d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Diablo Ii Remastered
Prev1417418419420421473Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 892.67
Nov 2 2022 04:12pm
Quote (-joey- @ 1 Nov 2022 19:15)
A 29 már egy jó ideje 30.

A többi asszem nem változott.

lehetne 49 helyett is 50

ugyanitt valaki megölné nekem normál ancikat?
Member
Gold: 5,302.77
Nov 4 2022 05:31am

Sorc speedrun lvl1 normal - Uber Tristram 4 óra 50 perc baszdmeg :DDDD

This post was edited by -joey- on Nov 4 2022 05:32am
Member
Gold: 33,265.80
Nov 4 2022 07:12am
Quote (-joey- @ 4 Nov 2022 11:31)
https://www.youtube.com/watch?v=zpwluLb6dGo

Sorc speedrun lvl1 normal - Uber Tristram 4 óra 50 perc baszdmeg :DDDD

Jezus, annyi idő alatt a walkot nem szoktuk letolni
Member
Gold: 5,302.77
Nov 4 2022 07:37am
Quote (josheide @ Nov 4 2022 02:12pm)
Jezus, annyi idő alatt a walkot nem szoktuk letolni

Ha teamplayről van szó, akkor már 3 órán belül vannak a streamerek, de itt egyedül játszik a csávó, és gyakorlatilag gear nélkül megcsinálja.
Member
Gold: 2,200.46
Nov 7 2022 03:07pm
Kedves kockàk ès veterànok!!

TEGNAP ESTE MEGSZÖKÖTT A DCLONOM ANNIVAL EGYÜTT.... :(

Èpp kollegat huziztam nm-on amikor a5/anya elött szolt h afk.. (megy megba^^a a kutyajat megt mar nagyon nyavajog)
jo csö.. várlak..
erre a game kiirta h : elindult a soj eladas.. (Ps Eu ScL hetek òta 2/6) spreads across Sanctuary.
megneztem a trekkert 4/6 ezaz lessz itt valami..

creoltam egy hell gamet, A1.. oszt vàrtam a sült galambot hogy repüljön, föztem egy teàt vissza a gèphez hadd szoljon..

Eu ScL 1/6 (ezaz ingyen anni.. dörzsöltem is a markom ittvan 20/20) mar csak ki kell ütni..

Nèzem a game log ot, +jött itt van..
Full blokk Lg soso 14k Lg dam igazi Überkiller.. (csomo szutyok rajta..)

Ugyhogy Kasim Kaszàjàt kicserèltem egy Kapàra.. (Insight -> Obedience)
Felszedtem a làdikaból minden sc-gc szemetet, +fèl làda full reju, csak jò lessz..

Majd ´ agyon ütöm az eschutával valahogy..

Közben mult az ora, blood moor terror lett, mit sem törödve vele irány ki a kapun, mondván az elsö uniq helyére érkezik a galambom (csak +kell sütni)
hàt nem, ütöttem pàr mob guppot, uniqal együtt, seshol az annim.. ( jóvan fiam +int pancser vagy biztos nem walkol terror zon´ban..^)

vissza a vàrosba irány át, kolostor zöld csonti ijjàs az fix, nem kell keresgèlni.. ott is csak mobok..
(HMMMRMMHMM...)
Ügyes vagy Fiam, ülj le egyes, megbuktàl.. nem elèg h pancser vagy mèg vak is biztos lejött a hàtad mögè csak nem làttad+..
vissza blood mor, agyon vertem mindenkit sehol, tovàbb cold plains.. sehol ès sehol..
A5 Eldritch/Shenk.. ott sem..
Fasza.. vissza a1 levertem mindenkitis mindenhol mèg ott is ahol nem jàrtam..
sehol sehol az annim.. :S
ugyhogy 2ora keresgèlès utan feladtam..

Valaki mit toltam el?

Member
Gold: 1,780.00
Nov 7 2022 05:02pm
Quote (harcosklubb @ 7 Nov 2022 22:07)
Kedves kockàk ès veterànok!!

TEGNAP ESTE MEGSZÖKÖTT A DCLONOM ANNIVAL EGYÜTT.... :(

Èpp kollegat huziztam nm-on amikor a5/anya elött szolt h afk.. (megy megba^^a a kutyajat megt mar nagyon nyavajog)
jo csö.. várlak..
erre a game kiirta h : elindult a soj eladas.. (Ps Eu ScL hetek òta 2/6) ^Terror spreads across Sanctuary.
megneztem a trekkert 4/6 ezaz lessz itt valami..

creoltam egy hell gamet, A1.. oszt vàrtam a sült galambot hogy repüljön, föztem egy teàt vissza a gèphez hadd szoljon..

Eu ScL 1/6 (ezaz ingyen anni.. dörzsöltem is a markom ittvan 20/20) mar csak ki kell ütni..

Nèzem a game log ot, +jött itt van..
Full blokk Lg soso 14k Lg dam igazi Überkiller.. (csomo szutyok rajta..)

Ugyhogy Kasim Kaszàjàt kicserèltem egy Kapàra.. (Insight -> Obedience)
Felszedtem a làdikaból minden sc-gc szemetet, +fèl làda full reju, csak jò lessz..

Majd ´ agyon ütöm az eschutával valahogy..

Közben mult az ora, blood moor terror lett, mit sem törödve vele irány ki a kapun, mondván az elsö uniq helyére érkezik a galambom (csak +kell sütni)
hàt nem, ütöttem pàr mob guppot, uniqal együtt, seshol az annim.. (^hmm jóvan fiam +int pancser vagy biztos nem walkol terror zon´ban..^)

vissza a vàrosba irány át, kolostor zöld csonti ijjàs az fix, nem kell keresgèlni.. ott is csak mobok..
(HMMMRMMHMM...)
Ügyes vagy Fiam, ülj le egyes, megbuktàl.. nem elèg h pancser vagy mèg vak is biztos lejött a hàtad mögè csak nem làttad+..
vissza blood mor, agyon vertem mindenkit sehol, tovàbb cold plains.. sehol ès sehol..
A5 Eldritch/Shenk.. ott sem..
Fasza.. vissza a1 levertem mindenkitis mindenhol mèg ott is ahol nem jàrtam..
sehol sehol az annim.. :S
ugyhogy 2ora keresgèlès utan feladtam..

Valaki mit toltam el?

Nem vagy egyedül, én public walkkor szoktam kreálni helper topikot killre. Úgy minden ~10. user nem bír a townban maradni walkig, mászkál össze vissza, valahogy elbassza, nem találja hol spawnolt. Van, hogy egy órával később küld pmet, hogy megtalálta :D
Saját annijaimmal se scben se hcben nem volt még soha gondom. Eldritch helyén eddig még mindig ott volt.
Member
Nov 7 2022 05:20pm
Quote (Ethreain @ Nov 8 2022 12:02am)
Nem vagy egyedül, én public walkkor szoktam kreálni helper topikot killre. Úgy minden ~10. user nem bír a townban maradni walkig, mászkál össze vissza, valahogy elbassza, nem találja hol spawnolt. Van, hogy egy órával később küld pmet, hogy megtalálta :D
Saját annijaimmal se scben se hcben nem volt még soha gondom. Eldritch helyén eddig még mindig ott volt.

èn a konyhàban teàztam ameddig eladtàk a sojokat.. ott àcsorgott a soso a1 ben làda elött..
amikor visszaültem, +nèztem a game log ot s ott irta h invaded..
utànna mentem ki a vàrosbol gyalog, kimenetel elött lett valamikor terror zon dlood moor, gondolvàn h ugyis lessz egy uniq valahol..
2 oràn keresztül ütöttem agyon mindenkit aki mozgott, ahol jàrtam, s ahol nem ott is.. oda vissza tele, sehol..

az a kèrdès h Terror zon on valkol vagy nem? meg ha oda nem is walkol akkor màsol mièrt nem talàltam..
kibeleztem a1 et nem maradt mob sehol..
Member
Gold: 1,780.00
Nov 7 2022 05:37pm
Quote (harcosklubb @ 8 Nov 2022 00:20)
èn a konyhàban teàztam ameddig eladtàk a sojokat.. ott àcsorgott a soso a1 ben làda elött..
amikor visszaültem, +nèztem a game log ot s ott irta h invaded..
utànna mentem ki a vàrosbol gyalog, kimenetel elött lett valamikor terror zon dlood moor, gondolvàn h ugyis lessz egy uniq valahol..
2 oràn keresztül ütöttem agyon mindenkit aki mozgott, ahol jàrtam, s ahol nem ott is.. oda vissza tele, sehol..

az a kèrdès h Terror zon on valkol vagy nem? meg ha oda nem is walkol akkor màsol mièrt nem talàltam..
kibeleztem a1 et nem maradt mob sehol..

Walkok terror zoneban is. Blood moor és a den cave együtt terrorized mindig, tehát denben walkolhat. Blood mooron nincs super unique.
Azért nem találtad mert valamelyik super uniquenél spawnolt már és nem vetted észre.
Member
Nov 7 2022 05:46pm
Quote (Ethreain @ Nov 8 2022 12:37am)
Walkok terror zoneban is. Blood moor és a den cave együtt terrorized mindig, tehát denben walkolhat. Blood mooron nincs super unique.
Azért nem találtad mert valamelyik super uniquenél spawnolt már és nem vetted észre.

fasza. na de 2 ora keresgetes ugyhogy vegig ütöm a1 et.. oda vissza telezek 6x mindenhova..
na megyek szemüveget csinàltatni holnap^^
Member
Gold: 3,747.73
Go Back To Magyar Topic List
Prev1417418419420421473Next
Add Reply New Topic New Poll