Quote (jarabekg @ Aug 5 2020 01:40pm)
venni akarsz, vagy berelni?
Mindkettonel lehet alkudni szerintem, de berlesnel ovatosnak kell lenni, es sztem sokat nem fogsz tudni, max 5-10%-ot
ty, megnezek par lakast aztan majd ugyis kiderul vegulis, sokat nem veszithetek vele
egyelore csak berles, van egy csaladi hazunk, ezt akarjak szuleim eladni ( tesomek 10 eve 140 nm-en elnek teljesen bermentve )
na az igazsag az, hogy en nem igazan latom a haladast es mar a csaladi ertekekben sem tudok hinni oly nagyon ( apam +gyereke [ akivel en foglalkozom ], most a covid-ot meglovagolva rajottek, hogy valszeg tobbet er, szerintem irrealisan magas arat kepzelnek erte, ezzel is megnyujtva az eladas idejet szignifikansan
en nem tudom mas csaladoknal hogy megy, de 10 eve ezt hallgatom, hogy egyenloen kezelik a dolgot meg minden, hat en ennek nem sok nyomat latom
otletekbol meg mar reg kifogytam, hogy hogyan lehet ertelmesen elmagyarazni, hogy mekkora szopas alberletet fizetni
kontraszt, tesom 15 eves bmw-t vesz es a legnagyobb problemajuk, hogy nem tudnak menni kulfoldre nyaralni
csaladi ebedeken meg azt hallgatom, hogy nekem milyen jo, mert kulfoldre jarhatok ( ami melo, ofc zero varosnezessel )
komolyan nem ertem en mar ezt az egeszet