Quote (Smat @ Dec 30 2017 03:52pm)
Szoval te is ugyan olyan balfasz tudatlan kis pocs vagy ezek szerint, csak te epp szarsz bele mert lol nekem ezert nem fizetnek lol
Megyek forgatok egy kis kenyeret a peksegben aztan meghintem a tetejet egy kis reszelt svajci bitcoinnal utana meg kibaszom a kukaba mert mesh nem mondta el hogy mi a kulonbseg a bitcoin es mas kriptovalutak kozott..
igen
Quote (bazdmegmarnemtudom @ Dec 30 2017 03:50pm)
egesz kripto cuccrol kb az a velemenyem, hogy jol jar(t) aki az eleje ota benne van (es komoly penzt rakott bele, nem 1000ft nagysagrendrol van szo)
jol jar a hw gyarto, mert minden jo vga cirka +20% arert megy el, mert most mar nem az a lenyeg, hogy hany fpsed van vele, hanem hogy mennyi ido alatt tudsz vele x bitcoint mineolni. minnel dragabb a coin, annal jobban jarnak.
no meg aki uzleti ugyfeleknek ad el aramot, mert ahogy lattam, ezek az aprosagok zabaljak.
meg a kereskedo oldal se jar szarul, gondolom mindenhol van valami minimalis fee (nem a te 0.00000001 bitcoinod miatt jar jol ofc)
es lassan kezd hasonlitani 1 pilotajatekra is bizonyos ertelemben, de most ugyis lehurrogtok.
amugy ez a banktol valo fuggetlenedes jo otlet, de majd lesz ezen is ilyen-olyan ado, dijak, stb. ugyanugy megvamolnak.
szerintem meg szeretnél/szerettél volna beszállni + jelly vagy azokra akik szereztek könnyű pénzt, de félsz, és elracionalizálod a félelmed hogy mostmár miért ne foglalkozzál vele