d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev1410741084109411041114765Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 5,390.00
Aug 5 2020 05:40am
Quote (ecnebketto @ Aug 5 2020 01:38pm)
meg soha nem probaltam hasonlo jatekot, talan gyerekkoromban, de hat azok kicsit masok voltak ( talan egyszeruek )
C64 miatt nem idegen a joystick, valahogy el tudom kepzelni, hogy jo poen lehet

--

Lakástéma
Ingatlanos áraknál mennyire lehet alkudozni? ( kurvára utálok, de azt is nagyon jól látom, hogy a fele hiéna bandának néz ki )
Nem igazán hiányzott ezekben az időkben, de ezt dobta a gép.
Hazaköltözni pár nap gondolkozás után nincs 'kedvem' ( valahol, kudarcként élném meg, ugyanakkor büszke vagyok, hogy mindent egyedül oldottam meg a családommal ellentétben ), hátszélként ez az egyetlen opcióm. Az egyetlen pro, hogy havi 120k-t meg tudok nagyjából spórolni ezzel a húzással.

venni akarsz, vagy berelni?

Mindkettonel lehet alkudni szerintem, de berlesnel ovatosnak kell lenni, es sztem sokat nem fogsz tudni, max 5-10%-ot
Member
Gold: 1,015.00
Aug 5 2020 05:49am
Quote (jarabekg @ Aug 5 2020 01:40pm)
venni akarsz, vagy berelni?

Mindkettonel lehet alkudni szerintem, de berlesnel ovatosnak kell lenni, es sztem sokat nem fogsz tudni, max 5-10%-ot

ty, megnezek par lakast aztan majd ugyis kiderul vegulis, sokat nem veszithetek vele

egyelore csak berles, van egy csaladi hazunk, ezt akarjak szuleim eladni ( tesomek 10 eve 140 nm-en elnek teljesen bermentve )
na az igazsag az, hogy en nem igazan latom a haladast es mar a csaladi ertekekben sem tudok hinni oly nagyon ( apam +gyereke [ akivel en foglalkozom ], most a covid-ot meglovagolva rajottek, hogy valszeg tobbet er, szerintem irrealisan magas arat kepzelnek erte, ezzel is megnyujtva az eladas idejet szignifikansan

en nem tudom mas csaladoknal hogy megy, de 10 eve ezt hallgatom, hogy egyenloen kezelik a dolgot meg minden, hat en ennek nem sok nyomat latom
otletekbol meg mar reg kifogytam, hogy hogyan lehet ertelmesen elmagyarazni, hogy mekkora szopas alberletet fizetni
kontraszt, tesom 15 eves bmw-t vesz es a legnagyobb problemajuk, hogy nem tudnak menni kulfoldre nyaralni
csaladi ebedeken meg azt hallgatom, hogy nekem milyen jo, mert kulfoldre jarhatok ( ami melo, ofc zero varosnezessel )
komolyan nem ertem en mar ezt az egeszet
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Aug 5 2020 06:13am
Quote (ecnebketto @ 5 Aug 2020 13:38)
meg soha nem probaltam hasonlo jatekot, talan gyerekkoromban, de hat azok kicsit masok voltak ( talan egyszeruek )
C64 miatt nem idegen a joystick, valahogy el tudom kepzelni, hogy jo poen lehet

--

Lakástéma
Ingatlanos áraknál mennyire lehet alkudozni?( kurvára utálok, de azt is nagyon jól látom, hogy a fele hiéna bandának néz ki )
Nem igazán hiányzott ezekben az időkben, de ezt dobta a gép.
Hazaköltözni pár nap gondolkozás után nincs 'kedvem' ( valahol, kudarcként élném meg, ugyanakkor büszke vagyok, hogy mindent egyedül oldottam meg a családommal ellentétben ), hátszélként ez az egyetlen opcióm. Az egyetlen pro, hogy havi 120k-t meg tudok nagyjából spórolni ezzel a húzással.

vannak cikkek a neten, de azok nyílván random átlag range-k, és szerintem ha 1 db vevő perspektívájából nézzük akkor nem mérvadó — szóval ezeket fenntartással

szerintem egyszerűen attól függ, hogy te mennyire akarod és ő mennyire akarja gyorsan eladni (ezt próbálhatod meg kipuhatolózni, akár az ingatlanosnál is h mennyire pörögnek az offerek)

mi is most nézelődtünk, és pont ezt is tapasztaltam... még olyan is volt, hogy 2 teljesen egyforma lakás között (egy épületben, egy irányba nézett mindkettő ugyanarra a parkra) 5.5M volt a diffi: egyiknek sürgős volt, másiknak nem
(megvettük az olcsóbbat, alkudozás nélkül, és a difiből pont kijön a teljes felújítás úgy h atomjai porlasztanak mindent belül)

szóval javaslom h ismerd ki az eladót -- én még tulajdoni lapokat is töltögettem le research gyanánt h lássam, ki hogy áll anyagilag (a felén hitel van, stb.), és sokat smalltalkoztam az eladókkal / ingatlanosokkal

This post was edited by Anarkin on Aug 5 2020 06:15am
Member
Gold: 33,265.80
Aug 5 2020 06:20am
Quote (ecnebketto @ 5 Aug 2020 13:49)
ty, megnezek par lakast aztan majd ugyis kiderul vegulis, sokat nem veszithetek vele

egyelore csak berles, van egy csaladi hazunk, ezt akarjak szuleim eladni ( tesomek 10 eve 140 nm-en elnek teljesen bermentve )
na az igazsag az, hogy en nem igazan latom a haladast es mar a csaladi ertekekben sem tudok hinni oly nagyon ( apam +gyereke [ akivel en foglalkozom ], most a covid-ot meglovagolva rajottek, hogy valszeg tobbet er, szerintem irrealisan magas arat kepzelnek erte, ezzel is megnyujtva az eladas idejet szignifikansan

en nem tudom mas csaladoknal hogy megy, de 10 eve ezt hallgatom, hogy egyenloen kezelik a dolgot meg minden, hat en ennek nem sok nyomat latom
otletekbol meg mar reg kifogytam, hogy hogyan lehet ertelmesen elmagyarazni, hogy mekkora szopas alberletet fizetni
kontraszt, tesom 15 eves bmw-t vesz es a legnagyobb problemajuk, hogy nem tudnak menni kulfoldre nyaralni
csaladi ebedeken meg azt hallgatom, hogy nekem milyen jo, mert kulfoldre jarhatok ( ami melo, ofc zero varosnezessel )

A tesod otthon maradt a szuleitekkel?
Member
Gold: 5,390.00
Aug 5 2020 04:25pm
3 user(s) are reading this topic (1 guests): NerfHydraDPS, jarabekg

szia ))
Member
Gold: 43.51
Aug 5 2020 04:27pm
:santa:
Member
Gold: 14,756.31
Aug 5 2020 04:32pm
Quote (jarabekg @ Aug 6 2020 12:25am)
3 user(s) are reading this topic (1 guests): NerfHydraDPS, jarabekg

szia ))

Quote (NerfHydraDPS @ Aug 6 2020 12:27am)
:santa:

Member
Gold: 1,015.00
Aug 6 2020 12:59am
Quote (josheide @ Aug 5 2020 02:20pm)
A tesod otthon maradt a szuleitekkel?

Ikerház, egyik felében szüleim, másik felében tesómék.
Member
Gold: 6,352.66
Aug 6 2020 01:10am
Member
Gold: 39,210.00
Aug 6 2020 01:15am
Quote (ecnebketto @ 5 Aug 2020 13:49)

7% az átlag, de 10%-kal az ára alá ajánlani nem pofátlanság, az 1 legit offer, de arra valószinüleg kapsz 1 ellenajánlatot legalább. ha nem vagy van vmi baj a lakassal, vagy nagyon sürgős az eladás
en most vagyok ház vásárlásban, a vásárlás előtt felmérettem a ház állapotát. megérte azt az ~50e Ft-ot, adott szakvéleményt mi az amit majd érdemes megcsinálni
mivel absolute nem értünk hozzá, valamint jó volt a tapasztalat is a felmérővel, tudom javasolni
Go Back To Magyar Topic List
Prev1410741084109411041114765Next
Add Reply New Topic New Poll