Quote (Senee @ Aug 1 2020 11:16am)
szerintem csak segíteni akar (xD)
csak ez van mikor egy full reálos agyú mérnök azt hiszi mindenhez ért és pszichológust játszik
nincs figyelembe véve semmiféle emberi tényező
egyszerűen csak "élj normálisan az univerzális igazság szerint vagy nyírd ki magad"
úgy akar pszichológust játszani mintha egy matek egyenletet oldana meg, csak az a baj túl sokat egyszerűsít az egyenleteken
szerintem nem segiteni akar, csak triggerel hogy kikelj magadbol mert ded a sub es legalabb igy lehet rohogni rajtad
kicsit gonosz de vegulis jogos mert te is szandekosan triggerelsz itt mindenkit az ostoba viselkedeseddel
segiteni ugyse lehet rajtad, segiteni csak azon lehet aki akarja de te kitartasz a forum rakositasa mellett
meg azt is eltudom kepzelni hogy senee olte meg a forumot
nezegettem 4est es a subokon amikor valaki az ilyen onlyfans-os etc csajokat (kurvakat) probalja ‘vedeni’ akkor altalaban kap 5-10 ilyen nagyon kemeny ‘takarodj a kva anyadba’ postot, es aztan elhuzzak a beluket.
valszleg itt is ez tortenne csak ugye itt sajnos nem lehet flamelni mert jar a suspi, es emiatt kialakult egy olyan helyzet hogy lesznek ilyen bomlaszto egyenek akiket nemlehet eluzni.
abba gondoljatok bele ami nagyon durva hogy seneenek 40k+ postja van, az elmult evekben kb tobbet postolt mint osszeadva mindenki aki mondjuk nem top3 poster volt. ennek a fele-negyede kokemeny hiszti/boges azon kivul h lefogyott es akkor voltak akik kicsit meg is kedveltek.
a sajat blogjanak hasznalja a subot arra hogy sirjon/moralizaljon/rakkontentet (es nem a jo fajta rakkontentet) toljon mar nagyon regota, es mivel nemlehet rendesen elkuldeni durvabban melegebb eghajlatra igy kb itt is ragad es a szep szo meg semmit nem hasznal neki
nezzetek vissza a 8 evvel ezelotti postjait a tuskesvanekes topicban, pure cancer. igazabol most hogy visszagondolok akkor is kezdett megdogleni a sub sztem, de nem is csoda 40k postnyi pure autizmus utan. nem mernem kijelenteni hogy tenyleg o olte meg, de szerintem van ra valos esely. nekem volt aki mondta hogy azert nem nezi mar nagyon a subot mert csak a tunderkezes megy
This post was edited by ciganyeletszamit on Aug 1 2020 04:31pm