d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev1409941004101410241035001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 279.00
Oct 23 2012 09:33am
Quote (TassassinHc @ 23 Oct 2012 17:31)
ez mit jelent?

btw, szerintem túlságosan racionális is vagy és sokan meg is bolondultak. ^^
a horoszkóp olyan szempontból vicces, ha egy hozzáértő ember (nem blikk :P ) mond a születési dátumom alapján olyan dolgokat, amik a múltban történtek velem - ezt "racionálisan" nem sikerült megmagyaráznom.
elmond 1-2 dolgot, hogy mikre kell majd odafigyelnem és tényleg meg is történnek. pl, tavaly szeptemberben beszélgettünk egy ismerőssel ilyenekről és mondta, hogy decemberben lesz baj a gyomrommal (candida volt) és tavasz közepe felé lesz egy lány, aki viszonozza a szerelmemet. - a candidáról még el tudom képzelni, hogy bebeszéltem magamnak, a kapcsolatra rá lehet fogni, hogy véletlen
a lánnyal már együtt voltunk 2-3 hete, amikor váltottunk erről pár szót... mondtam neki a csaj születési adatait és elmondta, hogy mikben nem fogunk stimmelni (ezeket ekkor már tudtam - de lehet, hogy a gondolataimból olvasta ki) és hozzá tette azt is, hogy minden különbözőség ellenére a szex viszont nagyon jó lesz közöttünk (ezt is tudtam már ekkora - de nem gondolom, hogy a fejemből olvasta ki)

tudom, hogy szentimentális vagyok, de ezek pozitív tapasztalatoknak tűnnek számomra.

:DDD
en meg a szuleti datumod nelkul is megmondom, hogy meg fogsz halni

megyek is a jostv-be

Member
Gold: 0.00
Oct 23 2012 09:33am
Quote (TassassinHc @ Oct 23 2012 04:31pm)
ez mit jelent?

a horoszkóp olyan szempontból vicces, ha egy hozzáértő ember (nem blikk :P ) mond a születési dátumom alapján olyan dolgokat, amik a múltban történtek velem - ezt "racionálisan" nem sikerült megmagyaráznom.
elmond 1-2 dolgot, hogy mikre kell majd odafigyelnem és tényleg meg is történnek. pl, tavaly szeptemberben beszélgettünk egy ismerőssel ilyenekről és mondta, hogy decemberben lesz baj a gyomrommal (candida volt) és tavasz közepe felé lesz egy lány, aki viszonozza a szerelmemet. - a candidáról még el tudom képzelni, hogy bebeszéltem magamnak, a kapcsolatra rá lehet fogni, hogy véletlen
a lánnyal már együtt voltunk 2-3 hete, amikor váltottunk erről pár szót... mondtam neki a csaj születési adatait és elmondta, hogy mikben nem fogunk stimmelni (ezeket ekkor már tudtam - de lehet, hogy a gondolataimból olvasta ki) és hozzá tette azt is, hogy minden különbözőség ellenére a szex viszont nagyon jó lesz közöttünk (ezt is tudtam már ekkora - de nem gondolom, hogy a fejemből olvasta ki)

tudom, hogy szentimentális vagyok, de ezek pozitív tapasztalatoknak tűnnek számomra.

Member
Gold: 3.03
Oct 23 2012 09:35am
Quote (ecneB @ 23 Oct 2012 17:33)
:DDD
en meg a szuleti datumod nelkul is megmondom, hogy meg fogsz halni

megyek is a jostv-be

nem biztos!
eddig sem haltam meg :D
am. ez talán nem ugyanaz a szint.

Quote (daneeka10 @ 23 Oct 2012 17:33)
http://i.imgur.com/L67Ct.png

pedig akkor jó feel volt.
szerencsére elmúlt :D
Member
Gold: 33,265.80
Oct 23 2012 09:37am
Quote (TassassinHc @ 23 Oct 2012 17:31)
ez mit jelent?

inb4 flame
Member
Oct 23 2012 09:39am
Quote (TassassinHc @ 23 Oct 2012 17:35)
nem biztos!
eddig sem haltam meg :D
am. ez talán nem ugyanaz a szint.

pedig akkor jó feel volt.
szerencsére elmúlt :D

y, mert az hogy megmondom, hogy tavasszal talalkozni fogsz egy lannyal
omg nem is gondolnam h tavasszal, amikor ujra tombolnak a hormonok az emberek elkezdik keresni a parjukat..

+ a candida tunetei is olyanok, hogy nem lehet ramondani minden szarra, nem..

joslas phd kell ofc
Member
Gold: 411.00
Oct 23 2012 09:42am
‎~Egy boldog perc néha többet ér, mint szavak mit elfúj a szél ; )
Member
Gold: 206.00
Oct 23 2012 09:42am
leszedtem a duke nukem 3d-t B)
Member
Oct 23 2012 09:47am
Quote (Jancsipapa @ 23 Oct 2012 17:42)
leszedtem a duke nukem 3d-t  B)

van hozza egy halom mod

high res texture pack
van hozza uj grafikai motor is, full 3d

google segit

legtobbet jatszott gamem kb
Member
Gold: 3.03
Oct 23 2012 09:58am
Quote (ecneB @ 23 Oct 2012 17:39)
y, mert az hogy megmondom, hogy tavasszal talalkozni fogsz egy lannyal
omg nem is gondolnam h tavasszal, amikor ujra tombolnak a hormonok az emberek elkezdik keresni a parjukat..

+ a candida tunetei is olyanok, hogy nem lehet ramondani minden szarra, nem..

joslas phd kell ofc

szeptemberben megmondani, hogy decemberben baj lesz a gyomrommal... semmi tünet nem volt még szeptemberben.
azt nem mondta, hogy candida lesz, vagy bármi más.
azért nem egyértelmű, hogy tavasszal viszonzott is lesz, nem csak egyoldalú.
bár, ezekre mind írtam, hogy lehet, hogy csak bebeszéltem magamnak a candidát / véletlen, hogy bejött az asztrológusnak a viszonzott szerelem.

az, hogy a lány születési dátumát összevetve az enyémmel megmondja, hogy milyen problémák / előnyök vannak az kevésbé sanszos, csak úgy, hasra ütés szempontjából.
Member
Gold: 33,265.80
Oct 23 2012 10:00am
Quote (TassassinHc @ 23 Oct 2012 17:58)
szeptemberben megmondani, hogy decemberben baj lesz a gyomrommal... semmi tünet nem volt még szeptemberben.
azt nem mondta, hogy candida lesz, vagy bármi más.
azért nem egyértelmű, hogy tavasszal viszonzott is lesz, nem csak egyoldalú.
bár, ezekre mind írtam, hogy lehet, hogy csak bebeszéltem magamnak a candidát / véletlen, hogy bejött az asztrológusnak a viszonzott szerelem.

az, hogy a lány születési dátumát összevetve az enyémmel megmondja, hogy milyen problémák / előnyök vannak az kevésbé sanszos, csak úgy, hasra ütés szempontjából.

Szerintem vannak standard problemak a kapcsolatban amit meg igy teged csak a forumon keresztul ismerve is le lehet szukiteni egy marekynyira amivel problemad lhet.

Ne legyel tard plz
Go Back To Magyar Topic List
Prev1409941004101410241035001Next
Closed New Topic New Poll