Quote (beni @ Jan 15 2012 11:13am)
gondolom egy egészséges adag ravaszság szükségeltetik a politikához, de nem tudom, hogy például Orbán mitől köpönyegforgató
Csurkát meg internálták 56 után és azután szervezték be ügynöknek, állítólag kényszer hatására. Mivel azonban nem adott le egy jelentést sem, és nem működött együtt ezért alkalmatlannak nyilvánították. Évekkel a rendszerváltás előtt részt vett ellenzéki kerekasztali megbeszéléseken, MDF alapításában, stb és rendszerváltás után elsőként állt ki a nyilvánosság elé, beszélve múltjáról és kért magára átvilágítást.
Persze ez lehet, hogy mind ügynöki terv volt, de ezt csak rosszindulattal lehet köpönyegforgatásnak nevezni.
nem tudom, alapjában el szoktam fogadni wikipedian leírtakat
de vhogy az, hogy nem jelentett szöges ellentétben áll azzal, hogy nem meszelték el, mint drámaírót
ha egyszer beszervezték, de ő ellenállt végig én kizártnak tartom, hogy utána "karriert" csinál barmi is legyen a foglalkozása
orbánnal kapcsban meg ez az idézet jut eszembe mindig: "Csuhások! Térdre, imához!"
ma keresztény, konzervatív ok...
de mint mondtam egy fiatalnak valamennyire meg lehet bocsátani dolgokat (még ha politikus akkor is), mivel kialakulóban van az értékrend stb.