Quote (DioKVP @ 18 Dec 2012 19:17)
" leirtam, hogy hasznalok vmit es ennyi. erdekes modon mindenki egybol tudta mi az a clenbuterol... es egybol jon is a fujjogas meg igy ugy szetbasz, kox, drog, doppinszer etc."
Ha tudod, hogy negatív fogadtatása lesz, egyáltalán minek írod le? Egyértelműen azért, hogy verhesd a nyáladat a fórumon, hogy hú de menő vagyok, doppingolok.
"en sem reagalok a 45kiloval bicepszezo emberek postjaira mert en is hulyesegnek tartom peldaul de ha o ugy csinalja akkor ugy csinalja"
Ez az érvelés meg teljesen kikészít, köze nincs a két dolognak egymáshoz. De toljad csak a clenbuterolt, ha már csak egy minimális alázat a sport felé, meg akaraterő sem szorult beléd. Gondolom a diétád is teljesen szuper és már csak gyógyszerrel tudsz jobb eredményt elérni. Ha nem tűnt volna fel azt akartam szemléltetni, hogy egy hozzád hasonló szinten lévő embernek gondolnia se kéne semmilyen tiltó listás anyagra, csak odafigyelni rendesen a kajára meg eljárni edzeni. De hát az olyan nehéz, inkább eszünk pizzát meg tolunk mellé clenbuterolt.
Idióta.
igen pizzat eszek napi 6ot. sot! meg edzeni sem jarok el. a clenbuterol tablettakat igen tablettakat napi 14et is 2 liter kolaval juttatom el a gyomromba, hogy a benne levo cukor miatt jobban beadja. meg szeretem a kolat amugy is. egyeb hozzafuznivalod a clenbuterolhoz meg kezdo pizzaeveszethez? irtam, lepj tovabb.