Quote (Eoghan @ 11 Jun 2013 15:17)
az a baj hogy erős android fanboybuziság sugárzik belőled és így nem lehet racionális beszélgetést folytatni ;(
ezt miből szűrted le omg

Quote (jarabekg @ 11 Jun 2013 15:23)
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
életemben nem volt androidos keszulekem, amikor mar nem lehetett tovabb hasznalni a nokiakat mert az s60 is kurvara elavult lett, akkor vettem egy blackberryt
de olyat írni hogy 6-7 eve szar votl a nokia, amikor azt hiszem vagy eppen piacvezeto volt, vagy masodik a sonyericson mellett, amin meg a sajat szar oprendszer volt, azert eleg nagy ostobasag
sonyerricsonnak sosem volt oprendszere, volt windows mobile, symbian, most android
a nokia valahol akkor halt meg amikor jöttek az érintős kütyük, ők meg jöttek az 5800val xd
Quote (Eoghan @ 11 Jun 2013 15:54)
lol, akkor az féjl
nekem tökre úgy tűnsz akkor is mint aki oda van egy brendért, legyen az most akkor nokia, és lefitymálja a gecibe a többit
pedig ott volt akkor már rögtön a blackberry meg a windows phone elődje a CE vagy mi és 6 éve jelent meg az első iphone is, ami picsán rúgta az egész mobil OS piacot, utána jött az android
de az első három már 6-7 éve jelent meg vagy volt már kint és _szerintem_ simán versenytársai voltak a szimbiannak
ebből azt akarom kihozni végső soron hogy túlzásnak tartom a symbiant a legjobb oprendszernek tartani 6 évvel ezelőttről, inkább korábbra datálnám
mr.megmondomatutit
az első iphone megjelenésekor nem volt több mint egy ficsörfón, a market csak később jött, egyszerűen csak kurva jó volt ott a marketing...
6 éve pedig még nemcsak a legelterjedtem oprendszer volt, hanem még kurvajónak számított a symbian
This post was edited by fahrii on Jun 11 2013 08:06am