d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev1404140424043404440455001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 834.97
Oct 18 2012 03:15am
Quote (rapiddani @ Oct 18 2012 09:41am)

én olyat hallottam hogy az mszp 1 milliárdot akar költeni arra hogy beköltöztessen még 1 rakat cigányt miskolcra, eléggé gz

This post was edited by BmA_BeMyAngel on Oct 18 2012 03:15am
Member
Gold: 6,440.13
Oct 18 2012 03:16am
Quote (BmA_BeMyAngel @ Oct 18 2012 10:15am)
én olyat hallottam hogy az mszp 1 milliárdot akar költeni arra hogy beköltöztessen még 1 rakat cigányt miskolcra, eléggé gz

én odáig hallottam, hogy 1 milliárdot kér a kormánytól az avasi helyzet rendezésére vonatkozóan
Member
Gold: 355.92
Oct 18 2012 03:23am
Quote (BmA_BeMyAngel @ Oct 18 2012 11:15am)

Quote (beni @ Oct 18 2012 11:16am)
én odáig hallottam, hogy 1 milliárdot kér a kormánytól az avasi helyzet rendezésére vonatkozóan

én azt hallottam, hogy az mszp 1 milliárd cigányt akar beköltöztetni az avasra
Member
Gold: 13,000.00
Oct 18 2012 03:23am
Quote (Saenchai @ Oct 18 2012 10:14am)
azért ne hasonlítsunk már össze magánszemélyeket pártokkal.....

nem néztem le egy jobboldallal szimpatizálót sem, nekem maga a párt általános hozzáállása nem tetszik (mintha egyszerűen nem akarnának haladni a korral, ők megmaradnak azon a régi jó értékrenden, amit még dédnagyanyámék képviseltek), bár azt tegyük hozzá, hogy a jobbosok keménymagja fradi - ute meccsről betévedt agresszív kopasz, vagy hadseregfétises wannabe százados, és ha egy párt ebből a magból választ magának pl. szóvivőt, akkor ne csodálkozzon, ha nem veszem komolyan őket

Akit példának hoztál (aki megrúgta a kutyát) az valami vezető?
Értem a nézetedet, az ilyen focihuligánokat én is bezárnám a dutyiba, de ezzel jár egy ilyen szélsőjobbos párt.
Az ilyen emberek fognak melléjük állni, mert aki normális és netán a Jobbik színeiben tűnne fel valahol akkor már egyből megy rá a rasszistázás.

De a jobbik szónoknak a cikkben említett pontjaival én teljes mértékben egyetértek.
Member
Oct 18 2012 03:25am
Quote (Flutter @ Oct 18 2012 10:23am)
Értem a nézetedet, az ilyen focihuligánokat én is bezárnám a dutyiba, de ezzel jár egy ilyen szélsőjobbos párt.
Az ilyen emberek fognak melléjük állni, mert aki normális és netán a Jobbik színeiben tűnne fel valahol akkor már egyből megy rá a rasszistázás.

De a jobbik szónoknak a cikkben említett pontjaival én teljes mértékben egyetértek.

Nekem úgy rémlik, hogy a kutyarugdosó tettét szinte helyeselte a párt, de javítsd ki, ha tévednék.

Member
Gold: 0.00
Oct 18 2012 03:27am
Quote (Flutter @ 18 Oct 2012 11:23)

ezt majdnem úgy mondod, mintha már egyetértenél vele.
Member
Gold: 355.92
Oct 18 2012 03:34am
Quote (Flutter @ Oct 18 2012 11:23am)

egy szóval nem írtam, hogy vezető lenne, azt írtam, hogy a jobbik egyik képviselője fel volt háborodva, amiért elő akarták venni a kutyát rugdosó, melegutáló gyereket, ez szerintem elég sokat elmond magáról a pártról is (bár Vonáék nemtetszésüket nyilvánították ki az üggyel kapcsolatban, de ők választották meg ezt az embert, ezek után nem csodálkoznék a helyükben (már ha egyáltalán volt őszinteség a nemtetszésükben))

egyébként meg alapból nincs problémám egyik párt szimpatinzásaival sem, mindenkinek szuverén joga, hogy kihez húz a szíve, de ahogy látom, a jobbik köré gyűlnek az idegrendszeri problémákkal küzdő, "utáljunkmindenkitakimásmintmi" hozzáállású iq 0 g.i joek

a nagy vonulgatós jobbikosokat kb. úgy tudom elképzelni, mint a 2000-res évek elejei skinheadeket, akik bandákba verődtek, először verték a zsidókat/cigányokat, utána kiterjedt a repertoár a buzikra, punkokra is, utána már ilyen 15 éves gördeszkás gyerekeket is összevertek, meg úgy mindenkit, aki egy kicsit is más volt, mint ami nekik tetszett

kb. 12-13 éves lehettem, mikor Miskolcon a helyi skinheadek úgy megvertek egy ~15 éves punk csajt, hogy leszakadt a füle

szerintem ezek a problémás, agresszív állatok most hozzácsapódnak a jobbikhoz, aztán mennek ész nélkül gyűlölködni, ami meg nem tesz túl jót a párt tábora megítélésének az én szememben
Member
Oct 18 2012 03:47am
Quote (Saenchai @ Oct 18 2012 10:34am)
egy szóval nem írtam, hogy vezető lenne, azt írtam, hogy a jobbik egyik képviselője fel volt háborodva, amiért elő akarták venni a kutyát rugdosó, melegutáló gyereket, ez szerintem elég sokat elmond magáról a pártról is (bár Vonáék nemtetszésüket nyilvánították ki az üggyel kapcsolatban, de ők választották meg ezt az embert, ezek után nem csodálkoznék a helyükben (már ha egyáltalán volt őszinteség a nemtetszésükben))

egyébként meg alapból nincs problémám egyik párt szimpatinzásaival sem, mindenkinek szuverén joga, hogy kihez húz a szíve, de ahogy látom, a jobbik köré gyűlnek az idegrendszeri problémákkal küzdő, "utáljunkmindenkitakimásmintmi" hozzáállású iq 0 g.i joek

a nagy vonulgatós jobbikosokat kb. úgy tudom elképzelni, mint a 2000-res évek elejei skinheadeket, akik bandákba verődtek, először verték a zsidókat/cigányokat, utána kiterjedt a repertoár a buzikra, punkokra is, utána már ilyen 15 éves gördeszkás gyerekeket is összevertek, meg úgy mindenkit, aki egy kicsit is más volt, mint ami nekik tetszett

kb. 12-13 éves lehettem, mikor Miskolcon a helyi skinheadek úgy megvertek egy ~15 éves punk csajt, hogy leszakadt a füle

szerintem ezek a problémás, agresszív állatok most hozzácsapódnak a jobbikhoz, aztán mennek ész nélkül gyűlölködni, ami meg nem tesz túl jót a párt tábora megítélésének az én szememben

Az a kutyás eset vicces volt amúgy. Mindenki úgy fel volt háborodva, mintha egy kisbabát baszott volna a falhoz.
Persze helytelen amit csinált - meg már ránézésre is a Dunába lövetném a faszit - de az a kutya kapott durvábbakat is a kiképzésén.

Bár nem vagyok benne a Jobbik belső köreiben, de gondolom mivel fiatal a párt így minden kis suttyó gecit aki melléjük áll oltalmaznak.
Talán majd 5-10 év múlva lesz létjogosultsága ennek a Jobbiknak, amikor már nem csak az ilyen buta parasztok állnak melléjük.
Member
Oct 18 2012 03:49am
Quote (Flutter @ Oct 18 2012 10:47am)
Az a kutyás eset vicces volt amúgy. Mindenki úgy fel volt háborodva, mintha egy kisbabát baszott volna a falhoz.
Persze helytelen amit csinált - meg már ránézésre is a Dunába lövetném a faszit - de az a kutya kapott durvábbakat is a kiképzésén.

Nem az a baj, hogy jobbikos vagy (halál komolyan), hanem, hogy nem veszed észre, hogy az érvelés tök hibás. Mi ez a "kapott durvábbakat is kiképzésen" szöveg.
Member
Oct 18 2012 03:55am
Quote (beni @ Oct 18 2012 10:49am)
Nem az a baj, hogy jobbikos vagy (halál komolyan), hanem, hogy nem veszed észre, hogy az érvelés tök hibás. Mi ez a "kapott durvábbakat is kiképzésen" szöveg.

Odaírtam, hogy "Persze helytelen amit csinált..."
Én is megbüntettem volna (bár nem tudom ez milyen kihágásnak minősül, elvégre a kutya akár rendőr akár nem, attól még nem személy), de nem kívántam a nyilvános meglincselését mint ahogy arról ezrek nyáladztak faszbookon/különböző fórumokon.
Go Back To Magyar Topic List
Prev1404140424043404440455001Next
Closed New Topic New Poll