d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Diablo 3 > Discuss
Prev1408240834084408540864114Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 5,302.77
Nov 5 2012 08:43am
Quote (BmA_BeMyAngel @ Nov 5 2012 03:28pm)
a világ leggazdagabb emberei se dolgoznak lófasztse. akiknek saját cégük van amivel már nemkell dolgozniuk, azok se dolgoznak lófaszt se. mi is dolgoztunk azzal hogy felhúzzuk a karit meg beüzemeljük a havert ennyi erővel. a lottónyertesek is büdös cigányok? az összes rózsadombi ingyenélő gazdag fasz is cigány, meg az összes politikus is etc

Nem baszd meg, boruljunk térdre előtted, és adjunk is igazat, hogy milyen fasza gyerek vagy, hogy csalással jutsz anyagi haszonhoz. Ne legyél mér ilyen hülye, ember! A részvényezést meg a tisztességes szerencsejátékot ne hasonlítsuk már a 3rd party/hack részleghez. Szánalmas, ahogy itt kiforgatják az ember szavát, meg belemagyarázzák az atyaúristent is a csalásba. Ilyen erővel a politikusokat meg az adócsalókat, meg a 20 tagú belterjes cigányfamíliát se szídd, akik kiveszik a zsebedből a pénzt, meg szarba viszik az országot. Menj, veregesd meg a hátukat.
Banned
Gold: 1,090.00
Warn: 10%
Nov 5 2012 08:44am
Quote (Jancsipapa @ Nov 5 2012 04:40pm)
mert rici látja pl hogy joeynak ez nem tetszik és direkt heccelik, ennyi, ilyen gyerekes szarság ez az egész

külön topikot is csináltam neki, mert valljuk be, tényleg nem ide való
ettől függetlenül ezetúl már itt fogom megbeszélni, minthogy mindenkinek külön irogassak ha épp van valami mondandóm
Member
Gold: 1,080.60
Nov 5 2012 08:46am
Quote (-joey- @ 5 Nov 2012 15:20)
D2-ben senki nem pénzért botozott, hanem a saját karijait cuccolta, illetve eladta HR-ért/fg-ért, mikor mi volt a fizetőeszköz. D3-ban a bot rendes fizetőeszköz megléte miatt káros, mert nagyban rontja az itemek értékét(eszmei és pénzbeli), és azzal, hogy botozol, a közös kondérba szarsz bele, és mások játékát cseszed el. Persze a programozók szarnak bele, mert ők az eladott botkulcsok árából szedik meg magukat, nem pedig az itemekből.

Ez az egyik. A másikat pedig már korábban kifejtettem, hogy aki munka nélkül várja, hogy pénze legyen, az nálam egyenlő a büdös cigánnyal.

Quote (fahrii @ 5 Nov 2012 15:15)
SC úgyse érdemel többet annál hogy a haverommal elvégeztessem a piszkos munkát
játszak azért hogy növelhessek egy kibaszott számot a nevem mellett?? minek?? játszak azért hogy jobb cuccaim legyenek és mehessek magasabb mlvlen??? MINEK?
a játék attól még ugyan úgy egy unalmas önismétlő szarkupac

igen, ez a nagy hibája a d3-nak, hogy nincs benne pvp (még), a játékosok meg nagyobb része amiatt szeretne játszani, hogy más embereket legyőzzön és sikerélménye legyen, hogy jobb a másiknál
jelenleg ha infernot végigvitted akkor kb semmi értelme tovább játszani, mert nincs újabb kihívás a játékban
az engem pl. kurvára nem motivál, hogy azért farmoljak, hogy mplvl5 helyett mplvl8ban bírjam

hardcoreban megint lenne egy kis izgalom, az biztos
főleg a különálló AH miatt, meg mert nincs RMAH és ott tényleg mki a karija felcuccolásával törődik

Quote (bajcli @ 5 Nov 2012 15:15)
múltkor belegondoltam, és valamilyen szinten meg tudom érteni a botosokat, de ami nekem fura, az az, hogy d2-höz képest tök sokat változott a botosok megítélése
joeynak is szerintem azért is van ennyi baja a dologgal, mert d2ben kb mindenki utálta az összes botos faszt, msot meg már annyi van, hogy a "közvélemény" is elfogadja, mert az itteniek több, mint fele simán botozik
ha olyan lenne a megítélésük, mint d2ben, nem hiszem, hogy ennyire pattogna mindegyik a magas lóról, etc.
csak most van kb 2-3 ember, aki szót emel a dolog ellen, botosok meg vannak hetvenezren
kösz teso etc

ez viszont érdekes, én pont a fordítottját látom
#diablo2.hu vagy mi volt az irc channel neve, én odakeveredve kezdtem el komolyabban foglalkozni a d2-vel és ott mindenki botozott, teljesen elfogadott volt
arról nem is beszélve, hogy maga a d2jsp volt a bot, szal ha ide feljöttél akkor se azt láttad, hogy buzi botosok dögöljetek meg :D

Quote (BmA_BeMyAngel @ 5 Nov 2012 15:32)
amugymeg a blizzard sztem azért száll rá jobban az AH haverosokra mert hiába nem ártanak a piacnak, nem inflálódik miattuk semmi, nincs belőle + profitja a cégnek. a sima mfelős haverosok közül meg jóval kevesebbet bannolnak, mert ha pl talál 5 rmah itemet, az a blizzardnak is 5 euro

meg könnyebb azt nézni, hogy egy nap hányszor nyom rá az illető a search gombra, mint hogy mit művel ingame
mondjuk a sarkoth farmereket easy volt detektálni, mert nekik 15 sec volt 1 game és ugyanezt kellett csak figyelni
de most a 30+ perces gameket játszó champion farmoló haverokkal nem tudom mit tudnak kezdeni, azon kívül h feltűnő, ha valaki már 100 órája online és játszik
Member
Gold: 206.00
Nov 5 2012 08:46am
Quote (meatyowllegs @ Nov 5 2012 04:44pm)
külön topikot is csináltam neki, mert valljuk be, tényleg nem ide való
ettől függetlenül ezetúl már itt fogom megbeszélni, minthogy mindenkinek külön irogassak ha épp van valami mondandóm

amiről tudod nagyon jól hogy nem lehet megbeszélni, még ilyen haverköntösben sem, ne legyél már értetlen
sose volt két enid

Quote (Rawen @ Nov 5 2012 04:43pm)
Joey meg ugrik rá, ugyanaz.

nyilván, ezt neki is megmondtam már
Banned
Nov 5 2012 08:48am
Quote (Jancsipapa @ Nov 5 2012 04:46pm)
amiről tudod nagyon jól hogy nem lehet megbeszélni, még ilyen haverköntösben sem, ne legyél már értetlen
sose volt két enid

nyilván, ezt neki is megmondtam már

ezt most wtf
spammolni se szabad mégis arra van igény :lol:

majd csak kibannolnak, ha valaki szorgalmasan reportolgat, inkább megvárom azt
Member
Nov 5 2012 08:49am
Quote (Jancsipapa @ Nov 5 2012 03:46pm)
sose volt két enid

Rici csak akkor vágta a JSP rulest, mikor a rakanishu illegal trade forum volt. :D
Banned
Nov 5 2012 08:51am
Quote (-joey- @ Nov 5 2012 04:49pm)
Rici csak akkor vágta a JSP rulest, mikor a rakanishu illegal trade forum volt. :D

most, hogy már nem az, te is hirtelen tisztába lettél mindennel, nem igaz ? :)
Member
Nov 5 2012 08:52am
Quote (meatyowllegs @ Nov 5 2012 03:51pm)
most, hogy már nem az, te is hirtelen tisztába lettél mindennel, nem igaz ? :)

Belém neveltétek a szabályok ismeretét sajnos. Azért is hasznosítom ilyen lelkesen.
Member
Gold: 33,265.80
Quote (farki @ 5 Nov 2012 16:46)
igen, ez a nagy hibája a d3-nak, hogy nincs benne pvp (még), a játékosok meg nagyobb része amiatt szeretne játszani, hogy más embereket legyőzzön és sikerélménye legyen, hogy jobb a másiknál
jelenleg ha infernot végigvitted akkor kb semmi értelme tovább játszani, mert nincs újabb kihívás a játékban
az engem pl. kurvára nem motivál, hogy azért farmoljak, hogy mplvl5 helyett mplvl8ban bírjam

hardcoreban megint lenne egy kis izgalom, az biztos
főleg a különálló AH miatt, meg mert nincs RMAH és ott tényleg mki a karija felcuccolásával törődik

ez viszont érdekes, én pont a fordítottját látom

#diablo2.hu vagy mi volt az irc channel neve, én odakeveredve kezdtem el komolyabban foglalkozni a d2-vel és ott mindenki botozott, teljesen elfogadott volt
arról nem is beszélve, hogy maga a d2jsp volt a bot, szal ha ide feljöttél akkor se azt láttad, hogy buzi botosok dögöljetek meg :D

meg könnyebb azt nézni, hogy egy nap hányszor nyom rá az illető a search gombra, mint hogy mit művel ingame
mondjuk a sarkoth farmereket easy volt detektálni, mert nekik 15 sec volt 1 game és ugyanezt kellett csak figyelni
de most a 30+ perces gameket játszó champion farmoló haverokkal nem tudom mit tudnak kezdeni, azon kívül h feltűnő, ha valaki már 100 órája online és játszik

This
d2ben ha haverod volt senkit nem zavart. Nekem is volt egy, mert ilyen lvl 92 folott utaltam lvlezni, az meg felvitte a pvp karijaimat. Neha esett egy-egy hr, vagy valami oke cucc, de ezzel korantsem zavartam meg masok jatekelmenyet. Az viszonyt, hogy 1.05 ota harmadara esett mindennek az ara, igy a manual mf lassan ertelmet veszti engem nagyonis zavar. Es az is, hogy a blizz mar most nem tud ellene tenni.
Member
Gold: 206.00
Quote (meatyowllegs @ Nov 5 2012 04:48pm)
ezt most wtf
spammolni se szabad mégis arra van igény :lol:

majd csak kibannolnak, ha valaki szorgalmasan reportolgat, inkább megvárom azt

jogilag sok baja nincs a jspnek a spammolásból, viszont ha hagyják a haver topikokat, akkor biza' a blizzard elég gyönyörűen faszhegyre húzhatná az egész bandát, mit gondolsz, miért nem megengedett már a botokról beszélni, míg maga a fórum felfuttatója egy ilyen bot volt

a drogokra is van igény, de attól még nem lesz legális
Go Back To Magyar Topic List
Prev1408240834084408540864114Next
Closed New Topic New Poll