Quote (iFeelAlone @ Jan 10 2013 11:20pm)
az elején nem figyeltem és nincs kedvem újra megnézni, honnan lehet tudni, hogy mikor bugol be az item? Mert vhol a video közepén volt egy item amivel meg akarta mutatni a dolgot de az nem volt bugos vagy nem tudom és elfogadta a bidet.
ezt már úgyis tudod, de leírom:
Nem bugolásról van szó, hanem valamelyik cuccra érkezik egy normális bid a start után, akkor az a start összegnek a 105%a. (ha a bnet által ajánlott legkisebb bidet teszed rá egy cuccra)
VAGY
editálod a bnet által ajánlott össeget egy annál nagyobbra.
nos, ha az általad megadott ajánlat jobb, mint a bnet által megadott jelenlegi 105%a, akkor mindaddig te leszel az aktuális leader a 1.05^n-edik szorzóhatványig. Az ajánlatodig mindenki outbidelve lesz automatikusan.
DE:
ha valaki tol rá egy bidet, amit a bnet ajánl, az azt mutatja, hogy a jelenlegi leadhez képest a 105%-os ajánlat nem elég. Fogja, beírja a számértéket a számológépbe, és megnézi, hogy az outbid utáni érték mekkora. Ha ez az outbid 105%-a, akkor a következő bnet által ajánlott bid mennyiség is sikertelen lesz.
Mindaddig lehet tolni tudatosan az fail bideket, amíg észre nem veszed a számológéppel való követés segítségével, hogy a jelenlegi lead az előzőnek nem a 105%-a, hanem kevesebb (ha 105%nál több lenne, akkor obvius hogy a következő bnet által ajánlott bid is outbidbe fulladna), így ha tol még1 bidet, akkor az már túlmegy a jelenlegi más által ajánlott biden - az a bizonyos valaki sikeresen átveszi a vezetést.
na.