Quote (Cpt_Ghost @ Mar 5 2015 01:46pm)
10/10
kéne fosós topic megint
visnek szoktak jó sztorijai lenni (mondjuk az utóbbi egy évben nekem is megszaporodtak, de semmi extrém nem volt, csak nem volt kellemes)
egyszer komáromban felültem a személyvonatra, hogy megyek bp-re, valahol tatabánya környékén valami nagyon durva fosás rámjött, kb büdaörsön jöttem ki a wc-ről
vagy négyszer kellett lehúzni azt a kis geci wc-t, arról nem is beszélve, hogy ehhez felkell állni, hogy ne legyek tiszta wcvizes es ilyenkro kezd el persze zotykolodni a vonat, meg lassitani hogy majdnem pofára essek szaros seggel miközben törölgetem a picsámat meg próbálom lehúzni azt a szart
nekem a legdurvább talán az volt, amikor krémes volt a fos, mint a habcsók, mégis akkora és olyan vastagságú mint egy jól megtermett sündisznó
nem elég, hogy teledobáltam retyópapírral, a végtermék oda is ragadt, pöckölgetni kellett hogy folytassa útját a katlanba
na eddig oké, de egy nagyobb pöckölésnél minden egyszerre indult el, elkezd feljönni a víz, én a kefével tunkolom, semmi
20 perces küzdelem, még mindig nem
ekkorra már azt gondoltam, hívok valami duguláselhárítót, mert ezzel nem lehet mit kezdeni (vártam még 1 fél órát, hátha szétmállik darabokra)
nem történt meg, kézzel kellett lenyulnom a katlanba, és finom masszírozó mozdulatokkal szétdarabolni a fosom
szerencsére nem volt otthon senki, megláttak volna egy kefével a kezemben, térdelve imádkozópózban a retyó előtt, kesztyűvel a kezemen matatok a retyó lukába
ja, és közben az m1en maradt a tévé, és ment a vidám vasárnap
This post was edited by TrollBoss on Mar 5 2015 06:53am