http://eu.battle.net/d3/en/blog/7029168/Patch_107_Preview-12_01_2013inb4 old
nem tudom, mennyi idő lenne megírni, de a 2v2 nagyon hiányozni fog a népnek
az új gem tearrel csak annyit fognak elérni, akinek már így is kurvasok pénze van, annak mégdurvább lesz a karaktere (lényegében egy új emerald 90+20m, azaz egy darab 110m lesz, a karakterre kell legalább 1 (wd wiz), de legalább 2 (barb), vagy 5+...
kiváncsi vagyok, hogy pontosan mit fog adni a ruby a fegyverben, így sem hiszem, hogy sokan le fogják cserélni a 100cd-t valami iasra, inkább a topazzal csináltak volna valamit, azt kb senki nem használja fegyverben soha
remélem, hogy az új craft receptek használhatóak lesznek. Mindenki számára elérhetőek, ez tetszik (50% eséllyel esik ki a listázott bossokból)
még több bonus exp jár majd mp10ért, talán így fél óra alatt is meglesz majd a lvl1-60, gg
az inferno mp10-en tolni lehet lesz értelme, ha bírjátok teamben, hajrá, hamarabb meglehet a paragon
nem értem miért gyenge a plague és miért imba a molten, ha a molten többet sebez, de eltűnik, míg a plague állandóan ott marad a lény haláláig (általában ez a teljes pakkra vonatkozik), mostmár ha a padló telített a pestissel, akkor baszhatom a melee karkaterrel?
még mindig nem látom a hatalmas átütést, amivel kiszívják a rendszerből az igg-t, hacsak az új receptekhez nem kell majd 6543254235455423 gold 1 crafthoz. Ha igen, akkor talán végre felmegy a gold ára
Bár nem hc-zek, de tetszik, hogy ott is lehet nyugodt szívvel pvpzni, tuti lesznek olyan fanatikusok, akik csak azért farmolnak majd, hogy egyre jobb imbább legyen minden, valamint a hc annyiban másabb, mint az sc, hogy ott inkább ehp mint dps, más árnyalata lesz a pvpnek, remélhetőleg
a wizard és a monk balanceokat majd meglátjuk, tény, hogy a wizardnáll archon / cm verzión kívül mást nem nagyon látni (tisztelet a kivételnek, illetve a hc playereknek), monknál meg mégannyira, van a fists of thunder meg van a tempest rush és kész.
This post was edited by Makkertest on Jan 12 2013 01:20am