d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Csajozás Topik
Prev14041424344105Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 33,265.80
Jul 16 2014 01:36pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ 16 Jul 2014 20:17)
najo ez egyedül nemfog menni jarabekgergo hepl

most annyira nem mennék bele, amikor elindultam éreztem megint a feszültséget, aztán jött szembe 1 csaj mondom most vagy soha, egyre inkább gyűlt a feszültség de amikor közelebb ért megláttam hogy öreg meg csúnya szóval így fellélegzett az agyam hogy HUH MÉG SZERENCSE, lecsökkent a feszültség, aztán hasonló dolgok megtörténtek még párszor és végülis teljesen elmúlt a feszültség de a hajlandóság is arra hogy bármit csináljak

pedig az elején határozott voltam hogy MOST VAGY SOHA mondogattam is magamnak hogy NEM VAGYOK BUZI NEM VAGYOK BUZI

elég unalmas már ez a fail, csak ez simán hogy fejlődni akarok meg megakarom csinálni nem elég motiváció arra hogy kitörjek a komfortzónámból. valaki segiccsen. ha jarabek holnap ráér akkor megkérem hogy help, az a tervem hogy adok neki 5k-t és len az utszán csináltathat velem 10 bármilyen faszságot amit csak akar értelmes keretek közt hogy ne vigyen el a rendőr ne verjenek meg etc, és aztán ez hátha segít abban hogy később ízi legyen az egész

mostmár érzem hogy lassan az életkedv is elhagy lel, isnt gz

arra is rájöttem hogy amúgy geci zárkózott vagyok szociálisan így ha kimegyek az utcára random, meg úgy általában is, tipikusan az vagyok aki mogorva fejjel néz maga elé és ha rámosolyognak akkor inkább elfordítja a fejét. habár mintha ez 1 kicsit kezdene feloldódni az elmúlt napok miatt de nem vagyok benne biztos

gergo
gerog
gergoke
help

majd subbalatonon megedzunk
Member
Gold: 1.00
Jul 16 2014 01:41pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ 16 Jul 2014 21:26)
az a baj hogy mostis úgy érzem hogy NEMBAJ MAJD HOLNAP JOBB LESZ és elképzelem hogy majd holnap megcsinálom, de aztán amikor actually odajutok hogy holnap megyek ki éppen, akkor ugyanez lesz kábé. wat do, valami lökés kéne ami elindít

Kérj önbizalmat ricitől, neki annyi van, hogy egy kisebb városnak is elég. Ha te is olyan jónak fogod hinni magad, akkor már inkább az lesz a baj, hogy egyik csaj sem lesz elég jó neked.

This post was edited by CyberPunk666 on Jul 16 2014 01:49pm
Member
Gold: 834.97
Jul 16 2014 01:42pm
Quote (Moonflow @ Jul 16 2014 08:34pm)
meni sad face bro
szar a frame, emeld meg valahogy.. nem ismerlek szemelyesen, szoval nem tudom mi motivalna, de mivel nincs inner game-ed atm, tulsagosan fuggsz a frame-edtol, de ez oke, csak akkor legyen jo a frame, kulonben szar lesz az egesz
inb4 noobie teaching noobie

ezt most igazából nemis nagyon értettem :dd
mi az a frame

amúgy jön jarabek gergo gerg gergoke holnap. szerintem amúgy azok akik ilyen pro szinten nyomják youtubeon meg etc egyik se egyedül kezdte el csinálni igazából, szóval ilyen szempontból működhet. csak azért akartam egyedül mert nem vagyok benne biztos hogy hogyha most szétbaszom a komfortzónámat így akkor utána megmarad-e akkorra is amikor egyedül leszek, de majd kiderül végülis úgyis. utána meg subbalaton ottis lehet majd baszni az életemet, aztán hétfőn ha visszajöttünk kiderül hogy mennyit fejlődtem és jó-e ez a taktik hogy más is ottvan az elején és SEGÍT
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
Jul 16 2014 01:43pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ 16 Jul 2014 21:42)
mi az a frame

amúgy jön jarabek gergo gerg gergoke holnap. szerintem amúgy azok akik ilyen pro szinten nyomják youtubeon meg etc egyik se egyedül kezdte el csinálni igazából, szóval ilyen szempontból működhet. csak azért akartam egyedül mert nem vagyok benne biztos hogy hogyha most szétbaszom a komfortzónámat így akkor utána megmarad-e akkorra is amikor egyedül leszek, de majd kiderül végülis úgyis. utána meg subbalaton ottis lehet majd baszni az életemet, aztán hétfőn ha visszajöttünk kiderül hogy mennyit fejlődtem és jó-e ez a taktik hogy más is ottvan az elején és SEGÍT

szerintem kérdd meg, hogy fojtogasson a csajok előtt, tutira bejön
Member
Gold: 343.00
Jul 16 2014 01:44pm
Member
Gold: 47.25
Jul 16 2014 01:45pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ 16 Jul 2014 20:42)
mi az a frame

frame of mind
ha jo a frame, akkor boldog vagy, leszarod mi az outcome, csak for the lulz csinalsz mindent. ha szar a frame, rossz napod van, letor a sok fail, meg ilyenek
Member
Jul 16 2014 01:47pm
Quote (Moonflow @ Jul 16 2014 08:45pm)
frame of mind
ha jo a frame, akkor boldog vagy, leszarod mi az outcome, csak for the lulz csinalsz mindent. ha szar a frame, rossz napod van, letor a sok fail, meg ilyenek

erry day amikor kimentem eddig. habár nemtom ezzel mitlehetne csinálni
Member
Gold: 47.25
Jul 16 2014 01:50pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ 16 Jul 2014 20:47)

eddig en sem tudtam soha kijonni szar frame-bol, ha ott talalom magam egy buliban vagy mittomen, szoval nem igazan tudom.. szerintem ilyen self-motivation tok jol mukodne. Nemtom, krealj valamit, ami miatt jo kedved lesz, vagy izgulsz miatta, es varod mar (nekem minden hetvege ilyen kb, szoval penteken egesz nap izgulok mar, es mar varom, hogy este legyen es mehessek bulizni, szombaton ugyszinten).
Member
Gold: 22,987.92
Trader: Trusted
Jul 16 2014 01:53pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ 16 Jul 2014 20:47)

Lehet faszság, de mielőtt lemész, azelőtt gyúrj egyet. Jót fog tenni a lelkiállapotodnak + lehet magabiztosnak érzed magad utána. + hallgass valami zenét, ami felpörget és jobb kedvre derít. Utána azért lehet könnyebb lesz.
Member
Jul 16 2014 01:54pm
Quote (RiNGiSpiLeR @ Jul 16 2014 08:53pm)
Lehet faszság, de mielőtt lemész, azelőtt gyúrj egyet. Jót fog tenni a lelkiállapotodnak + lehet magabiztosnak érzed magad utána. + hallgass valami zenét, ami felpörget és jobb kedvre derít. Utána azért lehet könnyebb lesz.

ja amúgy nem hülyeség, de remélhetőleg ezekre nem lesz már szükség a holnapi nap után
Go Back To Magyar Topic List
Prev14041424344105Next
Add Reply New Topic New Poll