Quote (shelby_33 @ Thu, 13 Mar 2008, 21:07)
Vámpír megy az úton hóna alatt 1 kiló kenyér
Talalkozik egy masik vámpírral megkerdi tőlle hogy héééé te hová mész?
Az utca sarkon baleset történt megyek mártogatni

loooooooool xD
Szőke nő odamegy a pályaudvaron a kallerhez:
-Jó napot! Ez a vonat hova megy?
-Miskolcra.
-De nem mehetne Debrecenbe?!
-Nem hölgyem sajnos ez Miskolcra megy!
-Naaaaa légyszíííí!
Szőke nő felhívja a barátnőjét:
-Helló nálatok van melegvíz?
-Helló, van, de hideg!
Megy a nyuszika az erõben, meglátja a medvét, aki be van b*szva mint az "állat". Gondolja magában a nyuszika: mivel a szemét medve múltkor bunkó volt vele, ezért jól megveri.
Másnap felkel a medve, sz@rrá van verve, tiszta kék, zöld folt, nem tudja mi történt, hát elmegy a bíróságra és feljelentést tesz ismeretlen tettes ellen.
Folyik a tárgyalás, összegyûlik az erdõ apraja-nagyja. Szólítják tanúnak a medvét:
- Mit látott?
- Nem emlékszem semmire.
- Hát valamire biztos...
- Háát, talán annyi, hogy egy kis állat volt, és két valami állt ki a fejébõl.
Nyuszika megszólal a mellette ülõnek:
- Csiga sz@rban vagy...
- Tudod hogy mi a legszebb ajándék?
- ?
- Az artéria. Az szívbõl jön.:
A gyerek 18 éves lesz, és elmondja az apjának hogy meg fogja ünnepelni. Egyvalamire kéri csak meg az apját, hogy ne verje meg, amikor részegen hazajön! Másnap felébred a gyerek és össze-vissza van verve. Kérdi az apját, hogy miért bántottál? Fiam, amikor berugtad a kertkaput holt részegen nem érdeklet, amikor lerúgtad a kerti törpe fejét, és bedobtad a medencébe az se zavart, amikor összevizelted magad megbocsátottam, amikor az anyádat és a hugodat lekurváztad engem meg lebuziztál még tûrtem, de amikor a nappali közepére szartál és teleszurkáltad fogpiszkálóval és azt mondtad a sündisznó mától itt fog lakni, akkor már nem bírtam tovább...
This post was edited by HuNooB on Mar 13 2008 02:37pm