Quote (jarabekg @ 7 Jun 2015 23:15)
a maga koraban a tvre kotheto pingpong is nagy cucc volt, de ezzel mar nem lehet penzt szerezni. Ez van, az sc ded gem de az egesz genre annak tunik, es ezt onnan lehet tudni, hogy te is lolozol, ha nem vetted volna eszre.
az meg hogy a wownak nincs konkurenciaja nem tudom honnan jott, szerintem csak a subon mmrpgbol van a legtobb topic, es meg votl egy kismillio ami ment es elpusztult. Esetleg ha azt szeretned mondani, hogy mostanra nem maradt a wownak sem konkurenciaja, az igaz, az pedig azert van, mert mmorpgvel sem akar mar senkisem jatszani, es a wow is csak a sajat jatekosait, annak is csak egy reszet tudta megtartani.
ez azért van, mert most már a buta tömeget kell kiszolgálni, nem egy viszonylag értelmiségi réteget, mint régebben amikor még nem volt minden kalyivába bekötve az internet, ezért csinálja ezt az undorito marketinget a blizzard is, mert ebben van nagyobb penz, de ez meg nem jelenti azt, hogy az elozo reteg eltunt volna, vagy mar ne akarna ilyenekkel jatszani, csupan annyirol van szo, hogy mar csak egy kisebb reteget kepezi a kiszolgalando nepessegnek.
en meg kizarolag csak joshi sirdogalasa miatt jaccom a lollal
illetve nem mondom, hogy nem szoktam neha elvezni is, de magamtol eszembe nem jutott volna
This post was edited by Cpt_Ghost on Jun 7 2015 03:30pm