d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Diablo Ii Remastered
Prev1409410411412413473Next
Add Reply New Topic New Poll
Oct 12 2022 04:21pm
Inappropriate Post Content
Member
Gold: 6,352.66
Oct 13 2022 12:12am
Quote (Anarkin @ 13 Oct 2022 00:21)
nekem elég az h userként hogy élik meg az emberek // azzal szemben, hogy te elvi kérdést csinálsz belőle - technikailag pontosan tudom h hogy működnek a dolgok, értem én h te sokat guglizod ezt a témát, de régen a mieinket guglizták
én személy szerint nem találkozom cheaterrel; redditen nem panaszkodnak; prok akik streamelnek nem panaszkodnak; ...? (a kivételt meg írtam előző postban)
hozzátenném, ne nézd teljesen hülyének az embereket, egy fps gameben teljesen egyértelmű h ki csal 3 kör után autoaim nélkül is, nem tudod "elrejteni" mert ez nem diablo, egyszerűen a map awareness elárulja csben is, valorantban a skillek miatt meg főként igaz lenne

igen, ez nekem azt jelenti, amit írtam, "a valóságban nincsenek"

de persze játszhatunk együtt úgy h közben csalsz, aztán megismétled egy hét múlva ugyanazzal az accountoddal

/u:
mindenesetre az volt az eredeti topic, hogy az activision blizzard gamek szarok, mert nem érdekli őket -- az új COD 1 hónap múlva jön ki, de már azzal van tele minden chat, hogy minden 10. player csalt az open-betaban :D
más céget meg érdekel, az ő dolgaik meg nem szarok 🤷‍♀️

cod 1 katasztrofa, boldog boldogtalan csal konkretan. sajnos battlefield is ilyen :(
Member
Gold: 35,350.00
Oct 13 2022 01:24am
Quote (Anarkin @ Oct 13 2022 12:21am)
nekem elég az h userként hogy élik meg az emberek // azzal szemben, hogy te elvi kérdést csinálsz belőle - technikailag pontosan tudom h hogy működnek a dolgok, értem én h te sokat guglizod ezt a témát, de régen a mieinket guglizták
én személy szerint nem találkozom cheaterrel; redditen nem panaszkodnak; prok akik streamelnek nem panaszkodnak; ...? (a kivételt meg írtam előző postban)
hozzátenném, ne nézd teljesen hülyének az embereket, egy fps gameben teljesen egyértelmű h ki csal 3 kör után autoaim nélkül is, nem tudod "elrejteni" mert ez nem diablo, egyszerűen a map awareness elárulja csben is, valorantban a skillek miatt meg főként igaz lenne

igen, ez nekem azt jelenti, amit írtam, "a valóságban nincsenek"

de persze játszhatunk együtt úgy h közben csalsz, aztán megismétled egy hét múlva ugyanazzal az accountoddal

/u:
mindenesetre az volt az eredeti topic, hogy az activision blizzard gamek szarok, mert nem érdekli őket -- az új COD 1 hónap múlva jön ki, de már azzal van tele minden chat, hogy minden 10. player csalt az open-betaban :D
más céget meg érdekel, az ő dolgaik meg nem szarok 🤷‍♀️

https://www.reddit.com/r/valorantHacking/comments/jw9qhq/any_working_esps_for_latest_patch/?utm_source=share&utm_medium=android_app&utm_name=androidcss&utm_term=1&utm_content=share_button

https://www.reddit.com/r/VALORANT/comments/wl1sy1/is_anyone_noticing_an_influx_of_cheaters/?utm_source=share&utm_medium=android_app&utm_name=androidcss&utm_term=1&utm_content=share_button

https://www.reddit.com/r/VALORANT/comments/vo36c1/anyone_else_having_way_more_encounters_with/iecorht?utm_medium=android_app&utm_source=share&context=3

miert csinalsz bohocot magadbol ahelyett hogy elismerned hogy hulyeseget irtal?

'sokat guglizod a temat' LOL
'régen a mieinket guglizták' LMAO

nem akartam lekezelo fasz lenni az elejen de ugy tunik te erre vágysz

nincsen cheat mert kernel level antihackből azert vegul eljutottunk odaig hogy te csak ugy ertetted hogy a userek nem panaszkodnak rá hangosan

ami egyebkent nem igazan valorant sajatossag, ennyi erovel csgoban sincs cheat meg dotában se ha ennyi a merce (ja amugy gyakorlatban meg de)

This post was edited by WolfgangAmadeusMozart on Oct 13 2022 01:33am
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Oct 13 2022 02:01am
Quote (WolfgangAmadeusMozart @ 13 Oct 2022 09:24)

miert csinalsz bohocot magadbol ahelyett hogy elismerned hogy hulyeseget irtal?

'sokat guglizod a temat' LOL
'régen a mieinket guglizták' LMAO

nem akartam lekezelo fasz lenni az elejen de ugy tunik te erre vágysz

nincsen cheat mert kernel level antihackből azert vegul eljutottunk odaig hogy te csak ugy ertetted hogy a userek nem panaszkodnak rá hangosan

ami egyebkent nem igazan valorant sajatossag, ennyi erovel csgoban sincs cheat meg dotában se ha ennyi a merce (ja amugy gyakorlatban meg de)

minden amit irtam teljesen jonak tunik utolag elolvasva is, nem valtoztatnek rajta, de kosz a lehetoseget
mindig leirtam h 5 percig valoban mukodnek, nem jutottunk el sehonnan sehova, csak tobb kontextust adtam
ezen felul csak ismetelni tudom az elozoeket
utolso bekezdessel meg te csinalsz magadbol bohocot, csben minden sarkon 2 hekker van es meglepo mod panaszkodnak is ra xD
ja es dehogynem akarsz lekezelo fasz lenni, mar az oh sweet summer child al is az voltal
most nem igazan hozod a szukseges szintet, csak shitpostolsz
szerintem ne is folytassuk, vagy legalabbis ne a diablo topicban
Member
Oct 13 2022 02:09am
Quote (Anarkin @ Oct 13 2022 10:01am)
minden amit irtam teljesen jonak tunik utolag elolvasva is, nem valtoztatnek rajta, de kosz a lehetoseget
mindig leirtam h 5 percig valoban mukodnek, nem jutottunk el sehonnan sehova, csak tobb kontextust adtam
utolso bekezdessel meg te csinalsz magadbol bohocot, csben minden sarkon 2 hekker van es meglepo mod panaszkodnak is ra xD
ja es dehogynem akarsz lekezelo fasz lenni, mar az oh sweet summer child al is az voltal

te azt allitod hogy nincs cheat es ami van az max 5 percig mukodik
ez barki szamara aki kicsit is ert a dologhoz egyertelmu baromsag

a 'bizonyitekod' meg kb annyit er mint hogy en most azt irom hogy en is cs:go-ztam 1 ideig es nem talalkoztam hackerrel es panaszkodast se lattam szoval nekem van igazam
Member
Oct 13 2022 02:28am
Quote (Anarkin @ Oct 13 2022 10:01am)

ja es ha szeretnel akkor fogadhatunk barmennyiben hogy talalok olyan valorant csalast ami 5 percnel tovabb is mukodik. ameddig a fogadas osszege fedezi a csalas koltseget szorozva öttel

This post was edited by WolfgangAmadeusMozart on Oct 13 2022 02:30am
Member
Gold: 6,352.66
Oct 13 2022 02:58am
moci ne bassza szet valorantot is
Member
Oct 13 2022 03:01am
anarkin megfutamodott. mondjuk nem is baj mert uriembernek biztosra amugyse kene fogadnia
Member
Gold: 1.69
Oct 13 2022 03:09am
első jó runeword rollom d2r-ben:

2/2 skill, 17/17 aura

nem a lehető legjobb base, de így is bőven megteszi
Member
Gold: 5,302.77
Oct 13 2022 03:17am
Quote (amrzeh @ Oct 13 2022 11:09am)
első jó runeword rollom d2r-ben:

https://media.discordapp.net/attachments/1021480893564596304/1030033027084058664/unknown.png

2/2 skill, 17/17 aura

nem a lehető legjobb base, de így is bőven megteszi

Az nice.

LR milyen gyakran procol?
Go Back To Magyar Topic List
Prev1409410411412413473Next
Add Reply New Topic New Poll