Rohadtul remelem, hogy nem az asthmam akar kiujulni az utobbi honapokban, mindenesetre kertem egy idopontot maganklinikan szakrendelesre. 13000 ft az elso kivizsgalas/szakrendelesm de kizart, hogy a tb altal finanszirozott szarra beutalot kerjek haziorvosomtol. Azok emeltek az adagomat anno, mert beneztek valamit, amikor alapbol elmaradozni kezdtek sportolas hatasara az asthmas 'rohamok', etc, aztan onkenyesen elhagytam a gyogyszert es kb uccso ket evben tunetmentes voltam, meg elotte is max akkor szedtem, amikor tul szaraz volt a levego, szal egy evben kb 1 inhallert hasznaltam el lel, marmint igy a kezdeti napi szedesre az evi 1 doboz gyogyszerig kb 3 ev alatt jutottam el, nem orvos javaslatara, az emelte volna. Faszom a TB-be, az ami oda elmegy penz, adnak ide, wowra pizzara meg kolara, meg ha kell maganrendelesre.
Mindegy, amit talaltam maganklinikat, eleg jonak kinezo (referenciak alapjan) szakorvos van ott, remelem pro a temaban: Dr. Hidvegi Editnek hivjak. Remelem segit, ha mar mesh nem...
This post was edited by Baleee on Dec 12 2014 04:34pm