Quote (-joey- @ 27 Oct 2020 18:28)
Mivel ezen a fórumon mindenki szakértő, gondoltam, hogy teszek egy próbát és megkérdezem.
Az itthoni csapvíz ihatatlan szar. Már évek óta ásványvizet iszunk, amit havonta egyszer szoktam megrendelni Tescoból/Auchanból.
Ez ugye sok cipekedéssel meg szemeteléssel jár, ezért arra gondoltam, hogy kipróbálnám a víztisztítót.
Első körben nem költenék tízezreket, úgyhogy a központi szűrők kiesnek. Marad a csapra szerelhető, az viszont elég lassú, ilyen 3-5 deciliter/perc. És van még a víztisztító kancsó, aminek 2-3 liter az űrtartalma, és nagyjából havonta kell benne cserélni a betétet (100 liter a kapacitása).
Érdekelne, hogy használ-e valaki ilyeneket. Személy szerint a kancsón gondolkoztam, mert az nem egy nagy tétel, és ha nem válik be, nincs akkora loss.
>nem a sajat svajci patakod csorgedezo vizet inni, nice nyomor.
en anno probalkoztam amugy ilyen tisztitos szarral, de nem igazan jott be, barmennyire oblitettem, szaritottam, valahogy mindig budos lett ~2het hasznalat utan maga a flakon.
aztan valamit basztak a csapvizzel, total ihato lett, meg azota mar el is koltoztem onnan