d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > General That Feel When Topic > Mutasd Ki érzéseid
Prev1415541564157415841595001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 80.00
Mar 5 2015 06:46am
Quote (TrollBoss @ 5 Mar 2015 13:39)
#cpt

nem akarom belinkelni, mert valami pöcs reportolja, de lemértem egy méretes vonalzóval, 30 centis sugara volt a fosásnak

UUU

iktf

ittvolt a család karácsonykor, mindenki készülődik kajálni, mondom mielőtt még hatalmas evések lesznek megyek gyorsan szétbombázom drezdát

egy 12 perces birkózás lett belőle, hogy a retyó levigye azt a méterest amit odaszültem

10/10
kéne fosós topic megint
visnek szoktak jó sztorijai lenni (mondjuk az utóbbi egy évben nekem is megszaporodtak, de semmi extrém nem volt, csak nem volt kellemes)

egyszer komáromban felültem a személyvonatra, hogy megyek bp-re, valahol tatabánya környékén valami nagyon durva fosás rámjött, kb büdaörsön jöttem ki a wc-ről
vagy négyszer kellett lehúzni azt a kis geci wc-t, arról nem is beszélve, hogy ehhez felkell állni, hogy ne legyek tiszta wcvizes es ilyenkro kezd el persze zotykolodni a vonat, meg lassitani hogy majdnem pofára essek szaros seggel miközben törölgetem a picsámat meg próbálom lehúzni azt a szart
Member
Gold: 22,413.07
Mar 5 2015 06:48am
Quote (Cpt_Ghost @ Mar 5 2015 01:46pm)
10/10
kéne fosós topic megint
visnek szoktak jó sztorijai lenni (mondjuk az utóbbi egy évben nekem is megszaporodtak, de semmi extrém nem volt, csak nem volt kellemes)

egyszer komáromban felültem a személyvonatra, hogy megyek bp-re, valahol tatabánya környékén valami nagyon durva fosás rámjött, kb büdaörsön jöttem ki a wc-ről
vagy négyszer kellett lehúzni azt a kis geci wc-t, arról nem is beszélve, hogy ehhez felkell állni, hogy ne legyek tiszta wcvizes es ilyenkro kezd el persze zotykolodni a vonat, meg lassitani hogy majdnem pofára essek szaros seggel miközben törölgetem a picsámat meg próbálom lehúzni azt a szart

:DDDDDDDDDD
Member
Gold: 14,756.31
Mar 5 2015 06:49am
Quote (Cpt_Ghost @ Mar 5 2015 12:46pm)
10/10
kéne fosós topic megint

wtf
en szigoruan seggtorles utan allok csak fel
Member
Mar 5 2015 06:51am
Quote (bamboo @ 5 Mar 2015 13:49)
wtf
en szigoruan seggtorles utan allok csak fel

lehúznád úgy a wc-t hogy rajta ülsz?
csak mert már nem fért el benne a szar anélkül hogy belelógott volna a faszom
az meg aztán kurva jó lett volna a vonaton ha összeszarozom a faszom
Member
Gold: 0.00
Mar 5 2015 06:52am
Quote (Cpt_Ghost @ Mar 5 2015 01:46pm)
10/10
kéne fosós topic megint

nekem a legdurvább talán az volt, amikor krémes volt a fos, mint a habcsók, mégis akkora és olyan vastagságú mint egy jól megtermett sündisznó

nem elég, hogy teledobáltam retyópapírral, a végtermék oda is ragadt, pöckölgetni kellett hogy folytassa útját a katlanba

na eddig oké, de egy nagyobb pöckölésnél minden egyszerre indult el, elkezd feljönni a víz, én a kefével tunkolom, semmi
20 perces küzdelem, még mindig nem
ekkorra már azt gondoltam, hívok valami duguláselhárítót, mert ezzel nem lehet mit kezdeni (vártam még 1 fél órát, hátha szétmállik darabokra)
nem történt meg, kézzel kellett lenyulnom a katlanba, és finom masszírozó mozdulatokkal szétdarabolni a fosom

szerencsére nem volt otthon senki, megláttak volna egy kefével a kezemben, térdelve imádkozópózban a retyó előtt, kesztyűvel a kezemen matatok a retyó lukába
ja, és közben az m1en maradt a tévé, és ment a vidám vasárnap

This post was edited by TrollBoss on Mar 5 2015 06:53am
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
Mar 5 2015 06:54am
Quote (TrollBoss @ 5 Mar 2015 14:52)
nekem a legdurvább talán az volt, amikor krémes volt a fos, mint a habcsók, mégis akkora és olyan vastagságú mint egy jól megtermett sündisznó

nem elég, hogy teledobáltam retyópapírral, a végtermék oda is ragadt, pöckölgetni kellett hogy folytassa útját a katlanba

na eddig oké, de egy nagyobb pöckölésnél minden egyszerre indult el, elkezd feljönni a víz, én a kefével tunkolom, semmi
ekkorra már azt gondoltam, hívok valami duguláselhárítót, mert ezzel nem lehet mit kezdeni (vártam még 1 fél órát, hátha szétmállik darabokra)
nem történt meg, kézzel kellett lenyulnom a katlanba, és finom masszírozó mozdulatokkal szétdarabolni a fosom

szerencsére nem volt otthon senki, megláttak volna egy kefével a kezemben, térdelve imádkozópózban a retyó előtt, kesztyűvel a kezemen matatok a retyó lukába

ezt azért nem hiszem el
Member
Gold: 0.00
Mar 5 2015 06:54am
Quote (RRC @ Mar 5 2015 01:54pm)
ezt azért nem hiszem el

pedig 100%ig legit true story

ilyen furcsa a csőrendszer, a legelején vékony, utána meg hirtelen tágul

This post was edited by TrollBoss on Mar 5 2015 06:55am
Member
Mar 5 2015 06:56am
Quote (TrollBoss @ 5 Mar 2015 13:52)

ja, és közben az m1en maradt a tévé, és ment a vidám vasárnap

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
na én most lelépek, valaki nyisson egy topicot aztan postolok en is par sztorit meg
Member
Gold: 69.85
Mar 5 2015 07:03am
Quote (TrollBoss @ 5 Mar 2015 14:54)
pedig 100%ig legit true story

ilyen furcsa a csőrendszer, a legelején vékony, utána meg hirtelen tágul

Jha, nalunk is ilyen, ahogy visszakanyarodik a rendszerbe, ilyen kb 5 centire szukul. Szelesnek szeles ott is, mert ilyen ovalis a dolog.
Member
Gold: 122.92
Mar 5 2015 07:39am
Quote (Baleee @ Mar 5 2015 01:42pm)
Leszarni lehetetlen, de ha platos wc van, akkor imadkozol neha, vagy elemelkedsz az ulokerol egy nagyobb szarnal, nehogy leboxolja a zacsit, amikor eldol.

Az se jobb, amikor olyan kemeny, hogy a csobbanas osszevizezi az egesz segged.

Pedig a platos wc a vilag rakja, sose szarok olyanba
Hogy ne feoccsenjen fel a viz eloszor szoktam beledobni 2 wcpapirt es meg van oldva
Go Back To Magyar Topic List
Prev1415541564157415841595001Next
Closed New Topic New Poll