Quote (-joey- @ Jul 24 2020 01:15pm)
3 napig voltam megint kibaszva, és még egy értesítőt sem küldtek arról, hogy melyik post miatt.
A legutóbbi 10%+24 óta ez a 4 postom volt hunsubon:
Szóval ezek közül valamelyik postomért 72 óra suspend járt. Lassan lehetne már egy listát készíteni arról, hogy miről nem postolhatok.
Amúgy GG mindenkinek az elmúlt 3 naphoz. Ez az egész az új multi vergődésével meg a szokásos Smat tier joeyzós postokkal arra volt, hogy ricinger beteg agyában megerősítse azt a tévképzetet, hogy neki továbbra is ezen a fórumon a helye.
Szép munka volt, srácok.!Néha úgy érzem amúgy, hogy ti kimondottam élvezitek, ha ez az ember itt van.
tbh rajtad kívül szerintem mindenki leszarja, ha elkezdené irogatni hogy kösz késes akkor sem érdekelne engem pl és mivel nem reagálnék rá valszleg megunná. de mivel téged folyamatosan tud hergelni a kösz kalauzzal ezért nyilván ezt fogja csinálni mert egy óvodás mentális szintjén mozog.
szerintem aztis leszarja már mindenki rajtad kívül hogy itt van és nem annyira értem hogy téged miért zavar ennyire 1 ded forumon, legalább néha ellehet küldeni valakit a kurva anyjába anélkül hogy bármilyen retorzió lenne miatta
Quote (Smat @ Jul 24 2020 01:40pm)
Dno hogy mi a fasz bajod van srsly...
Ha leszarnad ricingert akkor full nyugalom lenne ezen a forumon, de gondolom hogy az tul egyszeru.
Ha nem tunt volna meg fel, akkor mar 10+ even ezt tolja, idaig nem sikerult eluldozni, akkor miert sikerulne most neked ugy hogy kozben rombolod a subforumot?
2 hetig a forum fele se neztem, amikor visszajottem olvasgatni, minden topicban ugyan az a vergodes ment, rici nyomorek, te kalauz, esoember.gif, autokits.
De nyilvan a "smat tier szintu postok" basszak teljesen tonkre a forumot mikor 2 hetig a kozelebe sem voltam ennek a pocegodornek.
Latom hogy elszakadt a cerna es mindenki bassza szajba a kurva anyjat szerinted, de tbh egyedul te meg ricinger romboljatok a subforumot, es ez meglatszik, kb 1 szamjegyu a napi vizitorok szama, ugyhogy gratulalok, a vegen csak te meg rici lesztek itt, jo kis circlejerk lesz majd, alig varom.
azért a boldos rész is kurva nagy túlzás hogy annyira ROMBOLNÁK a subforumot. mi a faszt lehet ezen a subforumon rombolni úgy mégis? nagyon kétlem hogy ezek miatt lenne 1 számjegyű a napi vizitorok száma. főleg hogy én max röhögök ha acsarkodás van, szerintem kifejezetten építő jellegű fórumozás ez, hajrá így tovább
This post was edited by 25centis on Jul 24 2020 06:05am