Quote (Anarkin @ 20 Jan 2014 12:42)
oktatással mi a baj?
ugye tudod hogy nagyon sok esetben mindenre gecisokat fizet az állam és nincs is értelme? én csak azt látom, hogy ezeket realizálják nagyon sok esetben
konkrét cég feladataiból tök sokat leírtak 2014-re, és ennek ellenére megkapja a tavalyi támogatást mert kapott egy kisebb feladatot
de megmondták hogy le kéne építeni "egyet-kettőt" (mert tavaly se volt tökéletes a történet), és az emberi oldala miatt mégse történik meg a dolog
és ennek ellenére menni fog a történet
iskolákkal ugyan ez, kerek perec megmondták hogy mindenki szüntesse meg a felesleges szarjait, ez is történik
ugyanúgy menni fog az oktatás, a tanárok ugyanúgy undorítóan keveset fognak kapni mint 600 millióval ezelőtt, és az egyetem ugyanúgy nem fog bezárni
szerintem ennél jobb dolgok nem is történhetnének mint megvonni a pénzt mindenhonnan
minden ami ilyen körökben mozog, bőven túl van fizetve.
az eszközöket meg eddig se az állam fizette, nem viccből van Microsoft labor, Apple labor, Telenor által örökbefogadott labor (wtf), az összes ilyen kb
Szerintem az oktatasi rendszerunk aranytalanul keves penzbol mukodik, sok helyen akadoznak a fizetesek / csod kozeleben vannak az iskolak.
Az oktatas minden allam szamara az egyik legfontosabb feladat kene, hogy legyen, ehelyett kb. harmadaval csokkent az allami tamogatas 3 ev alatt...
2012 es 2013 kozott hirtelen hatalmasat esett az egyetemre jelentkezok szama, es a ponthatarok is a beka segge alatt vannak.
Az igazan tehetseges diakokat nem lehet igy szopatni - ok megtalaljak a modjat, hogy kulfoldon tanuljanak inkabb.