Quote (Vismajor @ Feb 13 2011 10:43pm)
Én még midnig levagyok ragadva annál, hogy filmajánló a topik címe, és nem a beszéljük meg melyik jó filmet nézzme emg naponta. Legálisan hányom be h az összes fűrész kurva vidám, és ezt el is olvasom, de pont ott és pont most szarom le h szerinted mind hipergagyi. Ha ő behányja a trailert te meg ráhányod h hipergagyi, mitől lennél különb? És felröhögtem, miaz h a képi világ nem pótolja a normális cselekményt? Ezt hol írtad le, én nem láttam. Egyébként leszarom mit csinálsz csak itt mki mindig leszolja az agyatlan postlókat és faszom kivan h akinek vna 50 ezer postja meg tökjóarc az megteheti h behányja h hipergagyi, mindenki csak mosolyog a bajsza alatt .mindegy menstruálok
Én elsődlegesen filmes topicnak értelmezem ezt a threadet (szóismétlés, huss) ahova nyugodt szívvel írhat akárki akármilyen filmes megjegyzést. Elhiszed, hogy nem fogok morális válságot megélni ha beírom egy filmről, hogy nekem nem tetszett csak azért mert film
ajánló a hivatalos neve?
Rohadtul nem azt várom, hogy mások is egyet értsenek velem, de én fordított esetben -a torrent listát böngészve- én mindig örömmel fogadom a pozitív véleményeket árnyaló kritikákat is. Nincs annál dühítőbb, mint amikor egy értékelhetetlenül szar filmet leszedsz mert három arc beírta, hogy szarrá röhögte magát rajta. Igaz, hogy jelen esetben nem fejtettem ki a nemtetszésem okát (már korábban megtettem amúgy) de úgy gondoltam, hogy ez esetben nyilvánvaló lesz, hogy miért nem tetszik.
mellesleg szerintem soha nem gondoltam, hogy az 50k postom miatt olyan dolgokat engedhetnék meg magamnak, amit más fórumozoktól nem láthatsz (mondjuk görgesd végig a topicot és látni fogod, hogy jócskán vannak negatív megjegyzések)