Quote (-joey- @ Nov 5 2012 03:36pm)
Csak úgy potyognak a könnyeim ofc.
szar a dropp, nem lehet találni semmita KURVA ÉLETBE MÁR, HOGY NAPI 4 ÓRA JSPZÉSSEL ÉS MELLETTE 13 PERC JÁTÉKKAL NEM LESZEK MILLIOMOS :S :S wtf ?? ja hogy mások mellette játszanak is nem csak sírnak?
BEZZEG A BOTOSOK, MEG AZ AH BOTOSOK, ÉN BECSÜLETES JÁTÉKOS VAGYOK, REPORTOLOM MIND, ja, hogy mindenki leszarja? annyira, hogy ezt még a tudtodra adni is lusták
OMG PONT AZ ÉN KARIMAT NERFELIK, A WIZARDOT, MIÉRT PONT AZT A KARIT KELL NERFELNI, AMIBŐL HUSZADANNYI GOLDBÓL CSINÁLSZ EGY HASONLÓ ERŐSSÉGŰT, MINT BÁRMI MÁSBÓL NE MIS ÉRTEM ja hogy még nerf után is tökéletesen működik
1.05ben megint nerfelik a wizardot, OMG ADDIG NERFELIK AMIG HASZNÁLHATATLAN LESZ ja, hogy meg mindig permafreez az übereken? még mindig jobb mint az archonbuild mp3+ fölött ? OMFAGFDIAGAD DE NERFELIK OMG NE NERFEL...................
SOK NYOMORÉK BOTOS, ENNYIRE FUTJA TŐLÜK, ÉN JOEY AZ IGAZSÁG BAJNOKA SZEGÉNY VAGYOK DE BECSÜLETES, ITT CSAK BOTOZÁSSAL LEHET MEGGAZDAGODNI ja hogy ifeel gazdagabb mint a fél hunsub együtt hax nélkül? DEHÁT IFEEL NEM EMBER OMG NEM LEHET MEGGAZDAGODNI NEM