Quote (cowding @ Nov 14 2020 08:16am)
én meg allergiás/immunis vagyok a gombára, nagyon minimálisan felerősiti a betépett érzést ha szivok mellé, de magának a gombának nincs semmi tripje és elég sad vagyok a dolog miatt
(többször probáltam ugyh h ugyan ugy ettek mások is akik aztán órákat trippeltek, volt h megettem 2x annyit mint a másik és semmi)
Gombával felemás tapasztalataim vannak. Az első párnál nagyon vigyáztam, az utolsó háromnál viszont eszetlenül. Majdnem 3 éve ennek az utolsónak, összesen ~10-20 alkalom.
Legtöbbször én is így voltam, minimális trip csukott szemmel, fű melett ( bár az mindig volt mellé ).
A legjobb és legrosszabb trip-em ~ egymás utánra tehető és nagyon megijedtem.
A legjobbnál miniálissal indultam ( teszt, allergia, bármi történik még tudjak reagálni ), kevés fű mellé, sokat pihentem előtte.
Jól sikerült, nagyon fel voltam tőle dobva, meditáltam közben, próbáltam átrágni magam az aktuális problémáimon és teljes nyugalommal jöttem le róla 5-6 óra múlva, nagyon sokat nevettem is.
Utána még bevettem egy apró adagot, de ennek már semmi hatása nem volt.
Rá pár hétre újra át akartam ezt a boldog állapotot élni, a legjobban az üldözés szó illik az egészre. Itt is minimálissal indultam, de nem történt semmi. Utána az előzővel megegyezően növeltem még mindig semmi.
Itt már éreztem a pillangót a gyomromban, de azt is éreztem, hogy ennek egyből vége is lesz, így is lett, úgyhogy egy óra múlva, amikor már jól éreztem volna magam, ráettem.
Nem kellett volna, a perifériás látómezőmben, folyamatos vibrálás volt, aztán nagyon keményen átfordult ( tükörben, ahogy megnéztem az arcom, szépen láttam alatta a csontjaimat is, egy erős salvia triphez hasonlított, ami több órán át tartott ).
Egyáltalán nem volt kellemes érzés, minden folyt, nem tudtam egy biztos pontot találni.
A legutolsó pedig színtiszta gyökérség, egyáltalán nem vagyok rá büszke, sőt, talán pont azért is írom le, mert rettentően szégyelltem magam.
Az előhöz képest 2-3 hónapra rá történt, akkoriban gyakran toltam speedet és ekit is.
Nem is értem, hogyan gondolhattam, hogy valami jó fog kisülni belőle, de amit eddig felsoroltam minden egyszerre történt (+sedative, talán frontin?)
Az eleje még jó is volt, de megint a boldogság üldözése volt a main questem a trip alatt és mindenből többszöri adagot vettem be.
A végére a nyál fojt a számból, néha kiestek fél-fél órák, és ez volt az a pillanat, ahol eldöntöttem, hogy ez nekem nem kell.
Itt már nagyjából jól voltam, de amire teljesen meg tudtam nyugodni, legalább 5-6 órás kínszenvedés volt lejönni róla.
Ne keverje soha senki, vagy legalábbis csak ésszel.
Illetve tényleg legyen valaki, én mindig egyedül csináltam ezeket ( szégyen ), és csodálom, hogy nem történt semmi.
Egy éve lassan, hogy abbahagytam ezeket, néha füvezek, de ennyi.