Oké
szóval jópár hónapja csináltam egy accot, amin ugy terveztem, hogy csak supportal fogok eljutni a calibrationig, és megnézem mennyire rak fel
mindig support karival jöttem (egyszer véletlen randomoztam egy ursát, ki is kaptam mint a szemét, utána calibration meccs közben a csapatom hirtelen felindulásból pickelt 3 supportot, hoztam egy spectre-t, megnyertük), wardoztam mint a hülye, próbáltam gankelni, mekát raktam, meg minden szar
leirom a talasztalataimat:
először is, ha én nem hoztam volna supportot, a meccsek 80%-ban nem lett volna
ilyen Sven jungle szintű szarok is voltak, ami amúgy érdekes, mert vagy 3x volt olyan, és mind a hármat megnyertük
Legion commandertől be tudok hányni, beblinkel, rámultizik, meghalok, ő is meghal, de van +10 damázsa, de nem érdekli mert nyomorék orosz
másik, hihetetlen kurvára sok orosz van
játszottam néhány kurva jó meccset, volt néhány teljesen pocsék, amit amúgy szivesen letagadnék.
Általában ha volt vagy 1-2 csapattárs aki nemvolt teljesen full davaj akkor simán lehetett nyerni
volt egy időszak amikor még kb 80 meccsnél jártam, dire-ön ilyen 80%+ winratem volt, radianton meg vagy 55
lehet hogy csak placebo, de játszottam a bracketek között kurva nagy különbség van, pl normal-ban fogalmuk nincs az embereknek hogy milyen itemeket kéne rakni (pl hogy mi is a bkb), csak olyan itemeket vesznek ami damázsol
high-ban már látok némi értelmet, very high-ban meg azért tényleg van itemterv
smokeolni nem tudok, viszont probálkoztam, ilyen normban senki még csak meg sem említette, high-ban már 1-2x, VH-ban meg többször mondták, hogy vegyek smokeot, és gankeljünk
végül is 57% winratem van, 3161 MMR-re tett be, ami egyébként eléggé demotiváló
Drazzle OP, Omni nehéz csampion, Lionnal nem lehet nyerni
itt a dotabuffom, jöhet az AMA
https://www.dotabuff.com/players/296217956ha eszembe jut még valami akkor még irok