Quote (sylKE @ Sat, 5 Sep 2009, 10:27)
elöször is:
range vs melee herorol beszélünk
egy range hero az elején szinte 100%, hogy jobban fog denyolni+last hitelni, mint a melee, de ez függ attol is, hogy ki milyen lanen van
(itt jegyezném meg, h Bence az sk+clock ellen volt, ök pedig már régebbota tolják, és az a baj, hogy kurvára nem szarul. csoda, hogy összeszedett ennyi denyt)
aztán. denynak meddig is van értelme? ja amig el nem indulnak a ganekelések
mellesleg ha nem solo-lanen vagy akkor nem lesz annyival nagyobb a jelentösége, hiszen a deny lényege az, hogy te minél több xp-t ellopj ezáltal az ellentöl, és megelözd szintben
oldalso lanen, bevallom én se nagyon szoktam denyzni, csak ha jol megy.. ha tudom, hogy egy összeszokott csapat ellen vagyok, és nagyon jol tudnak last hitelni+játszani, akkor nem fogok odamenni, és kockáztatni az életemet 1 szaros deny miatt (sk ellen amugy se fogsz sokat, a passiveja akkor is müködik, ha nem ö viszi be a last hitet a creepre, és az elején az a +200 dam kurvára tud fájni)
ez csak melee heroval, rangel nyilván könnyebb lesz
még annyit, hogy mid-late gémben mindenki szarrá fogja farmolni magát. lesz sokszor olyan, hogy egy lanet szabadon hagynak 3-4 percre, és az ott nagyon sok gold
denyt 10 perc után feldughatod a seggedbe(nem azt mondom, hogy a 3 deny hudejo, mert tény h lehetne több, de nem emiatt fogunk elvesziteni egy pub gémet.), a 19 last hit viszont KURVAKEVÉS 35 perc alatt (pedig Haxornak egész jo itemjei voltak, nem is értem hogy hozta össze) ami viszont problémásabb lehet late gémben
sztem kurvára összefüggéstelenül irtam le amit akartam és nincs is értelme, de most keltem 10 perce :c
ha nem jönne le a lényeg akkor az én kurva anyámat
inb4 tl;dr, buzi syl, feeder szar, stb.
Egy honapja meg helybol szarra alaztak engem, Adam tesoja+Chaos eleg jol kuldik, jol pickelnek, egyutt mozognak, bocs de ez nem epp kanis random game volt, s nem is public. ^^ 6-os voltam, amikor lezuztak a tornyot, pusztan csak negyen jottek fel. ^^ Sk-burrow+orb+ck-ministunos spell+rocket=magina instant halal, osszesen negyzer haltunk nerzzel, ha jol emlekszem, megyek denyolni is vissza ofc, mert azt hogy teszem azt 10-15 creepet denyolok, rettentoen visszafogja, az amugy is gyenge elleneket a lanen..

Fel xp-t kapnak csak, de ezt az eletem kockaztatasan tegyem, amikor amugy is ketszer haltam? Koszi! Teljesen evidens, szerintem is.

19 creep kill 35 perc alatt szerintem akarmelyik heroval gaz, meg balanarral is tobbet szoktam, pedig vele egyaltalan nem creepekre megyek, csak a herokat vadaszom.

Mivel jobb 10-15 x 30-cal kevesebb xp az ellennek, mint mondjuk 20-30 creep kill az en szamlamlra? Igen, nagyjabol ennyi creepem volt, amire bezuztak az emlitett tornyot. (megj.: lvl 6 != 35. min)
Nortrommal hihetetlen egyszeru farmolni, a kulcs pedig a glaive of wisdom... Megyjegyzem nincs fel eve, hogy elkezdtem a jatekot, mig Adam tesoja nagyjabol a kezdetektol tolja es a haverja is, altalaban mindig megkapom oket egy lanera velem, de legalabb mostmar nem felek toluk.. ^^
This post was edited by ecneB on Sep 5 2009 05:53am