Quote (Senee @ Jul 28 2020 09:30pm)
nem, nincs ilyen kapcsolat
a szolgáltatásukért, a figyelmükért fizetek
nekik ez a szakmájuk
de amúgy ez olyan mintha járnál egy étterembe és (mivel sok pénzt hagytál már ott) egy nap megkeresnéd az üzletvezetőt, hogy te mindig itt ettél és most bajban vagy, adjon már pénzt
?????????????????????????????????
nem is értem a koncepciódat
.....
btw olyan "kapcsolat" van, hogy (mivel ~8 órákat dolgoznak a stúdióban) mikor olyan van, hogy nem viszik őket privátra és unatkoznak mert csak az idióták vannak a chat-en akik írják nekik, hogy OPEN CHEST NOW meg show vegana and bobs akkor velem tudnak beszélgetni ha épp olyan kedvük van és meg tudom őket nevettetni, ez nekem bőven elég ha látom őket mosolyogni meg, hogy jól érzik magukat <3
(ez nem fizetős rész)
csak arra szerettem volna rajonni, mitol rajongsz annyira ertuk, miert ernek olyan sokat neked
ezekszerint te is tudod, hogy ha meghalnal se erdekelned oket, max annyit mondanak, hogy fuck, most x osszeggel kevesebbet "keresek"
ha annyit kommunikalnek veluk hogy egy komolyabb szemelyes kapcsolatot kialakitsak, esetleg mashol is beszelgessek veluk es neha ramirjanak helo mivan mi, akkor talan megertenem hogy miert imadod annyira oket
erre azt mondanam neked, jo szar lehet fizetni mindezert es elvezni a fake dolgokat, csak te ezzel tenyleg jol elvagy szoval semmi ertelme
ez volt az utolso komolyabb postom ezzel kapcsolatban, ha esetleg bazdmegmarnemtudom kurvara unna, elnezest