Quote (Moonflow @ 2 Mar 2011 13:49)
De lasd mar be, hogy nem a winrol van szo! Te tenyleg nagyon belemelegedtel ebbe a "zomg tmm 1700++ vagyok" mentalitasba, es csak "nyerjunk, nyerjunk, nyerjunk". Legutoljara mikor "funoltam veletek" siman felbasztad magad azon, hogy megnyertunk egy nostat 3v3 fun game-et az uj mapen... Te sem a móka miatt jatszol mar, hanem a winek meg a rating miatt. Nekem viszont ilyen game nn. Egyszer te is rajossz majd, hogy felesleges rage, es a sok joint amit elszivsz lenyugvas keppen, az maskepp sokkal elvezetesebben lett volna elfogyasztva, ha nem az idegesseg csillapitasa a celod.
A poen az, hogy normalis gameken nem huzom fel magam tulzottan. Persze idegesit, hogy jon andro es kiswapolja a 10 hp-s puppetet, aztan meg is olnek, de ettol fuggetlenul kb fel perc mulva le sem szarom. Ha elkezdek ragelni tudom, hogy 100% lose egy game, ennek semmi ertelme. Ha felbaszom az agyam a jatekon akkor egyszeruen befejezem a gamet es abbahagyom, keresek mas elfoglaltsagot. Azert jatszom, mert tetszik a jatek, oromomet lelem benne, egyre komplexebb az egesz, ahogy fejlodok. Szivni meg nem azert szivok, mert le akarok nyugodni.. de mindegy..