaberg nem lehetet kiteni 1 kerékre pedig zsir uj volt... de 6 ikba a gáton felment lazán (lol) nyomatékos

choppereket utálom gyorsaságik is jok... de cross>all

(005)

nem szeretem öket Borsodba van sok én azt tapasztaltam mnodom saját tapasztalat átt is éltem már sokat...

megyek jön vagy 15 cigány össze vertek de ne tudjátok mijen kis gyenge szarok azért vertek meg mert sokan voltak... 5 ijen férget koporsoba tedtem volna...

99% ába ha 1 edül van ide oda néz szétt az utcákon ugy bevan sazrva a mocskos tetves gecije...

3 an megtámadtam igen bátrak voltak hogy csak 3 an támadtak le az alujároba hogy mondják? ownoltam öket...

mult hét csütörtökön haveromat megverték 4 csikket oltotak bele tiszta kék zöld folt let..

itt be telt a pohár majd most jövöhét csütörtökön adunk nekik haverokal ha ott lesznek

(006)

amugy meg te akarnál nekem pofázni buzikám

ruszozod a szádat lelapitod a hajad szemöldök baszságolod magad dikk mivan veled? kusojál csak

(007)

naja ez az hogy haverom haverját nem tudom hogy titeket érdekel e haver mesélte pont ma a discos ugybe ijet beszolta csajnaka csaj pasija szolt a kidoboknak haverjai voltaka kidoboka kidobok ugy meg verték hogy belsö vérzése lett és kivitéka sinre hogy hátha elüti a vonat de a vonát megált a srác megvolt halva haver mnodta ma kajak! szall vigyázatok mit mondtok sad.gif

(008)

He te Dave...

belénk köttötek a cigáényok ,az ik bal karjáta azvolt tetkozbas vagy apu meg 1 kerezst nem tudo ki voltak atok meg kökpöktek ott mnidekt a barkivkat stardon???

(009)

nem... eddig csak 4 darabal számoltam le

érdekesen nézet rám...

hangosan halgata a zenét a buszon...

nem akkarta ide adni a 2literes pepsit...

beszolt havernak

(010)

ahány fej anyi haj

btw lol kopasz vagy koszu lehet hogy mnid buzin ál neked ha ezt javasolom közepes lol

én pl ugy szoktam oldalt felnyiratom v alakba 2-2 csika tetejébol is szed le oloval de mikor mi valamikor csak 3 as gépel szalad át rajta amugy nekem az ilyen közép hosszu haj ál jol nekem smile.gif de engem az idegesit sajna :S

(011)

naszoval ez mindig ki löki nekem az asztalra ez 1 ablak.

Nero s hülyeség de mára gépen 1 deka nero nincs fent...

felakarom tenia nerot azt irja ki töröljem le ahoz hogy felrakhasam nice

hogy lehet ezt le irtani?:S

kösszi smile.gif

(012)

ha elinditom azza köcsög windows media playert ilyen sötét piros az egész de kiveheto de sötét ako helpel kap fg-t

(013)

Cipnek szülinapja volt elemtunk inni oszt kimentunk a tére beszoltam 1 emos srácnak szasz csunya kell kola?

mondja ember vagy ha megálsz megáltam nézek ccipre elkezdelk röhögni... erre jön az emos gyerekel vagy 10 srác mnodom az szép:D

körbe álltak biggrin.gif kis buzi gyerke kis csoffat azt mnodja engem bezuz mnodom hajrá us meg körbe áltak azt mnodják ök nem cigánykodnak 1-1 be jön mnidenki velem 1 et mondom mért is ne

kiküüldika leg ''keményebbet''

mnodom üs meg kis gyerek sehol semmi...

e

lhib 4 szemközt beszélgetni mnodom neki kis gyerek ha itt vered magad itt helszinen bezuszlak

vissza mentunk

gyertek inni cipnek emg nekem mondják

aztán lejötteka cigányok gyá gec mivolt ott alapbol nekik menteka cigányok:D

azt elhuztunk cipel

lementunk az aluljároba 15 fös cigánybanda mnodom szevasztoka köcsög emosok belétek köttötek a téren olyan szinten elkeztek menni meg orditotk hogy megyunk emosokat verni :DDD

nagyon nice volt

ha nem hiszitek voucs Cip nél

am.. ezt azért nyitotam mert azt hoitem hogy cigányok spanságba vannak az emokall mert a sikheadok az emokat verik..

sec perc alat rám jöttek vagy 10 en biggrin.gif

aztán fostak tölem hivtak inni

(014)

rici egy kissé vissza fogot no lifer egyén de ö be ismerni nem ugy mnitt a tobbi

(015)

Haveromnak durvább felálása volt

vagy 30 igazolatlan

1 igazgatio

vagy 5 szaktanári

2oszt fönöki

és bye bye a fegyelmin ki rugták mnit a szart szall bye bye sad.gif

enyiknek volt vagy 50 igazolatlanja oszt áteték másik osztályba

(016)

akarok 1 et a szemöldökömbe azt mondják nem fáj (nem nagyon izgat)

haverom azt mondja át szurja emböl nem származhat valami szar ha átszurom a szemöldökömet?

kinek volt/van mi az észrevételetek vele?tongue.gif mitt gondoltok rola?

(017)

naja.. amugy sima sufnyis tüvel akkartam de kajak ha elfertözödik rá baszok tongue.gif meg amugy is van olyan haverom akinek van szalonja majd ki lyukasza ö csak aza gáz... hogy fater haverja és ha fatert fel hivja fater ugyis megmondja neki hogy átne merje biggrin.gif

(018)

gyere inkább inni velünk smile.gif

mikor cipet megláttam egyböl mondom mnodtam neki hogy mivan ilyen takony gyerek porbál oltogatni d2 be...

megse mert mukkani csak amikor bevert 3 sört meg 1 feles vodkát... akkor szologáltam neki hogy te kocka stb akkor mnodta hogy ne kockázam biggrin.gif

am jo gyerek csak nah d2 be elég nagy a pofája ... tongue.gif

Rici te is ilyen vagy vagy rl be is csicska?:S

(019)

inkább szétverem az öklömet rajta jah meg ojan helyre szoktam utni/rugni ahol össze szarja magáta fájdalomtol de nem lessz semmi maradando nyoma... sokan tapasztalták már ^^

(020)

pff de strongok lettetek :DDDdDD

haha azért nem megyek el mert nincs kedvem utazgatni pénz kidobni hogy pár rl hulladékal találkozak inkább elmegyek inni haverokal a kocsmába mnit veletek lowok aki akar az jöjön ide oszt beverema pofáját nem fogok azért 150 killomért utazni köcsög vonatal

E:pesten meg eltévedek mnit a geci a füben nn

(021)

naszoval az fl em teljesen kihalt :/ igy kéne az fl emre pár kocka biggrin.gif tongue.gif nem kell gazdagnak lenned lol csak ne heti 1-2 orát d2-z tongue.gif

de nem ilyen mint sondor hogy ha cucolni akkarnál vele még az el runát is elopja

volt sok friendem a sok segitségem által felvehetlek fl re etc ofc manapság nem d2 zök igy már nem látom öket igy ezért hagytam amba

össze foglalva need firend's gáz de ez van :/

(022)

y rl hulkladék vagyok sad.gif(

napi 1 orán át csak postolok bump rulet megszegem 20000X szer

E. én 1 szer probálktam milyen kockunli akkor is csak 2 dik lehttem oszt már mniden bajom volta géptöl :S

H4xooR 591
Vharimatras 343
Ad4mz 240
xGurke 222
Mesh2_returned 192
kabraxis6 187
hedgehogsword 186
xXmateXx 183
exair 173
GoreKnight9 161

rl uralkodok.

(023)

én a borba ejtetem bele... 1-2 hétig jo volt oszt zsir uj sony eric sony bye bye :/

(024)

csicskák ezeke a video is bizonyitsa^^

cigány telepröl jöttek ezek... centrum elött szoktak keménykedni

sok cigányal verekedtem már nincs semmi erö bennuk csak sokan vannak

meg a kést tudják forgatni

(025)

én 1sös vagyok ojan sulyokat emelgetek amiket 4-5 .ikesek emelgetnek...

(026)

ha én barátod vagyok akkor neked kurva sok lehet ám szar csira... még neme nincsenek haverjaim meg több van mnit nekem ezen felnevettem :DDDDDDDDd

nem ér szorulok rá arra hogy a sok csicskávakl találkozak és nincs kivel el járni ...

(027)

ne cigánykodj elvégre nem akkrsz te rosszat nekem azért mnodtad menejuk adludni

ha hallod e a cigányoka strandom elkezidk pocsolni haveroméket mondom okj.

modom gyertek inin bort bolv, csöves börunk mondja ok ittam etc kösz teso minden erre a vizba hobnan szerezted ezt a vastag karlánot fasza nyakláncot etc mondja nem adid 1ide hogay ál rtajm m ondom mejha faszomba azt mondta kinek mindid hogy menjt ete fasz

be ment az uszo mester leszedte rolam kibaszták öket mondjáék lessz obx csak gyertek ki vcigányok ehöl gyec ezkla köcsög Davbe nem monja meg ki vol az pedig szará apritanáma gecibe

(028)

de ha 1 szar aki nem törödöt vele azt jóhógy mek kel verni ha már megbaszta az anyát és jo volt baszni az anyáva öt meg othagyta

(029)

y

tegnap ugy bevoltam baszva,és ugy megvertek hogy eltört az orrom háhá még amikor utotek akkor is csak rohogtem tongue.gif

de szar... mert olyanok vertek meg akik ismernek és könnyu olyan embert megverni aki hulla merev... mert 1 ik se mer hozzám szolni ha jozzan vagyok...

csicska gecik ezeket utálom én...

(030)

gec már 3. ikba mennék erre 1 sö be megyek lol

(031)

és az azt jellenti hogy bekel nekik szolni?...

(032)

fogamat féltetem olyan ko voltam inkáb aptam bár 1 et ütötem 1 ikre asszem földön maradt utána...

de most ez csak jo 3000 sulis biztosito 3000 állami biztosito ez már 6 k meg tegnap bevittek haver anyák a sürgöségire ... oszt adtak valami papirt elmegyek a gyerekhez megmnodom neki fizetsz vagy 20k-t akkor nem verlek meg de ha nem fizetsz akkor toloszékbe verem meg megbasszák vagy 100 rel szall... inkább a 20 k-s maradjon aztm hiszem ambol legalabb lesz mibol inni

(033)

már bocs... de ez mért nagy hir? ilyen csoro vagy hogy 10 évente vesszel cipöt? k. akkor én minden honapba postoljam az uj cipömet?

(034)

nah igen nekem sose jön be 200ft-s töl az 1.5k sig ki probáltam ki...

egy se jött be Need tipp

milyet használsz hol lehet venni meg hogy mennyi ft

(035)

háát nem tudom nekem olyan szokatlanak tunt manapság hogy csajok is járnak kocsmába:P csocsoznak oszt oda megyek vagy valami de a csocso skillem 0 aztán dumálgatunk oszt le kapom de sok csaj akar velem járni nem tudom mért :S

(036)

a daragdt fejeden is látszik mekkora tokád hülye gyerek lassan lekéne vágni szalonának

e:bár cigányhus nn

(037)

én is ... olyan jo nézni van 1 or törrésem oszt nem is fáj...nincs is helye olyan vagyok mint a ''köszikla '':DDD

(038)

fekpadon 55-60,2 1 kezes 10killo fika :S nincs csak 2 10 esem igy mind 2 kezemre 10 10, lábra nem szoktam ,hátra 65 háát hátizmom meg has izmom van meg melizmom meg válam, az alkar om az totál fika

(039)

lemegeton meg Cip ismer kérdezd ökmet milyen bolond vagyok cip azt mnodta nekem olyan vagyok mint 1 füves biggrin.gif

(040)

Szar A Hajam

6 cm eres sad.gif

(40)

Ricike megy az utcán szembe jön vele egy idegen idegen megszolal Há te vagy aza nyomorult Ricike mondja Igen en vagyok aza nyomorult akki idegbeteg

Collected by: Anal_Jesus, Nerz8, Rezs - @JSP

This post was edited by Genthor on Mar 21 2018 02:29pm
Member
Gold: 5,302.77
Mar 21 2018 02:27pm
Valaki cowoltatt
Member
Gold: 47.25
Mar 21 2018 02:28pm
Genthorlaca, te angyal :D
Member
Mar 21 2018 02:30pm
Quote (Moonflow @ 21 Mar 2018 21:28)
Genthorlaca, te angyal :D

A TT-ért bármit.
Member
Mar 21 2018 02:31pm
Quote (Genthor @ 21 Mar 2018 21:30)
A TT-ért bármit.

Mar nem is emlekszem: megvolt a gyereknek az rl neve? Kivancsi lennek mit csinal mostansag
Member
Gold: 1,630.69
Mar 21 2018 02:32pm
Quote (Moonflow @ Mar 21 2018 09:31pm)
Mar nem is emlekszem: megvolt a gyereknek az rl neve? Kivancsi lennek mit csinal mostansag

inb4 valami agysebesz
Member
Mar 21 2018 02:35pm
Quote (-joey- @ Mar 21 2018 09:27pm)
Valaki cowoltatt

Nem
Member
Mar 21 2018 02:35pm
Quote (-joey- @ Mar 21 2018 09:35pm)
Nem

Buzik
Member
Mar 21 2018 02:37pm
Quote (Moonflow @ 21 Mar 2018 21:31)

Erre a kérdésre nem tudom a választ.
Member
Mar 21 2018 02:37pm
Quote (Karan2_Returned @ 21 Mar 2018 21:32)
inb4 valami agysebesz

az jokes lenne

Quote (-joey- @ 21 Mar 2018 21:35)
Buzik

szia hoex
Go Back To Magyar Topic List
Prev1414243444547Next
Closed New Topic New Poll