Quote (Makkertest @ Jan 11 2013 08:10am)
A végén az a lényeg, hogy hiába bideltél egy cuccra 2000m-et, ha a bnet által ajánlott minimum overbidekhez elégséges csak 100m, akkor te 100m-et fogsz ténylegesen fizetni a cuccért, és 1900m-et visszkapsz.
A cucc tulajdonosa pedig csak annyit lát, hogy valaki elvitte 100m-ért. Viszont a fent leírtakkal obv ki lehet kalkulálni, hogy 2b-t tettél rá.
Való életben tudtommal pont nem így működik, ha valamire rátolsz 1000$-t akkor a fizetési kötelezettséged 1000$, nem pedig 10$, ami a következő licitlépcső. Ezért van hivatalos liciteknél egy csávó, aki mindig mondja, hogy ki ajánl ennyit, annyit, blabla.
Szóval csak a bneten van ez valami matt.
nem, akkor se értem.
Van egy cucc, 2000 gold a kezdő bid rajta. Tolok rá 2B goldot mert nagyon imba. Frissítem a lapot és az item mellett a bid alatt továbbra is 2000 van kiírva. Jön egy másik fasz aki szintén azt látja hogy 2k a bid a cuccon elkezdi tolni neki, 1m, 10m, 100m, de mindre azt írja hogy kevés, több goldja nincs szóval feladja. Komolyan tippelgetni kell, hogy vajon mennyi gold vezet az itemre?? Akkor mi a fasznak van egyáltalán ott a "bid" oszlop?