Quote (szabika @ 23 Oct 2012 16:30)
Hihetetlenül elterjedt az ezotéria. Vagy én vagyok túlságosan racionális, vagy sokan egyszerűen megbolondultak. Fény fiai, horoszkóp, jóslás, látnokok, ufók, atlantisz, mindenfajta vallások, és megannyi divatos baromság. Coelho, Popper, Müller, stb. A lélekről beszélnek, de erkölcsi fenntartás nélkül vesznek torokra első éjszaka
na ez már fb worthy idézet
ez mit jelent?
btw, szerintem túlságosan racionális is vagy és sokan meg is bolondultak. ^^
a horoszkóp olyan szempontból vicces, ha egy hozzáértő ember (nem blikk

) mond a születési dátumom alapján olyan dolgokat, amik a múltban történtek velem - ezt "racionálisan" nem sikerült megmagyaráznom.
elmond 1-2 dolgot, hogy mikre kell majd odafigyelnem és tényleg meg is történnek. pl, tavaly szeptemberben beszélgettünk egy ismerőssel ilyenekről és mondta, hogy decemberben lesz baj a gyomrommal (candida volt) és tavasz közepe felé lesz egy lány, aki viszonozza a szerelmemet. - a candidáról még el tudom képzelni, hogy bebeszéltem magamnak, a kapcsolatra rá lehet fogni, hogy véletlen
a lánnyal már együtt voltunk 2-3 hete, amikor váltottunk erről pár szót... mondtam neki a csaj születési adatait és elmondta, hogy mikben nem fogunk stimmelni (ezeket ekkor már tudtam - de lehet, hogy a gondolataimból olvasta ki) és hozzá tette azt is, hogy minden különbözőség ellenére a szex viszont nagyon jó lesz közöttünk (ezt is tudtam már ekkora - de nem gondolom, hogy a fejemből olvasta ki)
tudom, hogy szentimentális vagyok, de ezek pozitív tapasztalatoknak tűnnek számomra.