Quote (BmA_BeMyAngel @ Nov 5 2012 05:27pm)
http://24.media.tumblr.com/tumblr_mc3w79Gnnr1qitwm0o1_500.gif
nehezedre esett volna azt mondani, hogy nem így szántad, mi
még azt hinném hogy érző emberi lény vagy

na mindegy
Quote (meatyowllegs @ Nov 5 2012 05:28pm)
hirtelen össze se tudom számolni hány szempontból faszság amit írtál....
attól hogy 5 dollarért veszik a sigon shieldet a shopban, nem lesz annyi az ára
az, hogy 5 dollarért veszik a sigon shieldet miért esik neked jobban, mintha a rendes árán vennék, rmahban hogy mindenkinenk hozzáférhető
ha d2ben valaki játszik és talál egy arachnidot jspn ugyanúgy kevesebbért tudja eladni, mint az akármelyik ahban most a sok másik botos miatt d2ben
most hogy minek mennyit zuhan az ará, azt kár elemezgetni, így is lett megtervezve, d2nek alapból elbaszott az econommyja, d3ban meg nem is kell reset, de most d2ben ugyanúgy ezred részére esik a shako ára pár hónap után
most azon kívül, hogy a shop rendszerrel a shoposok dolgoznak, itt meg a blizzard emberei az rmahn, az égvilágon semmi különbség nincs a kettő között, kár keresgélned, valljuk be, hogy janou ugyanazt csinálta, több munkával
jó hát én nem tagadom, nem is tagadtam soha, hogy elbasztam mások játékát, de ezt a don't hate the player, hate the game-elvet vallom - ha a blizzt érdekelte volna a játékosok lelki nyugalma, akkor szerintem apró ráfordítással faszra húzhatták volna a shopok / botterek 90%-át és ez szerintem most is így van, csak egyszerűen nem érdeke a blizzardnak, mert:
- abbahagyja valamennyi ember a botok miatt a játékot, szerintem ez elenyésző, a legtöbben ha már ráfordították az időt / pénzt is akár, akkor már tovább folytatja, fogszívogatva is
- feek jobban jönnek, mert több cucc van a piacon
- vesznek sok-sok új játékot a botok miatt, meg majd az esetleges banwavek után
úgyhogy ahogy a kisjátékost is a profit érdekli, úgy a shopslavet is, a shoptulajt is, és nem árulok el titkot azzal, hogy a blizzard is. csak nagyobb léptékben.