Quote (-joey- @ 5 Nov 2012 15:20)
D2-ben senki nem pénzért botozott, hanem a saját karijait cuccolta, illetve eladta HR-ért/fg-ért, mikor mi volt a fizetőeszköz. D3-ban a bot rendes fizetőeszköz megléte miatt káros, mert nagyban rontja az itemek értékét(eszmei és pénzbeli), és azzal, hogy botozol, a közös kondérba szarsz bele, és mások játékát cseszed el. Persze a programozók szarnak bele, mert ők az eladott botkulcsok árából szedik meg magukat, nem pedig az itemekből.
Ez az egyik. A másikat pedig már korábban kifejtettem, hogy aki munka nélkül várja, hogy pénze legyen, az nálam egyenlő a büdös cigánnyal.
Quote (fahrii @ 5 Nov 2012 15:15)
SC úgyse érdemel többet annál hogy a haverommal elvégeztessem a piszkos munkát
játszak azért hogy növelhessek egy kibaszott számot a nevem mellett?? minek?? játszak azért hogy jobb cuccaim legyenek és mehessek magasabb mlvlen??? MINEK?
a játék attól még ugyan úgy egy unalmas önismétlő szarkupac
igen, ez a nagy hibája a d3-nak, hogy nincs benne pvp (még), a játékosok meg nagyobb része amiatt szeretne játszani, hogy más embereket legyőzzön és sikerélménye legyen, hogy jobb a másiknál
jelenleg ha infernot végigvitted akkor kb semmi értelme tovább játszani, mert nincs újabb kihívás a játékban
az engem pl. kurvára nem motivál, hogy azért farmoljak, hogy mplvl5 helyett mplvl8ban bírjam
hardcoreban megint lenne egy kis izgalom, az biztos
főleg a különálló AH miatt, meg mert nincs RMAH és ott tényleg mki a karija felcuccolásával törődik
Quote (bajcli @ 5 Nov 2012 15:15)
múltkor belegondoltam, és valamilyen szinten meg tudom érteni a botosokat, de ami nekem fura, az az, hogy d2-höz képest tök sokat változott a botosok megítélése
joeynak is szerintem azért is van ennyi baja a dologgal, mert d2ben kb mindenki utálta az összes botos faszt, msot meg már annyi van, hogy a "közvélemény" is elfogadja, mert az itteniek több, mint fele simán botozik
ha olyan lenne a megítélésük, mint d2ben, nem hiszem, hogy ennyire pattogna mindegyik a magas lóról, etc.
csak most van kb 2-3 ember, aki szót emel a dolog ellen, botosok meg vannak hetvenezren
kösz teso etc
ez viszont érdekes, én pont a fordítottját látom
#diablo2.hu vagy mi volt az irc channel neve, én odakeveredve kezdtem el komolyabban foglalkozni a d2-vel és ott mindenki botozott, teljesen elfogadott volt
arról nem is beszélve, hogy maga a d2jsp volt a bot, szal ha ide feljöttél akkor se azt láttad, hogy buzi botosok dögöljetek meg

Quote (BmA_BeMyAngel @ 5 Nov 2012 15:32)
amugymeg a blizzard sztem azért száll rá jobban az AH haverosokra mert hiába nem ártanak a piacnak, nem inflálódik miattuk semmi, nincs belőle + profitja a cégnek. a sima mfelős haverosok közül meg jóval kevesebbet bannolnak, mert ha pl talál 5 rmah itemet, az a blizzardnak is 5 euro
meg könnyebb azt nézni, hogy egy nap hányszor nyom rá az illető a search gombra, mint hogy mit művel ingame
mondjuk a sarkoth farmereket easy volt detektálni, mert nekik 15 sec volt 1 game és ugyanezt kellett csak figyelni
de most a 30+ perces gameket játszó champion farmoló haverokkal nem tudom mit tudnak kezdeni, azon kívül h feltűnő, ha valaki már 100 órája online és játszik