d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev1406940704071407240734765Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Warn: 10%
Jul 24 2020 04:45am
Quote (Smat @ Jul 24 2020 12:24pm)
Akkor meg ird le, legalabb tudjuk akkor hogy nem joeyt kell kurvaanyazni.

Member
Gold: 5,302.77
Jul 24 2020 05:15am
3 napig voltam megint kibaszva, és még egy értesítőt sem küldtek arról, hogy melyik post miatt.

A legutóbbi 10%+24 óta ez a 4 postom volt hunsubon:

Quote (-joey- @ Jul 20 2020 11:03am)
Nice, most már az is 10%+24, ha bepostolok egy rainman gifet.

Egyre jobb ez a fórum.

Quote (-joey- @ Jul 20 2020 11:16am)
Ezzel ellentétben a "köszönöm kalauz" minden mondat végére teljesen rendben van.

Quote (-joey- @ Jul 20 2020 08:18pm)
Vigyázz, ez már warnos. :(

Quote (-joey- @ Jul 21 2020 08:48am)
Report ezt a postot pls.

Köszi.

Szóval ezek közül valamelyik postomért 72 óra suspend járt. Lassan lehetne már egy listát készíteni arról, hogy miről nem postolhatok.

Amúgy GG mindenkinek az elmúlt 3 naphoz. Ez az egész az új multi vergődésével meg a szokásos Smat tier joeyzós postokkal arra volt, hogy ricinger beteg agyában megerősítse azt a tévképzetet, hogy neki továbbra is ezen a fórumon a helye.
Szép munka volt, srácok.!Néha úgy érzem amúgy, hogy ti kimondottam élvezitek, ha ez az ember itt van.

Member
Gold: 6,352.66
Jul 24 2020 05:32am
Quote (-joey- @ 24 Jul 2020 13:15)
3 napig voltam megint kibaszva, és még egy értesítőt sem küldtek arról, hogy melyik post miatt.

Szóval ezek közül valamelyik postomért 72 óra suspend járt. Lassan lehetne már egy listát készíteni arról, hogy miről nem postolhatok.

Amúgy GG mindenkinek az elmúlt 3 naphoz. Ez az egész az új multi vergődésével meg a szokásos Smat tier joeyzós postokkal arra volt, hogy ricinger beteg agyában megerősítse azt a tévképzetet, hogy neki továbbra is ezen a fórumon a helye.
Szép munka volt, srácok.!Néha úgy érzem amúgy, hogy ti kimondottam élvezitek, ha ez az ember itt van.

neha kell 1 kis valtozatossag, nem lehet mindig smatot + tunderkeket szidni
Member
Gold: 1,593.00
Jul 24 2020 05:40am
Quote (-joey- @ 24 Jul 2020 19:15)

Dno hogy mi a fasz bajod van srsly...

Ha leszarnad ricingert akkor full nyugalom lenne ezen a forumon, de gondolom hogy az tul egyszeru.
Ha nem tunt volna meg fel, akkor mar 10+ even ezt tolja, idaig nem sikerult eluldozni, akkor miert sikerulne most neked ugy hogy kozben rombolod a subforumot?

2 hetig a forum fele se neztem, amikor visszajottem olvasgatni, minden topicban ugyan az a vergodes ment, rici nyomorek, te kalauz, esoember.gif, autokits.

De nyilvan a "smat tier szintu postok" basszak teljesen tonkre a forumot mikor 2 hetig a kozelebe sem voltam ennek a pocegodornek.

Latom hogy elszakadt a cerna es mindenki bassza szajba a kurva anyjat szerinted, de tbh egyedul te meg ricinger romboljatok a subforumot, es ez meglatszik, kb 1 szamjegyu a napi vizitorok szama, ugyhogy gratulalok, a vegen csak te meg rici lesztek itt, jo kis circlejerk lesz majd, alig varom.
Member
Warn: 30%
Jul 24 2020 06:02am
Quote (-joey- @ Jul 24 2020 01:15pm)

tbh rajtad kívül szerintem mindenki leszarja, ha elkezdené irogatni hogy kösz késes akkor sem érdekelne engem pl és mivel nem reagálnék rá valszleg megunná. de mivel téged folyamatosan tud hergelni a kösz kalauzzal ezért nyilván ezt fogja csinálni mert egy óvodás mentális szintjén mozog.

szerintem aztis leszarja már mindenki rajtad kívül hogy itt van és nem annyira értem hogy téged miért zavar ennyire 1 ded forumon, legalább néha ellehet küldeni valakit a kurva anyjába anélkül hogy bármilyen retorzió lenne miatta

Quote (Smat @ Jul 24 2020 01:40pm)
Dno hogy mi a fasz bajod van srsly...

Ha leszarnad ricingert akkor full nyugalom lenne ezen a forumon, de gondolom hogy az tul egyszeru.
Ha nem tunt volna meg fel, akkor mar 10+ even ezt tolja, idaig nem sikerult eluldozni, akkor miert sikerulne most neked ugy hogy kozben rombolod a subforumot?

2 hetig a forum fele se neztem, amikor visszajottem olvasgatni, minden topicban ugyan az a vergodes ment, rici nyomorek, te kalauz, esoember.gif, autokits.

De nyilvan a "smat tier szintu postok" basszak teljesen tonkre a forumot mikor 2 hetig a kozelebe sem voltam ennek a pocegodornek.

Latom hogy elszakadt a cerna es mindenki bassza szajba a kurva anyjat szerinted, de tbh egyedul te meg ricinger romboljatok a subforumot, es ez meglatszik, kb 1 szamjegyu a napi vizitorok szama, ugyhogy gratulalok, a vegen csak te meg rici lesztek itt, jo kis circlejerk lesz majd, alig varom.

azért a boldos rész is kurva nagy túlzás hogy annyira ROMBOLNÁK a subforumot. mi a faszt lehet ezen a subforumon rombolni úgy mégis? nagyon kétlem hogy ezek miatt lenne 1 számjegyű a napi vizitorok száma. főleg hogy én max röhögök ha acsarkodás van, szerintem kifejezetten építő jellegű fórumozás ez, hajrá így tovább

This post was edited by 25centis on Jul 24 2020 06:05am
Member
Gold: 6,352.66
Jul 24 2020 06:03am
Quote (25centis @ 24 Jul 2020 14:02)
tbh rajtad kívül szerintem mindenki leszarja, ha elkezdené irogatni hogy kösz késes akkor sem érdekelne engem pl és mivel nem reagálnék rá valszleg megunná. de mivel téged folyamatosan tud hergelni a kösz kalauzzal ezért nyilván ezt fogja csinálni mert egy óvodás mentális szintjén mozog.

szerintem aztis leszarja már mindenki rajtad kívül hogy itt van és nem annyira értem hogy téged miért zavar ennyire 1 ded forumon, legalább néha ellehet küldeni valakit a kurva anyjába anélkül hogy bármilyen retorzió lenne miatta

KOSZ KESES
Member
Jul 24 2020 06:05am
Quote (bazdmegmarnemtudom @ Jul 24 2020 02:03pm)
KOSZ KESES

Member
Jul 24 2020 06:12am
Quote (-joey- @ Jul 24 2020 01:15pm)

nem hiszem, hogy erre a 4 postra kaptal, van elozmenye a dolognak
akarki is nyomta ra a suspit, valoszinu latja, hogy a postjaid 90%a spam es le kene nyugodni

ez a negy is, semmi ertelme nincs azon kivul, hogy szidod a rendszert es bogsz, ezert aztan megeri ide jarni
Member
Jul 24 2020 06:13am
This post is a violation of the site rules and appropriate action was taken.

Quote (smokingcanrevealhiddenlasertraps @ Jul 24 2020 02:12pm)
nem hiszem, hogy erre a 4 postra kaptal, van elozmenye a dolognak
akarki is nyomta ra a suspit, valoszinu latja, hogy a postjaid 90%a spam es le kene nyugodni

ez a negy is, semmi ertelme nincs azon kivul, hogy szidod a rendszert es bogsz, ezert aztan megeri ide jarni

vicces amikor a legostobább nyomorék próbálja megmondani hogy mások hogyan fórumozzanak
Member
Gold: 1,593.00
Jul 24 2020 06:14am
Quote (25centis @ 24 Jul 2020 20:02)

azért a boldos rész is kurva nagy túlzás hogy annyira ROMBOLNÁK a subforumot. mi a faszt lehet ezen a subforumon rombolni úgy mégis? nagyon kétlem hogy ezek miatt lenne 1 számjegyű a napi vizitorok száma. főleg hogy én max röhögök ha acsarkodás van, szerintem kifejezetten építő jellegű fórumozás ez, hajrá így tovább

Jo nyilvan tulzas, de nyilvan befolyasolta/befolyasolja.
Bar ha visszanezek 1-2 evvel ezelottre, akkor azert masabb volt akkor a forumozas imo, persze, nyilvan akkor is volt kurvaanyad xyz, meg keses, meg tolvaj, meg hitel, meg kalauz, meg karcsi, de szerintem soha nem tartott tovabb par napnal, utana meg mindenki folytatta a normalis forumozast..
Ez viszont megy mar lassan fel eve szerintem, ha nem tobb..
Go Back To Magyar Topic List
Prev1406940704071407240734765Next
Add Reply New Topic New Poll