Quote (-joey- @ Jul 24 2020 03:05pm)
Az a bajom, hogy két ember ugyanazt csinálja, és a kettő közül az egyiket folyamatosan kibasszák meg warnolják, kb. már azért is, hogy leüt egy random karaktert, míg a másik vergődése senkit nem érdekel.
Leírom gyakorlatban:
A: kösz kalauz, kösz vasutas, remélem jooy döglik bele elsőnek magyarországon stb.
B: auto kits, rainman.gif, kösz eső stb.
Erre a JSP reakció az, hogy A-t folyamatosan kibasszák, warnolják, B pedig ugyanúgy nyomja tovább a faszságait.
Ha a múltkori vergődésért mindkettőnket kibasztak volna, akkor nem lenne egy szavam sem.
A másik meg ez a kibaszott féreg stílus, hogy reportolja az összes postot,moderátorokhoz jár sírni mint egy kibaszott óvodás aztán itt osztja az észt a viselkedésről miközben már HÚSSZOR BANNOLTÁK INNEN.
Ennyi bajom van, ezen kívül semmi, úgyhogy nyugodtan lenyugodhatsz.
a világ lángokban téged meg az zavar, hogy kit banolnak ki egy diablo 2-es fórumról
nice
"A politikarovat egyik újságírónője szót kért, és azt mondta, hogy már egy szavát sem hiszik el. Amire Bodolai úgy reagált, hogy „én meg neked nem hiszem el egy szavadat sem.”"
Ez amúgy annyira jellemző a NERsevik odaültetett vezetőkre
Ez az izmozás.. nálunk is ahelyett, hogy elismerne dolgokat, hogy hát "ilyen a foci" de így meg úgy tudnánk együtt etc; NEM, fogd be a pofádat mert én vagyok a vezér és különben is ha nem tetszik ellehet menni a picsába majd jön más aki hajlandó lesz rá etc
Hazaépítés at its best
Remélem ptdk boldog; épül-szépül a haza
Éljen a párt!