[QUOTE][QUOTE=beni,Mon, 2 Jun 2008, 20:27][QUOTE=Szerintem,Mon, Jun 2 2008, 07:16pm]Quote (njaguar @ Mon, Jun 2 2008, 01:54pm)
Just made a tweak to part of the combat code. It should reduce the super massive high critical hits that are dealt/received. Was a Season 1 cross-over that doesn't make much sense anymore.[/QUOTE]
erre térjük vissza egy kicsit
már nem éri meg a full dex fighter?
50dex charmot és armort terveztem be magamnak meg vmi szép fejszét, de elbizonytalanítottak a postjaitok meg az ls fórumon olvasottak

a critikal hit sebzése, esélye vagy a maximális critkal hit sebzés esélye csökkent?

[/QUOTE]
Bár a quote csak azt mondja, hogy critical esetén nem lesznek olyan kiugróan magas sebzéseid, de szerintem csökkent a critical sebzések száma is ... Egyenlőre még nagyon friss a dolog, várjuk meg hogy mi is történt valójában. Mindenesetre elég szemétség, hogy azoknak esik jó cucc akik zsinórban meg tudnak ölni 30 szörnyet, aki meg nagy nehezen összekapargatja magának az xpt 1 szörny/regennel nem is álmodhat droppról sem.[/QUOTE][/QUOTE]
oke beni, de ez egyertelmu, h aki gyorsan ol sokat az tobbmindent talal...
diabloban is a szorny / ido arany a fontos jo helyeken, ahogy kb mindenhol,
aki egy ora latt 30* annyi szornyet ol meg ugyanazon a szinten ugyanannyi magic luckal az 30szor akkora eselyel talal jo cuccot is, ez egyertelmu...
This post was edited by CyberPunk666 on Jun 2 2008 12:31pm