Quote (Flutter @ Oct 18 2012 11:23am)
Akit példának hoztál (aki megrúgta a kutyát) az valami vezető?
Értem a nézetedet, az ilyen focihuligánokat én is bezárnám a dutyiba, de ezzel jár egy ilyen szélsőjobbos párt.
Az ilyen emberek fognak melléjük állni, mert aki normális és netán a Jobbik színeiben tűnne fel valahol akkor már egyből megy rá a rasszistázás.
De a jobbik szónoknak a cikkben említett pontjaival én teljes mértékben egyetértek.
egy szóval nem írtam, hogy vezető lenne, azt írtam, hogy a jobbik egyik képviselője fel volt háborodva, amiért elő akarták venni a kutyát rugdosó, melegutáló gyereket, ez szerintem elég sokat elmond magáról a pártról is (bár Vonáék nemtetszésüket nyilvánították ki az üggyel kapcsolatban, de ők választották meg ezt az embert, ezek után nem csodálkoznék a helyükben (már ha egyáltalán volt őszinteség a nemtetszésükben))
egyébként meg alapból nincs problémám egyik párt szimpatinzásaival sem, mindenkinek szuverén joga, hogy kihez húz a szíve, de ahogy látom, a jobbik köré gyűlnek az idegrendszeri problémákkal küzdő, "utáljunkmindenkitakimásmintmi" hozzáállású iq 0 g.i joek
a nagy vonulgatós jobbikosokat kb. úgy tudom elképzelni, mint a 2000-res évek elejei skinheadeket, akik bandákba verődtek, először verték a zsidókat/cigányokat, utána kiterjedt a repertoár a buzikra, punkokra is, utána már ilyen 15 éves gördeszkás gyerekeket is összevertek, meg úgy mindenkit, aki egy kicsit is más volt, mint ami nekik tetszett
kb. 12-13 éves lehettem, mikor Miskolcon a helyi skinheadek úgy megvertek egy ~15 éves punk csajt, hogy leszakadt a füle
szerintem ezek a problémás, agresszív állatok most hozzácsapódnak a jobbikhoz, aztán mennek ész nélkül gyűlölködni, ami meg nem tesz túl jót a párt tábora megítélésének az én szememben