d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Afk Tekerek
Prev1402403404405406410Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1,700.00
Jun 1 2021 04:34am
Quote (Karan2_Returned @ May 22 2021 12:48pm)
Volt egy ket meter magas munkatarsam aki egy ideig minden nap ebed utan benyomott 1-2 többszemelyes tortat meg par gyümölcsöt. Megkerdeztem hogy nem hizik el, mondta hogy 80km tavolsagrol jar be biciklivel dolgozni amig birja es muszaj ennyi kaloria. Egesz jo lehet fogyasra a bringazas.

Cukor és szívbeteg lesz ennyi szeméttől. + addig nem hízik el ameddig gyorsabb az anyagcseréje. Jópár embert ismerek, aki "bármit eszem nem hízom" pár évvel később meg 30% tzsír.
Member
Gold: 1,015.00
Jun 2 2021 12:57pm
Quote (Vismajor @ May 31 2021 05:37pm)
Te erzed igazan milyen allatok a pro biciklisek akik 55km/h atlaggal tesznek meg 40 kilométert.

Grat!

Köszi! Persze számít a szélárnyék, boj, meg minden, de áLatok. Ilyen 20 percen keresztül 600 wattot pumpálnak ki a lábaikból, egyszerűen beteg.

Csak hasonlításképp, álló helyzetből rajtoltam most, 17 másodperc alatt voltam 45,7 km/h-n és itt kalkulált a végén 600 wattot a Strava.

El nem tudom képzelni milyen keringésük van, de a 27-es nyugalmi pulzusok azért árulkodóak. Nekem pl. 55 volt legutóbb.

Én inkább arra gyúrok, hogy 50-60 éves koromra ne kelljen aggódni és csak bicózni, amikor tehetem. Rengeteg ilyen formát látok és kurva boldogok. :D

Mostoha öcsém montizott, országos háromban benne volt. Neki egy edzés úgy nézett ki, hogy feltekert 3x a Délitől a Normafánál lévő viztoronyig. Mindezt kevesebb, mint egy óra alatt..

Quote (Karan2_Returned @ May 31 2021 06:45pm)
A profi biciklisek valoszinüleg több varazsszurit is kapnak mint Bence

Szerintem 1-2%-t ha befolyásol, alapból mindenki tol már vmit pro szinten.

Quote (-joey- @ May 31 2021 06:57pm)
Én már annak örülök, ha 20 km/h átlagot ki tudok hozni egy ride-ból. :D

Csak a ride számít! Atz a bicóbérlős story-t nagyon becsülöm.

Igazából sokszor nincs kedvem menni tekerni, de mindig jól esik, ha már elindultam. Valamiért most megint pánikolok, nem merek melóba menni bicóval, csak edzés.

--

Löttem egy közelebbi képet, piros bandázs fekete lesz, hétvégén áttekerem.

Member
Gold: 1,593.00
Jun 7 2021 11:15pm
Na jo, a faszom kivan a hasznalt bringas buzikkal itt, rendeltem egy hasznalt argon bringat, nagyon olcso volt ugyhogy gondoltam hogy valami hibaja biztos lesz de arra nem gondoltam hogy konkretan LESZAKADT a hatso kereket meg mindent tarto kampo(nem tudom mi a magyar neve, angolul dropoutnak hivjak), nem a cserelheto resze hanem ami konkretan a vazon van kampok szakadtak le, kb mintha valaki kalapaccsal verte volna le rola(az mar csak mellekes hogy egy kb 3 centis hajszalrepedes is volt ami vegigfutott a vazon ott ahol lebarmoltak a kampot az egyik oldalon).. 1 hetig veszekedtem az eladoval mire nagynehezen az appon beluli "birosag" azt mondta hogy moslekot adott el ez a buzi es visszakaptam a penzemet.. Tuti hogy nem a csomagszallito baszta tonkre mert ugy bevolt tekerve a bringa hogy 40 percig csomagoltam kifele annyi bubis muanyaggal volt betekerve az egesz..
Inkabb rendeltem egy viszonylag noname markat ami teljesen uj es van ra 2 ev gari. Trinx tempo, shimano cuccokkal, 10 kilo korul van szoval nem fogok beleszakadni hogyha felkell cipelni par emeletet pl. de nyilvan nem fogok vele tour de franceot nyerni.
Ha ezutan bringat veszek akkor valoszinuleg argon lesz de zsir uj sony eric sony argon, amire nyilvan sporolni kell majd, de ilyen hasznaltakba nem nyulok bele megegyszer...

/rant over
Member
Gold: 1,593.00
Jun 7 2021 11:22pm
Quote (ecnebketto @ 3 Jun 2021 02:57)
Köszi! Persze számít a szélárnyék, boj, meg minden, de áLatok. Ilyen 20 percen keresztül 600 wattot pumpálnak ki a lábaikból, egyszerűen beteg.

Csak hasonlításképp, álló helyzetből rajtoltam most, 17 másodperc alatt voltam 45,7 km/h-n és itt kalkulált a végén 600 wattot a Strava.

El nem tudom képzelni milyen keringésük van, de a 27-es nyugalmi pulzusok azért árulkodóak. Nekem pl. 55 volt legutóbb.

https://i.imgur.com/rsdPi3a.png

Én inkább arra gyúrok, hogy 50-60 éves koromra ne kelljen aggódni és csak bicózni, amikor tehetem. Rengeteg ilyen formát látok és kurva boldogok. :D

Mostoha öcsém montizott, országos háromban benne volt. Neki egy edzés úgy nézett ki, hogy feltekert 3x a Délitől a Normafánál lévő viztoronyig. Mindezt kevesebb, mint egy óra alatt..

Szerintem 1-2%-t ha befolyásol, alapból mindenki tol már vmit pro szinten.

Csak a ride számít! Atz a bicóbérlős story-t nagyon becsülöm.

Igazából sokszor nincs kedvem menni tekerni, de mindig jól esik, ha már elindultam. Valamiért most megint pánikolok, nem merek melóba menni bicóval, csak edzés.

--

Löttem egy közelebbi képet, piros bandázs fekete lesz, hétvégén áttekerem.

https://i.imgur.com/v3pc6Nj.png

Szakertsd meg az elozo postomat Bence!

Ja amugy a progress most igy nez ki az ironmanhez:

Futas: Heti 40km, 4:50-5:40/km kozotti tempoval meg elkezdtem egy ilyen virtual challenge akarmit amit mindig feldob a facebook, regisztraltam ra, legalabb kapok egy szep kis finishers medalt hogy meglegyen az erzes hogy vegigcsinaltam
Bringa: A montival heti 30km korul volt, de ebbol kb 5km volt rendes uton, a tobbit pump track meg erdoben haverokkal
Uszas: Jelenleg kutyauszasban megy a dolog, nem nezem se az idot se a tavot, orulok ha nem fulladok meg atm. Valami normalisabb uszoruhat szeretnek rendelni ami egy kicsit segitene azon hogy ne lefele menjenek a labaim es tudjak egy kicsit temposabban haladni majd

Idaig ennyi, a kovetkezo updatet szerintem azutan tolom hogy megjott a bringa es letekertem kb 100km-et.

This post was edited by Smat on Jun 7 2021 11:23pm
Member
Gold: 17,767.00
Jun 8 2021 02:20am
egy konnyed gyorsuaszast nem olyan nagy dolog megtanulni, anelkul nagyon sokat kifog venni beloled barmennyit is kell uszni

nem egezsen ertem mit varsz az uszoruhatol, de a kutyauszason biztosan nem fog eleget segiteni

(tobbszor is leusztam komolyabb tavokat (5-15-30 km))
Member
Gold: 122.92
Jun 8 2021 02:49am
Quote (SteelMeetsSteel @ Jun 8 2021 10:20am)
egy konnyed gyorsuaszast nem olyan nagy dolog megtanulni, anelkul nagyon sokat kifog venni beloled barmennyit is kell uszni

nem egezsen ertem mit varsz az uszoruhatol, de a kutyauszason biztosan nem fog eleget segiteni

(tobbszor is leusztam komolyabb tavokat (5-15-30 km))

gondolom melluszni probál(?) és lefele rug a lábával és valamennyi felhajtóerőt ad egy olyan ruha, en vizisieltem benne és érezhető a felhajtóereje (bár az uszástechnikán nem fog annyit segiteni mintha egy olyan uszástanito hab szörfdeszkával megtanulná rendesen)
Member
Gold: 6,352.66
Jun 8 2021 03:01am
lassu/helytelen uszas kegyetlen faraszto. inkabb tanulj meg normalisan uszni. uszoruha nem tudom minek. az max gecihideg vizben jo, meg ha van meduza. gondolom a caparuha, ami gyorsit, az banned (?). a felhajtoeros ruha meg sztem folosleges, hosszutavon sztem szarabb is, kb mint 1 fecske
Member
Gold: 1,630.69
Jun 8 2021 03:39am
Quote (Smat @ Jun 8 2021 07:22am)
Szakertsd meg az elozo postomat Bence!

Ja amugy a progress most igy nez ki az ironmanhez:

Futas: Heti 40km, 4:50-5:40/km kozotti tempoval meg elkezdtem egy ilyen virtual challenge akarmit amit mindig feldob a facebook, regisztraltam ra, legalabb kapok egy szep kis finishers medalt hogy meglegyen az erzes hogy vegigcsinaltam
Bringa: A montival heti 30km korul volt, de ebbol kb 5km volt rendes uton, a tobbit pump track meg erdoben haverokkal
Uszas: Jelenleg kutyauszasban megy a dolog, nem nezem se az idot se a tavot, orulok ha nem fulladok meg atm. Valami normalisabb uszoruhat szeretnek rendelni ami egy kicsit segitene azon hogy ne lefele menjenek a labaim es tudjak egy kicsit temposabban haladni majd

Idaig ennyi, a kovetkezo updatet szerintem azutan tolom hogy megjott a bringa es letekertem kb 100km-et.

Uszoruha helyett inkabb elmennek egy tanarhoz, szerintem elsö ora utan nagyjabol vizszintesen tudnal maradni. A gyorsuszast meg nem veletlenül hivjak ugy, es szerencsere a legkönnyebb megtanulni. Esetleg meg azt probald ki hogy valtogatsz a gyors- es a hatuszas között.
Member
Gold: 17,767.00
Jun 8 2021 04:08am
Quote (Karan2_Returned @ 8 Jun 2021 11:39)
Uszoruha helyett inkabb elmennek egy tanarhoz, szerintem elsö ora utan nagyjabol vizszintesen tudnal maradni. A gyorsuszast meg nem veletlenül hivjak ugy, es szerencsere a legkönnyebb megtanulni. Esetleg meg azt probald ki hogy valtogatsz a gyors- es a hatuszas között.

kezdokent biztosan nem erdemes hatuszni nyiltvizen. nem fog tudni egyenesen haladni es a hullamokkal nehezebb egyutt elni.

gyorsban a legenergiahatekonyabb, pihenni/nezelodni mellben szokas
Member
Gold: 1,630.69
Jun 8 2021 04:59am
Quote (SteelMeetsSteel @ Jun 8 2021 12:08pm)
kezdokent biztosan nem erdemes hatuszni nyiltvizen. nem fog tudni egyenesen haladni es a hullamokkal nehezebb egyutt elni.

gyorsban a legenergiahatekonyabb, pihenni/nezelodni mellben szokas

Ilyen Balaton atuszas fele esemenyeken voltam parszor es eleg sok embert lattam hatuszni. Nagy hullamok mondjuk nem emlekszem hogy lettek volna.
Go Back To Magyar Topic List
Prev1402403404405406410Next
Add Reply New Topic New Poll