Quote (lacketto @ May 4 2016 07:36am)
abaddont nem szabad ütni ha be van kapcsolva az ultija, azért megy felfelé a hpja mert minden damage amit az ulti duration alatt bekap healelni fogja
legion commander meg akkor szed ki könnyen ha egyedül bóklászol a mapon
de ezeket ugyis megtanulod majd idővel hogy melyik herotol mire kell szamitani
amikor ezer éve még garenan dotaztal kicsit mas szellemben jatszott mindenki meg azóta rengeteg újítás volt
amugy van rá beallitas az optionsben hogyha ráviszed valamelyik skillre a kurzort megmutatja hogy mekkora a range (ha jol tudom enemynél is mutatja)
nem rég raktak be olyat itemet is ami a targeted spellek range-ét növeli meg (aether lens)
Ja igen, mondjuk sokat segit majd ha tudni fogom a skilleket
Abaddonnal azt hittem lifestealje van ultitol, de akkor megnyugtat h senki mas se tudta, mert mindenki akkor burstolte mint a picsa amikor ultizott
Quote (SummertimeClothes @ May 4 2016 12:14pm)
amugy gurke most epp mennek a qualifierek a kovetkezo majorre, kb egesz nap mennek a kulonbozo meccsek a tier 2-2.5es teamekkel a vilag minden reszerol
https://www.twitch.tv/beyondthesummitha mast nem is, azt minimum tanulhatod, hogy melyik herok erosek atm, meg hogy szoktak oket epiteni tobbnyire
also bejeliztelek gozon, komizz)
Na zsir, ezt nezem majd
Quote (Karan2_Returned @ May 4 2016 12:24pm)
Legion Commander az snowball hero, ha nem szerez killeket elejen akkor nehez dolga van lategameben. Te szinteden gondolom erdözik, ezert csinalhatsz olyat hogy kihozod a Bounty Huntert, veszel egy Orb of Slow-ot meg par mana potit elejen, követet erdöben lathatatlanul, es lasthiteled a creepjeit.
Masik alternativa az hogy veszel par kek wardot, es berakod 2 nagycamphez, akkor mar nem tud rendesen erdözni, dewardolni meg valoszinüleg nem fogja.
Emelett több hero is countereli teljesen, Winter Wywernnek van egy skillje amivel befagyasztja a tarsat es az immunis lesz minden physical sebzesre, igy sosem tud megölni senkit ulti alatt ha ott vagy ahol ö.
Ja, csak azt se tudom mi az a bounty hunter meg winter wywern, de majd megnezem oket
Errol a jungle wardozasrol hallottam mar, hogy van ez pontosan? Ha wardolom a sajatomat akkor az se fog respawnolni? Illetve ez a jungle camp stackeles vagy mi a tokom h mukodik?