Quote (llllllllllll @ 15 Jul 2016 00:45)
az a baj, hogy earlygameben nagyon tard vagyok
abból a 9 halálból 2 lanen volt teljesen tardságok miatt, a maradék 7 meg azért,
mert a teamem eröltette, hogy de most milyen jó lesz teamfightolni
tudtam, hogy elveszítjük és meghalok, de ha nem vagyok ott, akkor jön a "OMG NOOB AM, IF YOU WOULD BE HERE, WE WOULD WIN THE TF" és ezt akartam elkerülni
inkább 5percenként odamentem, tisztességesen meghaltam velük, de tudtam, hogy lategameig megtartjuk a gamet, akkor nem lesz para
amit akartam még kérdezni
navi vs akármi
carryknek ilyen ~600 gpm
értem én, hogy nem 200 elo, mint ahol én vagyok, meg dinájolja egyik team a másikat és vica versa, de ez a 600 nem tűnik olyan magasnak
értsd => lolban pl egy pro player olyan creep/min-t ér el a meccs bármelyik percében, amit te nem tudsz reprodukálni, de itt ez a 600 gpm nem vészes
valaki magyarázza el, hogy mi történik másképp (csak a meccs végére csatlakoztam be, de lesz bo3, úgyhogy az utolsót még látni fogom), ami miatt ez így van
ez a gpm sok mindentöl függ, pl milyen carryt pickeltek
ilyen naga/alchemist/terrorblade/am-nek több gpmje lesz mer többet és gyorsabban farmolnak viszont szarabbak early fightokban
aztán ott vannak az early fight herok gyro/jugger/slark/drow amik meg pusholnak/sokat fightolnak
meg még sok mindentöl, föleg egy pro gémben
mondjuk lolban nem tudom mennyi goldokat kapsz creepekért, de ha jol emlékszem ott sokkal több creep jön 1 wavenél, itt 3 melee + 1 ranged a kezdés
Quote (llllllllllll @ 15 Jul 2016 00:51)
bár így belegondolva ha egy kompetens ember lanelne ellenem, aki tud úgy denyjolni, hogy 1 lasthitem nem lesz, akkor máris 0 gpmem van
megyek jungleba, ami szét van wardolva, továbbra is 0 gpm és azt se tudom mit csináljak
plusz még kétpercenként legankelnek 5en
így máris soknak tűnik a 600 gpm
csak hogy megválaszoljam a saját kérdésem
amugy ebben a navi vs wings gémben pont az történt miden, hogy a qopnak volt 47/27 creep statja, az invokernek meg ilyen 15/0
jo is az a drow aura
This post was edited by sylke on Jul 14 2016 05:50pm