Quote (BmA_BeMyAngel @ Sep 30 2013 12:44pm)
mondom akkor még beszélőviszonyban voltunk, ergo éppen nem utáltam, de igazából csak azért mert elhitette velem 2 honap dumalas alatt hogy normalis lett. és nem balhét kezdtem, a szememben 1 tök ártatlan dolog volt, még ha itt szerintetek főbenjáró bűn is, ezvan, vannak retardált poénjaim ilyen vagyok. cigányok hurrdurr, akkor cigány vagyok. a lereagálást meg én csináltam, azzal hogy szétvertem a fejét. sajnos nemvagyok fából és ha agresszívan lép fel ellenem valaki akkor nembírom megőrizni a hidegvérem
de igazabol nemtom mi a gecinek írom le ezeket huszadjára is, kárvolt megnyitni ezt a topikot most ezen kattogok es nemtudok tanulni
De pont ez a baj, hogy nem tudod megőrizni a hidegvéredet. Teljesen normális reakció volt részéről, hogy így reagálta le a "poénodat". Ha valaki nem bírja a bezártságot, totál ki lehet akadni egy ilyenen, érthető, hogy teljesen fel volt spanolva. Nem is tudom, mégis mit vártál, hogy lép fel ellened... Komolyan nem értem, hogy tudsz ezen még te felháborodni, és verni a melledet, hogy te jogosan ütötted meg.