d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Dota Topic
Prev14184194204214221046Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 24.00
Sep 5 2009 01:15am
Quote (ecneB @ Sat, Sep 5 2009, 01:27am)
ezt is, tudjuk! :P

http://img196.imageshack.us/img196/6724/dota11.jpg

35 min alatt 19 creep nortrommal?!

3 deni 70 perc alatt maginaval még szarabb
Member
Gold: 22,413.07
Sep 5 2009 01:26am
Quote (Tommy_hun @ Sat, 5 Sep 2009, 08:15)

kérlek fejtsd ki miért rosszabb 3 deny 19 creep killnél
köszi

inb4: mert csak, azert mert, lol, rofl, omg, lmao
Member
Sep 5 2009 01:30am
Quote (lacketto @ Sat, Sep 5 2009, 07:26am)
kérlek fejtsd ki miért rosszabb 3 deny 19 creep killnél
köszi

inb4: mert csak, azert mert, lol, rofl, omg, lmao

ez kimaradt sry.

Quote (ecneB @ Sat, Sep 5 2009, 01:27am)
ezt is, tudjuk! :P

http://img196.imageshack.us/img196/6724/dota11.jpg

3 deni maginaval erre gondoltam.és ö mondja hogy 19 creep kill nortonnal ..
Member
Sep 5 2009 01:33am
Quote (Tommy_hun @ Sat, 5 Sep 2009, 08:30)
ez kimaradt sry.

3 deni maginaval erre gondoltam.és ö mondja hogy 19 creep kill nortonnal ..

a játékaim 100%-ában van 19 creep killem és ha nem én vagyok solo miden akkor bizony nalam is elofordul hogy nem denyolok.
de még mindig nem adtal elfogadhato valaszt, probald meg megegyszer
Member
Sep 5 2009 01:36am
Quote (lacketto @ Sat, Sep 5 2009, 07:33am)
a játékaim 100%-ában van 19 creep killem és ha nem én vagyok solo miden akkor bizony nalam is elofordul hogy nem denyolok.
de még mindig nem adtal elfogadhato valaszt, probald meg megegyszer

nem érted?... ö mondja hogy 13 kill northonnal stb.. erre 70 perces gamebe 120/3-as stat maginaval. ezen mi nem elfogadhato?
Member
Sep 5 2009 02:04am
Quote (Tommy_hun @ Sat, 5 Sep 2009, 08:36)
nem érted?... ö mondja hogy 13 kill northonnal stb.. erre 70 perces gamebe 120/3-as stat maginaval. ezen mi nem elfogadhato?

az hogy nem ertem miert kell ebbe belekötni.
viszonylag hamar ledölt naluk a torony, nem solo lanen volt
nem pont az ő deny-a döntötte el a gémet.
Member
Gold: 710.00
Sep 5 2009 02:27am
Quote (Tommy_hun @ Sat, Sep 5 2009, 07:15am)

elöször is:
range vs melee herorol beszélünk
egy range hero az elején szinte 100%, hogy jobban fog denyolni+last hitelni, mint a melee, de ez függ attol is, hogy ki milyen lanen van
(itt jegyezném meg, h Bence az sk+clock ellen volt, ök pedig már régebbota tolják, és az a baj, hogy kurvára nem szarul. csoda, hogy összeszedett ennyi denyt)

aztán. denynak meddig is van értelme? ja amig el nem indulnak a ganekelések
mellesleg ha nem solo-lanen vagy akkor nem lesz annyival nagyobb a jelentösége, hiszen a deny lényege az, hogy te minél több xp-t ellopj ezáltal az ellentöl, és megelözd szintben

oldalso lanen, bevallom én se nagyon szoktam denyzni, csak ha jol megy.. ha tudom, hogy egy összeszokott csapat ellen vagyok, és nagyon jol tudnak last hitelni+játszani, akkor nem fogok odamenni, és kockáztatni az életemet 1 szaros deny miatt (sk ellen amugy se fogsz sokat, a passiveja akkor is müködik, ha nem ö viszi be a last hitet a creepre, és az elején az a +200 dam kurvára tud fájni)
ez csak melee heroval, rangel nyilván könnyebb lesz

még annyit, hogy mid-late gémben mindenki szarrá fogja farmolni magát. lesz sokszor olyan, hogy egy lanet szabadon hagynak 3-4 percre, és az ott nagyon sok gold
denyt 10 perc után feldughatod a seggedbe(nem azt mondom, hogy a 3 deny hudejo, mert tény h lehetne több, de nem emiatt fogunk elvesziteni egy pub gémet.), a 19 last hit viszont KURVAKEVÉS 35 perc alatt (pedig Haxornak egész jo itemjei voltak, nem is értem hogy hozta össze) ami viszont problémásabb lehet late gémben

sztem kurvára összefüggéstelenül irtam le amit akartam és nincs is értelme, de most keltem 10 perce :c
ha nem jönne le a lényeg akkor az én kurva anyámat
inb4 tl;dr, buzi syl, feeder szar, stb.
Member
Gold: 14.37
Warn: 100%
Sep 5 2009 03:55am
Quote (Tommy_hun @ Sat, Sep 5 2009, 07:15am)

deny csak miden ér valamit az elején. Ott lehet lvl különbséget csinálgatni meg goldba is. Aztán kb teljesen tökmind1 ,h te a 25. creepet denyolod vagy nem mivel elmegy akkor erdőzni vagy szimplán 2hiteli a creepeket. Nagyon sokan adnak hatalmas jelentőséget a denynak pedig nem nagy dolog az. 35. min alatt 19creep nortommal nagyobb hátrányt csinál neked mint ,hogy bence nem denyolt többet 3nál.

tl;dr : retardált vagy.
Banned
Gold: 0.00
Warn: 80%
Sep 5 2009 03:56am
Quote (sylKE @ Sat, Sep 5 2009, 08:27am)
elöször is:
egy range hero az elején szinte 100%, hogy jobban fog denyolni+last hitelni, mint a melee, de ez függ attol is, hogy ki milyen lanen van
(itt jegyezném meg, h Bence az sk+clock ellen volt, ök pedig már régebbota tolják, és az a baj, hogy kurvára nem szarul. csoda, hogy összeszedett ennyi denyt)

mellesleg ha nem solo-lanen vagy akkor nem lesz annyival nagyobb a jelentösége, hiszen a deny lényege az, hogy te minél több xp-t ellopj ezáltal az ellentöl, és megelözd szintben

oldalso lanen, bevallom én se nagyon szoktam denyzni, csak ha jol megy.. ha tudom, hogy egy összeszokott csapat ellen vagyok, és nagyon jol tudnak last hitelni+játszani, akkor nem fogok odamenni, és kockáztatni az életemet 1 szaros deny miatt (sk ellen amugy se fogsz sokat, a passiveja akkor is müködik, ha nem ö viszi be a last hitet a creepre, és az elején az a +200 dam kurvára tud fájni)

még annyit, hogy mid-late gémben mindenki szarrá fogja farmolni magát. lesz sokszor olyan, hogy egy lanet szabadon hagynak 3-4 percre, és az ott nagyon sok gold
denyt 10 perc után feldughatod a seggedbe(nem azt mondom, hogy a 3 deny hudejo, mert tény h lehetne több, de nem emiatt fogunk elvesziteni egy pub gémet.), a 19 last hit viszont KURVAKEVÉS 35 perc alatt (pedig Haxornak egész jo itemjei voltak, nem is értem hogy hozta össze) ami viszont problémásabb lehet late gémben

sztem kurvára összefüggéstelenül irtam le amit akartam és nincs is értelme, de most keltem 10 perce :c

buzi syl
Member
Gold: 279.00
Sep 5 2009 05:50am
Quote (sylKE @ Sat, 5 Sep 2009, 10:27)
elöször is:

Egy honapja meg helybol szarra alaztak engem, Adam tesoja+Chaos eleg jol kuldik, jol pickelnek, egyutt mozognak, bocs de ez nem epp kanis random game volt, s nem is public. ^^ 6-os voltam, amikor lezuztak a tornyot, pusztan csak negyen jottek fel. ^^ Sk-burrow+orb+ck-ministunos spell+rocket=magina instant halal, osszesen negyzer haltunk nerzzel, ha jol emlekszem, megyek denyolni is vissza ofc, mert azt hogy teszem azt 10-15 creepet denyolok, rettentoen visszafogja, az amugy is gyenge elleneket a lanen.. :) Fel xp-t kapnak csak, de ezt az eletem kockaztatasan tegyem, amikor amugy is ketszer haltam? Koszi! Teljesen evidens, szerintem is. :) 19 creep kill 35 perc alatt szerintem akarmelyik heroval gaz, meg balanarral is tobbet szoktam, pedig vele egyaltalan nem creepekre megyek, csak a herokat vadaszom. :)
Mivel jobb 10-15 x 30-cal kevesebb xp az ellennek, mint mondjuk 20-30 creep kill az en szamlamlra? Igen, nagyjabol ennyi creepem volt, amire bezuztak az emlitett tornyot. (megj.: lvl 6 != 35. min) :)
Nortrommal hihetetlen egyszeru farmolni, a kulcs pedig a glaive of wisdom... Megyjegyzem nincs fel eve, hogy elkezdtem a jatekot, mig Adam tesoja nagyjabol a kezdetektol tolja es a haverja is, altalaban mindig megkapom oket egy lanera velem, de legalabb mostmar nem felek toluk.. ^^

This post was edited by ecneB on Sep 5 2009 05:53am
Go Back To Magyar Topic List
Prev14184194204214221046Next
Add Reply New Topic New Poll