Quote (CyberPunk666 @ 25 Feb 2015 15:32)
De ez csak a szaros kandó.
Én mellette heti 15-20 órát tanítottam, képeztem magam a tananyagon felül és még így is volt ösztöndíjam.
Nem azért buknak ki mindenhonnan sokan, mert annyira nehéz, hanem azért mert nem érdekli őket, mert inkább neteznek, mert inkább játszanak a gépen, mert csak a diploma kell meg az állás, a sok felesleges szart nem akarják megtanulni stb...
Persze van aki azért megy el, mert totál buta, de a legtöbben a kitartás hiánya miatt, mert azt mondják, hogy "ez szar", más érdekel, ez mégsem olyan fun, mint hittem...
Aztán elszórakozza az egészet.
dunno, engem erdekel a jog es szivesen fogom tanulni. Ha esetleg a vegrehajtas mar nem lesz olyan gyumolcsozo biznisz akkor felcsapok ugyvednek, van is hova mennem ugyvedbojtarkodni. Mindig is fetisem volt az ugyvedkedes, mindig allo penisszel neztem amikor valami filmben valami zsenialisan alakitottak egy-egy ugyvedet. (battlestar galacticaban a romo lampkin pl eleg jo pelda erre, Mark Sheppard kurva jol alakitotta az ugyvedet :D) Ha meg jo lesz a vegrehajtas csinalom azt, az is eleg jo melo egy raklap alkalmazottal (szoval van kit iranyitani huheue)
Quote (CyberPunk666 @ 25 Feb 2015 15:35)
Kb szard le, hogy mit kell megtanulni hozzá. Nézd meg azt, hogy mit csinálnak, akik a szakmát űzik. Mi tölti ki a napjuk nagy részét amikor melóznak.
Ha az tetszik, amit egy közgazdász csinál (mondjuk kibaszott szerteágazó), akkor végig kell csinálni hozzá a sulit, és kibaszott sok olyan dolgot megtanulni, aminek semmi köze az egészhez.
Ezért hagytam ott a közgázt, mert kb konyvelo kepzo a bgf, az meg a faszom se akar lenni (meg még az egész tananyag is kb erre van kihegyezve), eleg uncsi
Kutatni erdekes lenne, de addig meg eléggé meh eljutni, ugy, hogy nem igazan erdekel ami odaig vezet (menedzser meg nem lesz valaki csak azert mert van egy diplomaja)
This post was edited by Cpt_Ghost on Feb 25 2015 08:42am