Quote (cowding @ 30 Jan 2015 21:55)
Imadom h mindenkinek elromlik a belfloraja egy kis antibiotikumtol manapsag es mindenki rohan venni v mi szart ra
10 eve meg elromlott aztan helyrejott nem sirt erte senki
Multkor beteg voltam, valtom ki az antibiotikumot es kerdezi a csaj h belflorat ne adjon melle? Mondtam h ha 10 eve megvagyok nelkule most is lesz valahogy
Ofc biztos van tudomanyos alapja meg rosszat tesz / a belfloras szarok segitenek de mar irrital amekkora hype van korulotte
Közben az várható élettartam folyamatosan emelkedik és egyre kevesebb betegségbe halunk bele.
Gondolom nem azért, mert megelőzünk, finomítunk, hogy kevesebb mellékhatás legyen ect... hanem csak úgy.
Van aki a tüdőgyulladást is kihordja lábon, aztán meg 50 évesen egy darab szar lesz belőle egészségügyileg, de nem rakja össze az agyában, hogy 30 éve baszta el, hogy sosem vigyázott magára.
Quote (llllllllllll @ 30 Jan 2015 22:20)
annyit tudok, hogy nem csak a kórokozó, hanem a "sima" baktériumokat is megöli, amik hiánya súlyos esetben elég nagy károkat tud okozni
de ez nem 2 hetes kezeléstől alakul ki, hanem mondjuk hónapokig, évekig tartó, azonos/hasonló hatóanyagú gyógyszereknél
ilyen "rövidebb" kezelések alapján általában a véres hasmenés a max ameddig el lehet menni szerintem
de hosszabb, durvább kezeléseknél nyilván kapsz ezek ellen is valamit, ami meg más károkat okoz :D
lényegében megöli azokat a bacikat is, amik megvédenek téged a fertőzésektől. A legerősebb antibiotikumok pl mindenféle problémát okoznak a nőknek is a hüvelyükben, nekik még arra is van külön ilyen cucc, hogy védje és ne legyen ott semmi.
Szóval ezek a pótlások nem csak a fosás ellen vannak, hanem komoly védelem a szervezetnek a szövődmények ellen.
This post was edited by CyberPunk666 on Jan 30 2015 02:26pm