Quote (llllllllllll @ 30 Jan 2015 20:29)
lól, gz!! mikor diplomázol/diplomáztál?
Május vége-június legeleje lesz valahogy a diplomázás.
Ma csináltam egy meetinget a főnökömmel, ahol elmondtam neki, hogy úgy döntöttem nem megyek nappalira, hanem estire, és ezért majd akkor főállásba szeretnék menni nyártól. Illetve kifaggattam, hogy mit gondol a második bsc-ről, bme-ről stb.
A meeting vége az lett, hogy átbeszéltük mi érdekel, frissítsem hétfőre az önéletrajzom, leadja a HR-en és elindítjuk a processzt. Mikor kérdeztem, hogy ilyen hamar ^^, akkor azt mondta, hogy amikor máshonnan jönnek kollégák, akkor ott is minimum 3 hónapos felmondási idők vannak, ez a 4 hónap tök általános dolog.
Mondom oké. Egyik nap hazamegyek gyakornokként és másik nap reggel főállásúként lépek be. ^^
Tök vicces lesz, mindenkitől elköszönök az utolsó napon és odébb ülök kb 4 asztallal xd
Mivel ami érdekel az velünk egy emeleten van, de pont a másik főnökhöz tartozik (én lényegében nekik fejlesztek amúgy, csak valami miatt ide vagyok szervezve szerkezetileg) így lesz egy interjúm, de velük dolgozom lényegében, szóval ez ilyen formális dolog lesz. Már meg is beszélte vele.
Épp csak bedobtam az infót és egy óra múlva minden le volt szervezve...
Én is meg voltam lepődve nagyon, de nagyon jó kedvem lett az egésztől. Hihetetlen mennyire jófejek és rendesek itt az emberek...
This post was edited by CyberPunk666 on Jan 30 2015 12:39pm