Quote (bajcli @ Nov 5 2012 04:15pm)
múltkor belegondoltam, és valamilyen szinten meg tudom érteni a botosokat, de ami nekem fura, az az, hogy d2-höz képest tök sokat változott a botosok megítélése
joeynak is szerintem azért is van ennyi baja a dologgal, mert d2ben kb mindenki utálta az összes botos faszt, msot meg már annyi van, hogy a "közvélemény" is elfogadja, mert az itteniek több, mint fele simán botozik
ha olyan lenne a megítélésük, mint d2ben, nem hiszem, hogy ennyire pattogna mindegyik a magas lóról, etc.
csak most van kb 2-3 ember, aki szót emel a dolog ellen, botosok meg vannak hetvenezren
kösz teso etc
aki ismert régről, az tudja mennyire rühelltem a botosokat, aztán 4 évvel később meg pont én voltam az, aki tesztelte, meg segített fejleszteni, szóval meg tudom érteni mindkét oldalt...
csak akkor könyörgöm, hallgasson el itt, tegye el csendben a botterpénzt, aztán csókolom, ez a topik nem a botconfigról szól, meg arról, hogy mennyi cuccot talált a bot (némiképp ellent is mondok magamnak, TR-ba itt posztoltam anno pár gosut, amit nyilván nem én mfeltem)