d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Dota2 Topic
Prev1418441854186418741884683Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Jul 13 2016 03:30pm
Quote (sylke @ Jul 13 2016 09:21pm)
ptböl -> boots of travel lvl2
vladbol -> ac/bkb/mkb

moonshardot vettél?

lol, moonshardot gecire elfelejtettem most, de amúgy igen, szoktam
Member
Gold: 2,751.03
Jul 13 2016 04:26pm
Quote (llllllllllll @ Jul 13 2016 11:08pm)
http://i.imgur.com/mNcFdmB.png

dat gold

ezért kérdeztem legutóbb az engame buildeket
vélemények a mostani buildemről?
kurvára bejön ez a blink -> stun -> mirror image -> ded kombó

soon 5k mmr
Member
Gold: 21,598.00
Jul 13 2016 04:52pm
Quote (llllllllllll @ 13 Jul 2016 22:08)
http://i.imgur.com/mNcFdmB.png

dat gold

ezért kérdeztem legutóbb az engame buildeket
vélemények a mostani buildemről?
kurvára bejön ez a blink -> stun -> mirror image -> ded kombó

tfw ádámka már jobb carry mint rici
Member
Gold: 710.00
Jul 14 2016 11:00am
og cast :drool:
Member
Jul 14 2016 04:45pm
Quote (MarcusD @ Jul 13 2016 10:52pm)
tfw ádámka már jobb carry mint rici

az a baj, hogy earlygameben nagyon tard vagyok
abból a 9 halálból 2 lanen volt teljesen tardságok miatt, a maradék 7 meg azért,
mert a teamem eröltette, hogy de most milyen jó lesz teamfightolni
tudtam, hogy elveszítjük és meghalok, de ha nem vagyok ott, akkor jön a "OMG NOOB AM, IF YOU WOULD BE HERE, WE WOULD WIN THE TF" és ezt akartam elkerülni
inkább 5percenként odamentem, tisztességesen meghaltam velük, de tudtam, hogy lategameig megtartjuk a gamet, akkor nem lesz para

amit akartam még kérdezni
navi vs akármi
carryknek ilyen ~600 gpm
értem én, hogy nem 200 elo, mint ahol én vagyok, meg dinájolja egyik team a másikat és vica versa, de ez a 600 nem tűnik olyan magasnak
értsd => lolban pl egy pro player olyan creep/min-t ér el a meccs bármelyik percében, amit te nem tudsz reprodukálni, de itt ez a 600 gpm nem vészes
valaki magyarázza el, hogy mi történik másképp (csak a meccs végére csatlakoztam be, de lesz bo3, úgyhogy az utolsót még látni fogom), ami miatt ez így van
Member
Jul 14 2016 04:51pm
Quote (llllllllllll @ Jul 14 2016 10:45pm)
abból a 9 halálból 2 lanen volt teljesen tardságok miatt, a maradék 7 meg azért,
tudtam, hogy elveszítjük és meghalok, de ha nem vagyok ott, akkor jön a "OMG NOOB AM, IF YOU WOULD BE HERE, WE WOULD WIN THE TF" és ezt akartam elkerülni
inkább 5percenként odamentem, tisztességesen meghaltam velük, de tudtam, hogy lategameig megtartjuk a gamet, akkor nem lesz para

navi vs akármi
carryknek ilyen ~600 gpm
értem én, hogy nem 200 elo, mint ahol én vagyok, meg dinájolja egyik team a másikat és vica versa, de ez a 600 nem tűnik olyan magasnak
értsd => lolban pl egy pro player olyan creep/min-t ér el a meccs bármelyik percében, amit te nem tudsz reprodukálni, de itt ez a 600 gpm nem vészes
valaki magyarázza el, hogy mi történik másképp (csak a meccs végére csatlakoztam be, de lesz bo3, úgyhogy az utolsót még látni fogom), ami miatt ez így van

bár így belegondolva ha egy kompetens ember lanelne ellenem, aki tud úgy denyjolni, hogy 1 lasthitem nem lesz, akkor máris 0 gpmem van
megyek jungleba, ami szét van wardolva, továbbra is 0 gpm és azt se tudom mit csináljak
plusz még kétpercenként legankelnek 5en
így máris soknak tűnik a 600 gpm

csak hogy megválaszoljam a saját kérdésem

This post was edited by llllllllllll on Jul 14 2016 04:53pm
Member
Gold: 710.00
Jul 14 2016 05:49pm
Quote (llllllllllll @ 15 Jul 2016 00:45)

navi vs akármi
carryknek ilyen ~600 gpm

ez a gpm sok mindentöl függ, pl milyen carryt pickeltek
ilyen naga/alchemist/terrorblade/am-nek több gpmje lesz mer többet és gyorsabban farmolnak viszont szarabbak early fightokban
aztán ott vannak az early fight herok gyro/jugger/slark/drow amik meg pusholnak/sokat fightolnak

meg még sok mindentöl, föleg egy pro gémben
mondjuk lolban nem tudom mennyi goldokat kapsz creepekért, de ha jol emlékszem ott sokkal több creep jön 1 wavenél, itt 3 melee + 1 ranged a kezdés

Quote (llllllllllll @ 15 Jul 2016 00:51)
bár így belegondolva ha egy kompetens ember lanelne ellenem, aki tud úgy denyjolni, hogy 1 lasthitem nem lesz, akkor máris 0 gpmem van
megyek jungleba, ami szét van wardolva, továbbra is 0 gpm és azt se tudom mit csináljak
plusz még kétpercenként legankelnek 5en
így máris soknak tűnik a 600 gpm

csak hogy megválaszoljam a saját kérdésem

amugy ebben a navi vs wings gémben pont az történt miden, hogy a qopnak volt 47/27 creep statja, az invokernek meg ilyen 15/0
jo is az a drow aura

This post was edited by sylke on Jul 14 2016 05:50pm
Member
Gold: 22,413.07
Jul 14 2016 07:25pm
Quote (llllllllllll @ Jul 14 2016 11:45pm)

navi vs akármi
carryknek ilyen ~600 gpm

nezd meg player perspectiveben egyszer hogy hogy jatszanak meg ugy altalanossagban hogy mozog egy normalisabb team
nem vallalnak felesleges kockazatot, egy sötét high groundra nem szaladgálnak fel, max smoke-kal ami lejön ha áll a high groundon valaki.
pont ezért early gameben sokat szoktak pörögni a supportok olyan high groundnál ahol tudjak hogy az enemynek nincs wardja hogy a smoke gankeket megakadalyozzak
egyaltalan nem a gpmen mulik az hogy mennyire jatszik jol valaki vagy milyen jo carry, ugyis annyit fog farmolni amennyi helyet a team csinal neki (kiveve ha artezzy vagy es inkabb bogsz a kutban ahelyett hogy jatszanal)
Member
Jul 15 2016 12:42am
Quote (sylke @ Jul 14 2016 11:49pm)
ez a gpm sok mindentöl függ, pl milyen carryt pickeltek
ilyen naga/alchemist/terrorblade/am-nek több gpmje lesz mer többet és gyorsabban farmolnak viszont szarabbak early fightokban
aztán ott vannak az early fight herok gyro/jugger/slark/drow amik meg pusholnak/sokat fightolnak

meg még sok mindentöl, föleg egy pro gémben
mondjuk lolban nem tudom mennyi goldokat kapsz creepekért, de ha jol emlékszem ott sokkal több creep jön 1 wavenél, itt 3 melee + 1 ranged a kezdés

amugy ebben a navi vs wings gémben pont az történt miden, hogy a qopnak volt 47/27 creep statja, az invokernek meg ilyen 15/0
jo is az a drow aura

Quote (lacketto @ Jul 15 2016 01:25am)
nezd meg player perspectiveben egyszer hogy hogy jatszanak meg ugy altalanossagban hogy mozog egy normalisabb team
nem vallalnak felesleges kockazatot, egy sötét high groundra nem szaladgálnak fel, max smoke-kal ami lejön ha áll a high groundon valaki.
pont ezért early gameben sokat szoktak pörögni a supportok olyan high groundnál ahol tudjak hogy az enemynek nincs wardja hogy a smoke gankeket megakadalyozzak
egyaltalan nem a gpmen mulik az hogy mennyire jatszik jol valaki vagy milyen jo carry, ugyis annyit fog farmolni amennyi helyet a team csinal neki (kiveve ha artezzy vagy es inkabb bogsz a kutban ahelyett hogy jatszanal)

ty az infókat!
Member
Gold: 13,000.00
Jul 15 2016 01:15am
Quote (llllllllllll @ Jul 14 2016 11:45pm)

navi vs akármi
carryknek ilyen ~600 gpm

endscreen-en nezted vagy game kozben?
endscreen gmp sokkal tobb szokott lenni, a rax-ok, tornyok meg a sok kill megdobja rendesen
meg a herotol is fugg
pl egy drow vagy slark altalaban kevesebb gmp-et produkal mint egy sven/alch/am
Go Back To Magyar Topic List
Prev1418441854186418741884683Next
Add Reply New Topic New Poll