Quote (bamboo @ Jul 30 2020 02:16pm)
mindnyajunk kozul te vagy a legeloiteletesebb
Quote (bamboo @ Jul 30 2020 02:52pm)
ciganyimado faszkalap. Egyfolytaban ezt a fideszes szar szoveget skandalod mint egy tipikus nyugger, geciunalmas mar. Be vagyok oltva? Xd Mivel? Hogy huszadszorra lefideszeseztel amikor utalom a fideszt es soha nem szavaztam rajuk? En probaltam joban lenni veled de atmentel full retardba, en nemnagyon tudom ezt mar toleralni. Eleted legnagyobb tragediaja h nem ciganynak szulettel, bocs de en ruhellem oket.
nyilván én vagyok a legelőítéletesebb, mikor fröcsögsz itt cigányozva mintha azért szeretném őket mert cigányok, mintha bármi közük lenne hozzá, mintha romani=romanian lenne
ezért mondtam a based magyar mentalityt, mert azt se tudod kicsodák vagy mit csinálnak, csak fröcsögsz és a románt mint szitokszót használod
+most hozod fel a fideszesezést mikor gyakorlatilag szó se volt róla (ez is ilyen tipikus fideszes(TESSÉK, MOST SZÓ VAN RÓLA) terelés mikor épp olyanra térnek rá ami kényes)
lehet nem vagy még fideszes, de tökéletesen illesz az egysíkú, tajparaszt gondolkodásoddal a brigádjukba... lehet neked is csak azért savanyú a szőlő mert épp nem vagy benne a bizniszben, de ha csorgatnák a NER csilliárdokat akkor azért szívesen végignéznéd ahogy az ország fele kihal vagy épp arra kényszerül, hogy kimenjen svájcba gazdagfaszokat szopkodni (és természetesen még beléjük is rúgsz, le is köpöd őket, hogy mocskos cigánykurvák, hát miért nem mentek el gyárba szalag mellé)
ostoba tajparaszt
na, neked is megadom a lehetőséget egy frappáns alázásra; reagálj a buta agyaddal valami counter-butázást és érezd, hogy nyertél
im out te gyökér geci