d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev1410341044105410641074765Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Aug 1 2020 06:10am
Quote (jarabekg @ Aug 1 2020 02:06pm)
Szerintem mindenkinek vannak problemai

okoskodás

szerintem egy csoves es egy cegvezeto problemai nem emlithetoek egy lapon
Member
Aug 1 2020 04:01pm
Quote (Senee @ Aug 1 2020 11:16am)
szerintem csak segíteni akar (xD)
csak ez van mikor egy full reálos agyú mérnök azt hiszi mindenhez ért és pszichológust játszik

nincs figyelembe véve semmiféle emberi tényező
egyszerűen csak "élj normálisan az univerzális igazság szerint vagy nyírd ki magad"
úgy akar pszichológust játszani mintha egy matek egyenletet oldana meg, csak az a baj túl sokat egyszerűsít az egyenleteken

szerintem nem segiteni akar, csak triggerel hogy kikelj magadbol mert ded a sub es legalabb igy lehet rohogni rajtad

kicsit gonosz de vegulis jogos mert te is szandekosan triggerelsz itt mindenkit az ostoba viselkedeseddel

segiteni ugyse lehet rajtad, segiteni csak azon lehet aki akarja de te kitartasz a forum rakositasa mellett

meg azt is eltudom kepzelni hogy senee olte meg a forumot

nezegettem 4est es a subokon amikor valaki az ilyen onlyfans-os etc csajokat (kurvakat) probalja ‘vedeni’ akkor altalaban kap 5-10 ilyen nagyon kemeny ‘takarodj a kva anyadba’ postot, es aztan elhuzzak a beluket.

valszleg itt is ez tortenne csak ugye itt sajnos nem lehet flamelni mert jar a suspi, es emiatt kialakult egy olyan helyzet hogy lesznek ilyen bomlaszto egyenek akiket nemlehet eluzni.

abba gondoljatok bele ami nagyon durva hogy seneenek 40k+ postja van, az elmult evekben kb tobbet postolt mint osszeadva mindenki aki mondjuk nem top3 poster volt. ennek a fele-negyede kokemeny hiszti/boges azon kivul h lefogyott es akkor voltak akik kicsit meg is kedveltek.

a sajat blogjanak hasznalja a subot arra hogy sirjon/moralizaljon/rakkontentet (es nem a jo fajta rakkontentet) toljon mar nagyon regota, es mivel nemlehet rendesen elkuldeni durvabban melegebb eghajlatra igy kb itt is ragad es a szep szo meg semmit nem hasznal neki

nezzetek vissza a 8 evvel ezelotti postjait a tuskesvanekes topicban, pure cancer. igazabol most hogy visszagondolok akkor is kezdett megdogleni a sub sztem, de nem is csoda 40k postnyi pure autizmus utan. nem mernem kijelenteni hogy tenyleg o olte meg, de szerintem van ra valos esely. nekem volt aki mondta hogy azert nem nezi mar nagyon a subot mert csak a tunderkezes megy

This post was edited by ciganyeletszamit on Aug 1 2020 04:31pm
Member
Aug 1 2020 04:34pm
az is erdekes amugy hogy semmi mas ‘velemeny’ vagy hasonlo nem valt ki az emberekbol olyan kiszamithato reakciot mint amit a 4esen latok, szoval ez elegge valami biologiailag kodolt univerzalis igazsag lehet

valszleg a ferfiak nagytobbsege erzi hogy van 1 vonal amit ha 1 no atlep, az mar csokkenti a biologiai erteket. erre alapul pl a twitchen az uwu kontent is (ma tudtam meg hogy van ilyen) , ahol a noi streamerek ilyen cute dolgokat csinalnak de meg pont nem lepik at azt a tresholdot ami a kurvasag fele menne, pl onlyfans vagy nude arulas instan. es aztan ez az uwu shit valamiert tetszik a simpeknek mondjuk en nem ertem de ez meg szerintem is tok oke, nezze akinek tetszik

de senee kb szandekosan nukeolja rakkal a forumot (hogy tudatosan vagy nem tudatosan az mar mas kerdes), mert van valami eros ellenerzese az emberek tobbsegevel szemben(forumon, eletben, in general), es igy kereszteshadjaratot folytat mindenki ellen egy olyan temaval ami tudja hogy triggerelni fogja az emberek nagy hanyadat (a tunderkezes is szandekos rákkeltes, mi mas miatt hasznalna ilyen terminologiat). igazabol a legjobban akkor jarna a sub ha kollektivan meglatogatnak a forumozok es nagyon nagyon nagyon megruhaznak. persze nem azt mondom hogy megkene tenni, elvegre civilizalt vilagban elunk, de jogos lenne 100%osan.

most igy az is beugrott, hogy igazabol barmikor valami kontent/vita/veszekedes lett volna senee mar evek ota kb elfolytja egybol ezzel azzal, vagy valami ‘bolcselkedessel’ vagy valami moralizalassal vagy csak tunderkepostinggal. kvazi megol minden beszelgetest olyan hamar ahogy csak tud es addig postolja az ‘igazsagat’ amig a tema el nem hal

sajnos igy a free speech hianya miatt ez a forum halalra van itelve, az se megoldas hogy ‘ignorald’ amikor minden 3 post az övé mar evek ota poe topicon kivul. biztos van akinek ez megy de nem elvarhato. pedig jo kis forum volt ez, kivancsi vagyok mi lett volna vele a rakositas nelkul. rip, senee orulhet volt erteme az eletenek

This post was edited by ciganyeletszamit on Aug 1 2020 05:04pm
Member
Aug 1 2020 05:26pm
most egy kicsit megjobban osszeallt a kep, a 2012es vanekos topicban azert cryolt minden masodik postban hogy milyen gonosz mindenki meg hogy kikozositik az emberek az uj usert es osszefognak ellene mint egy csurhe, eveken at sirt emiatt afaik

valszleg ott valahol elhatarozta hogy ‘moresre tanitja’ a subot es aztan lefogyott hogy par ember mellealljon es megkedveljek (nem mondom hogy igy tudatosan megtervezte az egeszet, de tudatalatt valhogy megerezte hogy ezt kell csinalnia). aztan szepen lassan gyujtott supportereket, voltak egesz ertelmes postjai is volt amikor meg enis birtam kicsit. aztan amikor ez megtortent akkor elkezdett egyre cancerebb dolgokat postolni es kemenyen nekimenni mindenkinek aki beszol neki. par posttal korabban nekemis irt h ‘te is itt ugatsz’ vagy vmi hasonlot. kvazi mar atment itt a top megmondo alfahimbe szinte, aki ellenszegul vele az kapja a pont jsp flame treshold alatt mozgo leugatast. es igy most mindenkit jol moresre tanit hogy viselkedj szepen a masikkal.

eleg vad teoria de nem tartom kizartnak hogy ez tortent

ami mondjuk lul azert hogy ha igy van akkor neki az egesz rohadt elete ramegy erre a missziora hogy elvegye a szorakozasunkat, foleg hogy mast ezen kivul latszolag nem is csinal. eleg szar kuldetes azt tekintve hogy a tobbi itteni ember eletenek eleg jelentektelen resze ez a forum a tobbi rl/non-rl dologhoz kepest

nem is csoda hogy o nyer amikor literally csak ezzel foglalkozik, meg csajozasra/csaladra etc sincs ideje, mig a tobbi user kb az ideje 0.1%át ha a forumra szenteli az mar sok XDXD

lehet ezert is mondja hogy neki igy jo hogy elojazminon elegiti ki az igenyeit, tokeletesen megfelel a forum pusztitasara iranyulo celjainak

This post was edited by ciganyeletszamit on Aug 1 2020 05:39pm
Member
Gold: 2,567.50
Aug 1 2020 05:29pm
Quote (ciganyeletszamit @ Aug 2 2020 01:26am)
most egy kicsit megjobban osszeallt a kep, a 2012es vanekos topicban azert cryolt minden masodik postban hogy milyen gonosz mindenki meg hogy kikozositik az emberek az uj usert es osszefognak ellene mint egy csurhe, eveken at sirt emiatt afaik

valszleg ott valahol elhatarozta hogy ‘moresre tanitja’ a subot es aztan lefogyott hogy par ember mellealljon es megkedveljek (nem mondom hogy igy tudatosan megtervezte az egeszet, de tudatalatt valhogy megerezte hogy ezt kell csinalnia). aztan szepen lassan gyujtott supportereket, voltak egesz ertelmes postjai is volt amikor meg enis birtam kicsit. aztan amikor ez megtortent akkor elkezdett egyre cancerebb dolgokat postolni es kemenyen nekimenni mindenkinek aki beszol neki. par posttal korabban nekemis irt h ‘te is itt ugatsz’ vagy vmi hasonlot. kvazi mar atment itt a top megmondo alfahimbe szinte, aki ellenszegul vele az kapja a pont jsp flame treshold alatt mozgo leugatast. es igy most mindenkit jol moresre tanit hogy viselkedj szepen a masikkal.

ami mondjuk lul azert hogy ha igy van akkor neki az egesz rohadt elete ramegy erre a missziora hogy elvegye a szorakozasunkat, foleg hogy mast ezen kivul latszolag nem is csinal. eleg szar kuldetes azt tekintve hogy a tobbi itteni ember eletenek eleg jelentektelen resze ez a forum a tobbi rl/non-rl dologhoz kepest

kivagyte MI
Member
Gold: 1,593.00
Aug 1 2020 08:15pm
Ez eleg deep lett igy koran reggel baszdmeg.

Kosz ciganyelet.
Member
Gold: 1,630.69
Aug 1 2020 10:10pm
mi a faszt olvasok
Member
Gold: 6,352.66
Aug 2 2020 12:39am
kosz senee, miattad halt meg a forum
meg veletlenul se amiatt, hogy normalis embereknek csaladjuk munkajuk van, es szimplan kinottek ebbol a forumbol + jatekokbol, csak par visszamaradott (pl=en) van meg itt, ujak meg nem dugjak ide a kepuket, nekik mar reddit/discord van discussra.
Member
Gold: 14,756.31
Aug 2 2020 01:23am
plot twist - ciganyeletszamit valojaban karcsy multija
Member
Gold: 10,257.50
Aug 2 2020 02:09am
Quote (ciganyeletszamit @ 2 Aug 2020 01:26)

nem is csoda hogy o nyer amikor literally csak ezzel foglalkozik, meg csajozasra/csaladra etc sincs ideje, mig a tobbi user kb az ideje 0.1%át ha a forumra szenteli az mar sok XDXD

lehet ezert is mondja hogy neki igy jo hogy elojazminon elegiti ki az igenyeit, tokeletesen megfelel a forum pusztitasara iranyulo celjainak

Te beteg vagy.
Go Back To Magyar Topic List
Prev1410341044105410641074765Next
Add Reply New Topic New Poll