Quote (Vismajor @ 5 Dec 2014 11:49)
én heti 20 órára kapok 60at. Akkor jövök be dolgozni amikor akarok-bár 1 héttel előre meg kell mondani, de ettől eltérhetek ha akarok. Feladataimmal ugy haladok ahogy akarok csak egyelore még nincs nagyon
Nekem is mondtak ilyet az elején, hogy a naptárban jelöljem be, hogy mikor megyek be és mikor nem leszek, de gyakorlatilag ennek nulla jelentősége van, és akkor megyek be, amikor akarok és jövök el, amikor akarok.
Mivel a feladatomon 95%-ban egyedül dolgozom, így tényleg totál lényegtelen, hogy mikor vagyok bent.
Volt, hogy nem volt kedvem reggel felkelni, hát aludtam még 3 órát.
Tényleg olyan a légkör, hogy csak azóta vacillálok azon, hogy külföldre költözzek-e mióta itt dolgozom. Előtte teljesen biztos voltam benne, hogy el akarok menni. Most már egyáltalán nem ennyire biztos.
Quote (jarabekg @ 5 Dec 2014 11:54)
nem akartam faszsagot mondani, mert nem kovettem nyomon, csak immel-ammal amikor a munkarol irtal, te meg akkora fellengzos fasz vagy, hogy rogton letorkoltal volna a picsaba, ha nem intern vagy hanem co-trainee 20 oraban, hogy BMEre jarok lol rofl hogy lehetek olyan buta, hogy azt sem tdom milyne beosztasban dolgozol
Nem bántóan írtam, hanem tényszerűen. Nem kell tudnod, miért kellene? Pont azért írtam, hogy igen, ez pontosan az.
Nem torkoltalak volna le.
Ne legyél paranoiás.
This post was edited by CyberPunk666 on Dec 5 2014 03:56am