Quote (beni @ Nov 27 2014 11:28am)
Mert változnak az emberek is. Körbenézek az ismerőseim között és már egy sörözést is alig tudunk összehozni. Mindenki dolgozik, vagy gyereket nevel. Ha egy ilyen közegben te Morrisons 2-be akarsz járni még 40 évesen is, akkor nehezen fogsz hozzá haverokat találni.
Persze a gyerek sokba kerül, meg nem lehet tőle tájföldre menni nyaralni, de azért én arra hajlok, hogy gyerek nélkül kicsit céltalanná válik a lét egy idő után.
még jó hogy se a nyaralás se a morrisons 2 nem érdekel
csak annak válik céltalanná az élete gyerek nélkül aki nem találja fel magát
én olyan egyszerű ember vagyok, hogy kurvára élvezem a játékokat és nem unom meg 2 kör után és inkább rusholtatom magam mert már unalmas a lvlingezés.... beleélem magam, hogy én vagyok a hős, végre valahol az lehetek és legyőzöm a gonoszt és én ott élek
ebben a világban meg haver haverjának kell lenni vagy kurvajónak lenni vagy mindkettő ha tényleg jól akarsz élni.. nekem meg se haverom és le is szarom meg kurvaszar is vagyok szoval semmi értelme szenvednem egy átlagszar életért amihez amugysincs semmi kedvem
nem értem vki hogy unatkozhat vagy nem találja fel magát annyira, hogy egy olyan rizikós dologba vágja a fejszéjét mint a gyerekvállalás ami rohadtul csak nem rajta múlik és ezerféleképpen ezerfelől sérülhet a gyerek úgy hogy olyan nyomorult lesz mint én vagy 1000 féle más problémája lesz
és nem tudsz figyelni mindenre meg hiába beszélsz vele mindig mert lehet amit gondol nem úgy gondolja vagy nem meséli el vagy nem úgy meséli el és etcetctec
nameg dolgozol is hogy meglegyen neki minden nem tudsz úgy figyelni meg reggelig lehetne sorolni a lehetséges dolgokat hogy betömsz két lyukat, hogy pl megadsz neki mindent mert jaj nekem nem jutott annak idején de ezáltal ő meg nem úgy értékeli ahogy kéne meg alapnak vesz dolgokat meg etc
inkább indits egy hc barbárt ugy hogy nem veszel neki jspn semmit ha izgalomra vágysz azzal legalább nem baszod el az életét meg a sajátodat se.. ha nem tetszik kitörlöd és kész