d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev1405240534054405540564765Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 3,000.00
Jul 7 2020 11:52am
Quote (cowding @ Jul 7 2020 07:33pm)
loopon megy egész nap

akkor felhatalmazva erzem magam, hogy a tobbieknek is belinkeljem B)

Member
Gold: 0.00
Jul 8 2020 02:57am
Quote (SteelMeetsSteel @ Jul 7 2020 04:46pm)
en a jelen melomat annak koszonhetem, hogy a fejvadasz irastudatlan volt es anno teljesen mas szektorba kuldott interjuzni mint amit kerestem

sosem tudhatod kinek akavejat fogod fozni, de azert buksisimi, jol megirtad

A nemzetkozi fejvadaszok ugy mukodnek, hogy altalaban van egy fix pooljuk regi kapcsolatokbol, es altalaban tudjak melyik melora kit szeretnenek elpasszolni, de mivel minden pozira szerzodesesen 4-5 megfelelo embert kell talalnia, ezert csinalnak maguknak egy masodlagos poolt, akiket a legtobb helyre beajanlanak, hogy ok legyenek a plusz emberek, de a sajat jeloltjuk mar reg megvan.

Itthon siman megtortenhet, hogy annyira inkompetens a fejvadasz, hogy ezt nem tudja jol menedzselni, vagy nem is fejvadasz a baratunk hanem valami juniuor cv aggregator es nincs semmi hozzaadott erteke a kivalasztasi folyamatokhoz, csak osszegyujt egy csomo cvt, es tovabbitja random, vagy esetleg meg a regi '90-es evekig divatos uzeltmodellben dolgozik, amiben x%-os shareje van a jelolt y havi fizujabaol (nyilvan ilyenkor attol fuggoen, hogy milyen szektorban/szenioritasu/mennyisegu pozikra dolgozik, attol fuggoen a.) igyekszeik akarkit elpasszolni egy adott pozira, csak legyen $$ b.) igyekszik olyan jeloltet talalni akinek az adott rangeben a legmagasabb az alkupozicioja (pl. vmi junior pozira eladni egy mediort aki korabban kicsit mast csinalt, hogy a range tetejere kerje a fizut)).

Orulok, hogy segithettem, neked is jar a buksisimi.

Üdv,

A bosch vezerigazgatoja
Member
Jul 8 2020 09:42am
Quote (BOSCH_CEO @ Jul 8 2020 10:57am)
A nemzetkozi fejvadaszok ugy mukodnek, hogy altalaban van egy fix pooljuk regi kapcsolatokbol, es altalaban tudjak melyik melora kit szeretnenek elpasszolni, de mivel minden pozira szerzodesesen 4-5 megfelelo embert kell talalnia, ezert csinalnak maguknak egy masodlagos poolt, akiket a legtobb helyre beajanlanak, hogy ok legyenek a plusz emberek, de a sajat jeloltjuk mar reg megvan.

Itthon siman megtortenhet, hogy annyira inkompetens a fejvadasz, hogy ezt nem tudja jol menedzselni, vagy nem is fejvadasz a baratunk hanem valami juniuor cv aggregator es nincs semmi hozzaadott erteke a kivalasztasi folyamatokhoz, csak osszegyujt egy csomo cvt, es tovabbitja random, vagy esetleg meg a regi '90-es evekig divatos uzeltmodellben dolgozik, amiben x%-os shareje van a jelolt y havi fizujabaol (nyilvan ilyenkor attol fuggoen, hogy milyen szektorban/szenioritasu/mennyisegu pozikra dolgozik, attol fuggoen a.) igyekszeik akarkit elpasszolni egy adott pozira, csak legyen $$ b.) igyekszik olyan jeloltet talalni akinek az adott rangeben a legmagasabb az alkupozicioja (pl. vmi junior pozira eladni egy mediort aki korabban kicsit mast csinalt, hogy a range tetejere kerje a fizut)).

Üdv,

A bosch vezerigazgatoja

why? vaj olyan modell is, ahol a fejvadasz nem az eladott ember erteke alapjan kapja a bonuszt?

eddig en hallottam olyanrol, hogy a szazalekos bonuszt kap, de nalunk pl az illeto hsvi fizujanak 3xosat kapta a fejvadasz ceg, azt tudom. hogy ebbol konretan a fejvadasz mennyit kap, azt nem tudom

sose ertettem, hogy ezeket miert nem az adott ceg munkaugyese csinalja, de amugyis tbh a velemenyem az egeszrol, hogy full felesleges a munkajuk, ahogy valoszinuleg a tied is, de meggyozheto vagyok az ellenkezojerol)))
Member
Gold: 5,302.77
Jul 8 2020 10:09am
Quote (smokingcanrevealhiddenlasertraps @ Jul 8 2020 05:42pm)
why? vaj olyan modell is, ahol a fejvadasz nem az eladott ember erteke alapjan kapja a bonuszt?

eddig en hallottam olyanrol, hogy a szazalekos bonuszt kap, de nalunk pl az illeto hsvi fizujanak 3xosat kapta a fejvadasz ceg, azt tudom. hogy ebbol konretan a fejvadasz mennyit kap, azt nem tudom

sose ertettem, hogy ezeket miert nem az adott ceg munkaugyese csinalja, de amugyis tbh a velemenyem az egeszrol, hogy full felesleges a munkajuk, ahogy valoszinuleg a tied is, de meggyozheto vagyok az ellenkezojerol)))

auto kits
Member
Gold: 17,767.00
Jul 8 2020 10:21am
Quote (BOSCH_CEO @ 8 Jul 2020 10:57)

Üdv,

A bosch vezerigazgatoja

koszonom szepen vezerigazgato ur

nem "nemzetkozi" fejvadasz volt, nem talalt 4-5 jeloltet, es sajat bevallasa szerint is elbaszta, de executive level valasznak azert elmegy
Member
Jul 9 2020 12:58am

Szerintem egy cegnek sokkal olcsobb kulsos ceggel szerzodni es csak a felvett emberek utan fizetni, mint 20 recruitert alkalmazni full time
Bar szerintem a legtobb multi mindkettot csinalja
Member
Gold: 6,352.66
Jul 9 2020 01:08am
Member
Jul 9 2020 02:09am

miutan az autismod olyan fokokra emelkedett, hogy a leirt szoveget nem tudod ertelmezni ezert leirom meg egyszer: a modern fejvadasz cegek alatalaban arra kotnek szerzodest, hogy hoznak 4-5 megfelelo jeloltet. Ezen felul van valszeg a sikerdij, de mar reg nem kuzarolag sikerdij alapon szamlaznak, ami azt eredmenyezi, hogy mindenkire irogatnak a recruiterek linkedinen, hogy legyen egy adatbazisuk, ahonnan akarmikor elo lehet rantani jeloltet.

Quote (llllllllllll @ Jul 9 2020 08:58am)
Szerintem egy cegnek sokkal olcsobb kulsos ceggel szerzodni es csak a felvett emberek utan fizetni, mint 20 recruitert alkalmazni full time
Bar szerintem a legtobb multi mindkettot csinalja

Tok oszinten amugy nem latom at teljesen, hogy erre miert van szukseg, egy csomoszor elofordul, hogy latom ugyan azt a pozit linkedinen egymas alatt a cegtol aki fel akar venni, meg a recruiter cegtol akit megbiztak extra recruitalasra xd

pl. a Spotify is csinalja mindkettot, csak nem ertem miert, mert elvileg minden openingre 100+ ember jelentkezik

This post was edited by BOSCH_CEO on Jul 9 2020 02:14am
Member
Gold: 1,630.69
Jul 9 2020 04:29am
Megjött a svajci utlevelem, de elfelejtettek mellekelni a kokaint :wacko:
Member
Gold: 6,352.66
Jul 9 2020 04:35am
Quote (Karan2_Returned @ 9 Jul 2020 12:29)
Megjött a svajci utlevelem, de elfelejtettek mellekelni a kokaint :wacko:

barmelyik dealernel bemutatod, ingyen adnak neked korlatlan mennyiseget.
illetve svajci kokain shopokban is ingyen tudsz vele vasarolni
Go Back To Magyar Topic List
Prev1405240534054405540564765Next
Add Reply New Topic New Poll