Quote (jarabekg @ 4 Dec 2014 09:12)
arra jottem ra, hogy nekem attol fugg hogy ilyet kakalok, hogy mennyi folyadekot viszek be.
ha beviszek eleg folyadekot obban tudok kakalni, es a kozerzetem is sokkal jobb lesz.
De azt valaki elarulhatna nekem, hogy miert csak intenziv testmozgas utan erzek klasszikus szomjusagot, es sztenderd pedig csak azt erzem hogy ki van szaradva a szam, meg elkezd picit fajni a fejem? Ezt csak azert kerdezem, mert ha nem avgyok szomjas mint a lo, akkor keptelen vagyok meginni a budai csapvizet, mert szabajosan vegyszer szaga van.
Vegyel asvanyvizet akkor, lehetoleg ilyen 500 mg alatti oldott asvanyi anyag tartalmut, mondjuk keress ilyen ~300 korulit, meg mondjuk havonta mas markabol vegyel. Vesekoved nem lesz tole, meg nem a kloros, hormonnal teli csapvizet iszod. Inb4 zsido vagy vizet venni.
Amugy folyadek is jot tesz azert, nem lesz olyan kemeny, de a legjobb, ha valami belfloranak besegit cuccot eszel/iszol. Mint pl kefir, joghurt, tejfol, vagy meleg levesek. Ha normalisan kialakul, akkor olyan lesz a kaksid, hogy nem faj, amikor kitolod + meg nem is maszatol.